1. ročník OPT

Príspevky zo starej diskusie

Re: And the winner is...

Odoslaťod acvonmilan 24 Júl 2007 21:53

Gratuluji. Dneska Ti to herna davala i za mne, ja si to vyzral teda poradne! Musim to jeste nejak doklepat ty tri turnaje a pak nechci poker par tydnu ani videt!
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Postup

Odoslaťod keso26 24 Júl 2007 22:34

hehe, jj, si sa na mna dotiahol, tak co, ideme na hoha ?..este mame sancu :-D
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

No hezky se to srazilo

Odoslaťod acvonmilan 25 Júl 2007 07:07

Vlado se dotahl na AC v boji o druhe misto, HohoMan ma najednou relativne nadosah APika, Keso a Trioman maji naopak na dohled HohoMana... A to jeste kdyby se vratil Zbyssek tak muze poradne prohrat Kelyho v boji o posledni odmenovanou pricku :-D
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

Re: No hezky se to srazilo

Odoslaťod vlade 25 Júl 2007 07:57

No, zda sa ze ja by som musel ziskat na to aby som skoncil na 2 mieste na teba 5 bodov na kazdom turnaji, co je dost nerealne, takze na 2. priecku asi nedosiahnem, ale musim sa snazit udrzat si tretiu, lebo AP urcite striehne na svoju prilezitost :)
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Re: No hezky se to srazilo

Odoslaťod acvonmilan 25 Júl 2007 08:49

Vlado, vcera pred Klobaskou bych s Tebou souhlasil - ale potom, co se mi tam delo, to uz opravdu je mozne vsechno :-( Vcera jsi na mne ziskal 12 bodu! A jelikoz se konci opet Klobaskou, tak pokud pred ni nepovedu o 16 bodu, tak na sebe nevsadim ani zlamanou gresli!

Jeste ze mam o dva vyhrane turnaje vice nez Ty, teda pokud jsem to dobre spocital v rychlosti ... Vcera jsi to pak projel jako nuz maslem, nemel jsi tam pak uz zadne odhodlane soupere, dneska to budu muset trosku hrotit :-)
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

Odoslaťod APminer 25 Júl 2007 09:07

Striehnut muzu jak chci, pokud to budu dopadat jak vcera :-D ted si spise musim drzet zada a odrazit napor hoho a spol. :-D :-D :-D
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Re: Re: Re: No hezky se to srazilo

Odoslaťod acvonmilan 25 Júl 2007 09:16

Nojo, vcera jsem si rikal ze budu hrat opatrne, mel jsem 26b naskok... jenomze co jsem mel jinak zahrat na sve QQ a KK to proste neslo. Resp. samo jsem to mohl poskladat, ale to proboha zase uz nechci jen pobrat body, chci i trosku zahrat, zkusit nejaky ten allinek, zadovadet si :-D
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

Re: No hezky se to srazilo

Odoslaťod yegon 25 Júl 2007 09:23

nemyslim si ze by si spravil nejaku vaznu chybu AC, nepozeral som HH ale nepamatam si niz sialene

proste smola, taky je poker. Prehral si dve velke ruky nepomozes si.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod acvonmilan 25 Júl 2007 09:31

Ja proste nedokazi slozit KK preflop - i kdyz jsem mel blby pocit, ze Trioman muze mit AA proste takovy ten sesty smysl. Ale nedam na to a to je chyba. Je to takovy masochismus, kdy si chci na vlastni kuzi overit, zda je to tuseni opravnene :-) Mas pravdu, nepomuzu si, ale to je pro mne nejhorsi tohle snasim spatne :-( Kdybych mel T J, doslo 8 9 A - a ja zkusil callnou allin a nedoslo mi to, tak si reknu fajn, riskoval jsem. Ja hodne rad zariskuji takovou kombinaci, to se o mne uz vi :-D Ale kdyz se mi deje tohle co vcera, to zatim vubec neumim snaset, to se asi nikdy nenaucim. Navic tady je to ne kvuli jednomu turnaji, ale kvuli celkove OPT, protoze tohle co se vcera stalo mne dle vseho bude stat pozici v konecnem poradi :-(
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Re: Re: No hezky se to srazilo

Odoslaťod vlade 25 Júl 2007 09:34

Tiez si myslim ze si nehral nejako zle, proste si mal smolu na zaciatku a potom tie nestastne Krale, ale to je strasne zla ruka, KK na zaciatku je uplna pohroma, s tym sa neda hrat, to si radsej zahram s 9 5 off ;)
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!