Zeltzn napísal:podla tych hand histories dost overbluffujes, tak by som si mozno zacal davat trochu pozor na 200vke, kde ludia uz trochu aktivnejsie calluju rivre
gl na 200vke a nech to tak ide aj nadalej
diky zeltzn
no vybral som iba niektore ruky, ktore si myslim, ze su rangovo a opponent dependant fajn. az taky maniak nie som
ale napriklad toho KQ guya bluffovat nebudem uz veru a budem mu valuebetovat tretie pary
SATAN napísal:posledny pulrok odkedy sem vysadil cukre a sem jakysi bez energie a nevim sa dokopat k nejakym vykonom ani mna nic nemotivuje, nenakopava co sa tyka pokru az do doby nez sem kukal tvuj posledny post, porad mraz po mne a prve co mi preletelo hlavu bylo JEBE TI ? ondoko je zvira jak svina... dekuju za to, vzdycky mna nabije energiu ked nekdo komu to neslo uplne dobre zamaka, zabere a ukaze vsetkym ze to kurva ide ked sa chce...
mozes dat hracom jak su ja co by chceli prejit na zoom a su radi ked tam su BE naco sa maju sustredit ? samozrejme kazdy ma ine leaky a pod. ale co je vecsinu najvecsi problem u takychto hracu alebo co by si im odporucil aby sa rychlejsi posunuli material alebo jak by mneli premyslat nad zoom hru...
diky su rad ze to tu uplne neskapalo a sem tam sa najde neco solidne
diky satan
mna iba potesi, ak ta moje posty namotivuju este viac, ten zoom vazne nie je veda, len to treba hrat trochu inak podla mna...
necitim sa byt v pozicii, ze by som mal niekomu radit, co a ako hrat, kedze sam v tom mam niekedy gulas, ale skusim napisat zopar veci, ktore som zacal tento rok robit a mi myslim, ze dost zvysili winrate.. ci su to aj +EV veci v longterme neviem, lebo moje pidi volume nikdy longterm nehitne asi
kazdopadne, konkretne veci pisat nechcem a nebudem, kedze som s tyym stravil dost casu a nechem to vesat na verejne forum, napisem aspon nejake zakladne body, ktore podla mna stacia a od ktorych podla mna treba zacat.
1. bude to zniet divne a mozno aj hlupo, ale prekopal som niektore range podla toho, ako to hrali boti.. ked to oni beatovali takym neskutocnym sposobom, tak range, ktore pouzivali, asi nebudu uplne zle nie?
2. myslim si, ze GTO pristup je v zoome nespravny (aspon co sa tyka zoom100), ovela viac value je v exploitativnej hre.
3. dostatocny defend na BTN a BB, tam je podla mna najviac penazi...
4. maly pot + maly pot + maly pot = velky pot
zacal som vyhravat velke % malych potov. o ne vacsinou velky zaujem nebyva
5. niekde davno na nejakakom blogu som cital super vec- na to aby si porazil dany limit, musis hrat inak ako ostatni. o zoom100 toto plati DO PISMENA! a.k.a nebudte calling station
6. stoploss, dobry mindset, dat bokom ego... ked nejde o zivot nejde o nic
7. videa nepozeram (iba z MTTs). ked som videl uz aki hraci robia CG videa pre RIO, tak mi je z toho na grc...
8. pre mna najdolezitejsia vec, ktoru som v minulosti nedocenoval - safe BR. so 100BI+ bankrollom sa hra o dost inac ako s 40BI bankrollom.
to je asi tak vsetko co mi teraz napadlo
mozno casom este nieco doplnim.