StansPoker
Re: Re: Re: Re: dotaz na katarinu SJ
Ospravedlňujem sa za to tikanie. Zároveň Vám chcem poďakovať za rýchle vyriešenie môjho problému. Peniažky už nabehli na účet. :-)
- cyrop74
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: katarinka
V prvom rade Vas poprosim o Vase uzivatelske meno, potom budem si budem musiet Vas ucet overit u Microgamingu, co sa tam vlastne stalo, ale pochybujem, ze sa to vyriesi este dnes. skusit to mozem, ale neslubujem Vam to, ze sa to da do poriadku este dnes.
Takze napiste mi vase uzivatelske meno alebo cislo uctu, ak nechcete tu tak na cesko@stanjames.com
Takze napiste mi vase uzivatelske meno alebo cislo uctu, ak nechcete tu tak na cesko@stanjames.com
- katarina SJ
- Založený: Júl 2007
Re: Re: Re: Re: Re: dotaz na katarinu SJ
Nemate zaco. Asi by som aj ja mala vsetkym tu tikat, ale je sila zvyku z prace. :-D
- katarina SJ
- Založený: Júl 2007
Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz na katarinu SJ
OK Katarina, želám pekny zvyšok dnešného dňa. :-)
- cyrop74
- Založený: Feb 2007
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz na katarinu SJ
toho druheho bountyho tam nejak nevidim :) asi spapal veeeela muffinov a nemohol ! :)
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
ach
stan james nemam odjakziva v laske, kvoli softu. ale kedze tam bola tato bounty akcia, depositol som si tam 10babiekna turnaj. a co uvidim, ze turnaj sa bude hrat odznovu 22:00. myslim si, ze sa mal prvy turnaj zrusit a automaticky vsetkych ucastnikov preregistrovat, a nie toto. vsak toto je moj nazor a mnohy mozno nesuhlasite, ale ked uz sa nieco kona tak by sa to mohlo robit na poriadok.
- FakePoker
- Založený: Máj 2007
Re: Re: ach
uz sa vratili :)
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Re: Re: ach
ano vratili, ale o peniaze mi nejde, pre mna za man si ich mohli nechat, ale ja som si tam fakt len kvoli tomuto depositol, pretoze tam nehravam. a ked uz to zrusili, mohli to dat o 22.15 napr. ked uz boli vratene peniaze a nie takto, chcel som si len zahrat nic viac
- FakePoker
- Založený: Máj 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.