BORCOVSKY BLOG
Re: BORCOVSKY BLOG
aktualny plan je nasledovny
pred obedom sa snazim ist eat the frog - aka sprav to dolezite co najskor
"to dolezite" je pre mna aktualne toto:
joga 10 min
meditacia 20 min
hra 120 min
lukostrelba 60 min
akonahle toto dosiahnem vyhral som den posledne tri dni sa mi to podarilo a mam pocit ze je to v pohode, nijako zasadne ma to neobmedzuje a je to take zdrave balancovane minimum
po obede sa masivne odmenujem , pozeram serialy, hram/zabavam sa so synom, citam, riesim drobnosti atd
vacsinou si este aj po obede zapnem nejaku session - pretoze sa mi chce
k dolezitym veciam by som chcel este pridat 1h studia denne a minimalisticky treningovy plan na vsetky oblasti fitness podla ben greenfield podcastu
aktualne nehram na stars ale planujem sa tam vratit a dorazit aspon dalsi 100k milestone, potom uvidim podla toho ako sa mi bude pozdavat uroven hry vs ine herne
pred obedom sa snazim ist eat the frog - aka sprav to dolezite co najskor
"to dolezite" je pre mna aktualne toto:
joga 10 min
meditacia 20 min
hra 120 min
lukostrelba 60 min
akonahle toto dosiahnem vyhral som den posledne tri dni sa mi to podarilo a mam pocit ze je to v pohode, nijako zasadne ma to neobmedzuje a je to take zdrave balancovane minimum
po obede sa masivne odmenujem , pozeram serialy, hram/zabavam sa so synom, citam, riesim drobnosti atd
vacsinou si este aj po obede zapnem nejaku session - pretoze sa mi chce
k dolezitym veciam by som chcel este pridat 1h studia denne a minimalisticky treningovy plan na vsetky oblasti fitness podla ben greenfield podcastu
aktualne nehram na stars ale planujem sa tam vratit a dorazit aspon dalsi 100k milestone, potom uvidim podla toho ako sa mi bude pozdavat uroven hry vs ine herne
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
vyhral som dalsi den
pridal som trening, uvidim ci sa mi podari ho dodrziavat ale ak uz toto nie tak som uplny loser
VO2 max - 1x tyzdenne - high intensity effort 5x4min so 4 min prestavkou
muscular endurance, aerobic capacity - 3x tyzdenne - tabata 4 minuty 20s very hard, 10s off
mitochondrial biogenesis - 1x tyzdenne - 4x30s full effort, full recovery 4min+
muscular strength - 1x za tyzden - 7min bodyweight program (http://journals.lww.com/acsm-healthfitn ... HT_.5.aspx)
muscular strength - 1x za tyzden - Doug McGuff (Body by Science) Super Slow Weight Lifting Workout (12-15 minute workout, 6 exercises, 1 set to complete failure per exercise, 90-120 seconds per set with minimum rest between exercises and as slow as possible.)
pridal som trening, uvidim ci sa mi podari ho dodrziavat ale ak uz toto nie tak som uplny loser
VO2 max - 1x tyzdenne - high intensity effort 5x4min so 4 min prestavkou
muscular endurance, aerobic capacity - 3x tyzdenne - tabata 4 minuty 20s very hard, 10s off
mitochondrial biogenesis - 1x tyzdenne - 4x30s full effort, full recovery 4min+
muscular strength - 1x za tyzden - 7min bodyweight program (http://journals.lww.com/acsm-healthfitn ... HT_.5.aspx)
muscular strength - 1x za tyzden - Doug McGuff (Body by Science) Super Slow Weight Lifting Workout (12-15 minute workout, 6 exercises, 1 set to complete failure per exercise, 90-120 seconds per set with minimum rest between exercises and as slow as possible.)
-
another day another win, este ma caka 7min bodyweight trening, od zajtra pridam trochu na volume v hre
jediny problem je ze po vcerajsom treningu mi dnes velmi chuti jest
jediny problem je ze po vcerajsom treningu mi dnes velmi chuti jest
-
takze ako profik mas nastavene dostacujuce minimum 60h mesacne?
z toho sa uzivis/prezijes variance/pohoda..?
z toho sa uzivis/prezijes variance/pohoda..?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
po mesacnej pauze treba niekde zacat nie?
-
jasneee
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
dalsi den vsetko splnene, vratane treningu, chut do jedla rastie
-
Mam odohratych 24,5 hodin, ale prvy tyzden som nehral, takze to vyzera celkom fajn. Cvicenie drzim - makame spolu s juniorom, zacal som aj studovat a od buduceho tyzdna skusim dat trochu pozor aj na stravu.
novy zivot imo
novy zivot imo
-
makam poctivo, zajtra odchadzam s juniorom na vikend do talianska, od pondelka znova drtim
minimalne ciele na tento mesiac
70h hry
pozriet 6 poker videi
dalsich 10h analyz
nevynechat viac ako 3 dni cvicenia
nabehnut na lepsi stravovaci rezim
minimalne ciele na tento mesiac
70h hry
pozriet 6 poker videi
dalsich 10h analyz
nevynechat viac ako 3 dni cvicenia
nabehnut na lepsi stravovaci rezim
-
Benatky aj Florencia boli tuho fajn, aj pocasie oproti tomuto uprsanemu hnoju bolo zazracne
som spat v hre, cvicenie budem musiet nejako upravit, zacala sa mi znova ozyvat achilovka - tym ozyvat myslim ze chvilami nemozem chodit
vrhol som sa aj do studia, skusim zo seba este nieco vykresat
som spat v hre, cvicenie budem musiet nejako upravit, zacala sa mi znova ozyvat achilovka - tym ozyvat myslim ze chvilami nemozem chodit
vrhol som sa aj do studia, skusim zo seba este nieco vykresat
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.