60K guaranted Blava sobota
sakra
najde mi icq , tak musim pouzivat diskusiu , ked niekto nieco tak sem stym ,
cstrike - do Ba idem na 100% , tak ta mozem Nr nalozit;-)
cstrike - do Ba idem na 100% , tak ta mozem Nr nalozit;-)
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
nenapisal som nadpis :)
som z BA a asi sa nezucastnim :\'( ..zatial je to tak 20/80 :(
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Nejake info
No co ako ste dopadli ? najma cstrike & Gus
hodte potom dake info, najlepsie coverage, report
hodte potom dake info, najlepsie coverage, report
- bedlak
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
tak zase stara historia
drzim si vyznamnu cast turnaja poziciu chipleadera. hram svoju hru a v okamihu ked sa lame chlieb a rozhoduje sa o tom ci budem mat kopec penazi alebo hovno tak pride ruka AQ a ja zajebem stupidny all in, ked na flope nic nehitnem. typek nehitol tiez nic ale mal AK. skoncil som 10ty. uz druhy vacsi turnaj po sebe. tento aspon mozem picovat sam sebe a nie jak naposledy. bank sa nazberal na ucty hodnych 105000 sk. rebuyovalo sa fakt vo velkom takze nakoniec som relativne spokojny z vysledkom. aj ked mohlo to byt daleko daleko lepsie. gus a strike hraju final table takze drzim palec.
napiste jak ste dopadli...
napiste jak ste dopadli...
- pavjan
BA Guaranteed 60 000
Ako uz pisal pavjan zo 60K bolo 100K a velmi zaujimavy turnaj. O jednej sa zacal hrat final table vysledky : 1/2 LUGAN 1/2 GREYPICHUS 3 CSTRIKE gratulujem a pozdravujem :-)
- GIA
- Založený: Máj 2007
prvy live
Tak a mam za sebou po dlhej dobe hrania on-line prvy zivy turnaj. Mojim cielom bolo dostat sa na freezout bez jedineho rebuy, co sa mi nakoniec aj podarilo, takze s odstupom casu som spokojny. Po prestavke moj stack sice nic moc nieco nad 6K chips, ale za par hands 15K. Mohlo to byt aj lepsie, nebyt dorovnania gus-ovho All-in. Uz ked som vyslovil "call" vedel som, ze robim hovadinu, ale tesne pred tym sa mi rozum niekam vytratil a po dlhsom premyslani to zo mna vyletelo. K tej hre, blinds 400/800, pre flop gus rasie 1600, ja call, flop T-nejaka hovadina-K, gus chceck, ja bet 1600, gus all-in. Show down gus T-K ja Q-K, turn 9 river 9. Tuto hru budem mat este dlho v hlave, vecer som s nou zaspaval a a rano som sa s nou budil :-D
to gus..vidis, vravel som Ti, ze Ti tie chips vratim :-D (po hre moje Q-Q vs 7-7)
Zhrnutie..vyborne som si zahral, hrat live je uplne o niecom inom a som rad, ze som mal gusa hned vedla seba, takze nove skusenosti, myslim ze bez jedineho re-buy a add-on to bol vcelku dobry vysledok, aj ked chyby, obcas fatalne boli, dakujem vsetkym pri stole a tesim sa zas niekedy nabuduce *THUMBS UP*
to gus..vidis, vravel som Ti, ze Ti tie chips vratim :-D (po hre moje Q-Q vs 7-7)
Zhrnutie..vyborne som si zahral, hrat live je uplne o niecom inom a som rad, ze som mal gusa hned vedla seba, takze nove skusenosti, myslim ze bez jedineho re-buy a add-on to bol vcelku dobry vysledok, aj ked chyby, obcas fatalne boli, dakujem vsetkym pri stole a tesim sa zas niekedy nabuduce *THUMBS UP*
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
boys and girls
Ked budete posluchat tak snad sa dokopem ktomu aby som napisal nejaky report.. Velmi zaujmavy turnaj s ULTRA zaujmavych priebehom a MEGA GIGA HYPER ULTRA zaujmavym FINAL table.
Orbit :-)) :-)) :-))
Orbit :-)) :-)) :-))
- cstrike22
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.