Jen takova myslenka k OPT
Počet príspevkov: 28 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Re: Re: Re: Re: Jen takova myslenka k OPT
Nevidel by som to tak tragicky vlade,jediny dovod je ten ze uz je neskoro naskocit do rozbehnuteho vlaku,na zaciatku bolo treba vybavovat narychlo nove herne,posielat peniaze
a malokto to stihol.Ak bude novy rocnik tak ja sa pridam urcite.
a malokto to stihol.Ak bude novy rocnik tak ja sa pridam urcite.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jen takova myslenka k OPT
Ja bych si zahral taky ale vzhledem k tomu ze se hraje v tydnu a ja chodim do prace na trismenny provoz , tak nemam takrka zadnou sanci na nejake umisteni v OPT, kdybych hral jen jeden tyden a pak dva tydny nehral nemelo by to zadny smysl, takze asi tak:(
- balak55
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
to fidelko
Taky jsem to rychle resil a hraji ;-), kdyz chces, tak to jde *THUMBS UP* a pokud bys zacal ted, tak mas porad sanci
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jen takova myslenka k OPT
NO hele, jedna zasadni vec: tohle neni jako Pokerliga, kde jsou jen vyhry za celkove umisteni! Tady se jedna o normalni turnaje s vyplatama vyher! Tj. ten celkovy bonus je jen neco navic. A treba ke Klobase je +25usd pokazde v banku a to je uz sakra poznat kdyz hrava do 20ti lidi... Takze se jednou za cas koukej ukazat, jinak jsou to jen prazdne vymluvy :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Jen takova myslenka k OPT
Už som raz K OPT písal, a tiež si myslím že buy in je vysoký. Otázka je, že keby bol aj len 1$, či by to pomohlo. V pokerlige pri free turnaji je okolo 1000 hráčov, keď je turnaj podmienený 10RH počet hráčov je caa 250, a 10RH sa dá získať za 0,75$.
- sato1
Re: Re: Re: Re: Jen takova myslenka k OPT
Musime vediet, ci chceme slusnu uroven, alebo kvantitu. Podla mna je buy-in primerany, kazde znizenie turnaj iba poskodi. To uz otom podme na free, ale to je uz o comsi inom a myslim, ze free mame na expekte aj na CD
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Jen takova myslenka k OPT
Podle mne je vyse taky odpovidajici. Nicmene pokud by to znamenalo narust hracu, jsem pro snizit treba jeden nebo dva turnaje na 3usd. Ale musi byt ohlas, ze to privede vice hracu - protoze vice hracu, lepsi vyjednavaci pozice s hernama. Ale ja se bojim jednoho: snizi se poplatky a najednou se tihle lidi prestanou vymlouvat na vysi buy-in, ale na to, ze zrovna nemaji prachy na Moneybookers, ze stejne nemaji cas hrat vsechny turnaje atd. atd. atd...
-
to sato
Je mi jasne, ze pro spoustu lidi muze byt 5usd hodne ale nelze to srovnavat s Pokerligou! Tam se jedna o mesicni soutez bez dilcich vyplat - OPT je bezny turnaj, kde se vyplaci vyhry jako na normalnich turnajich a bonus je pouze neco navic! K cemu je Ti v pokerlize ze vyhrajes 2x cely turnaj, kdyz stejne v celkovem poradi skoncis nekde vzadu???
-
Počet príspevkov: 28 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.