2 yegon a jiným
2 yegon a jiným
Pánové, dnes jsem se na jedněch stránkách setkal s názorem hráče, o kterém si myslím, že jde o blbost.Posuďte sami.Hráč tvrdí, že hraje cash game na 12 stolech zároveň, v pohodě si vypočítá outs a pot odds.Je tohle vůbec možné takhle hrát seriózní hru?To vše při rychlostech on-line heren?Dík za názory.
- algec111
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: 12 tables
jenže 12 stolů.Není to trochu dost?A hraje 0,25/0,50$ dle toho co píše.Sám jsem jednou zkusil 4 stoly a jak ta okna začala skákat, tak jsem to radši hnedka zavřel.Radši 1 a pořádnějc.
- algec111
Re: Re: 12 tables
no 80% ruk foldujes to dlho netrva, z tych co hras je 90% rozhodnutych na flope bud super zlozi alebo je tebe jasne ci si vpredu alebo pozadu
ak mas odohratych vela ruk tak s takou nad ktorou musis naozaj rozmyslat sa stretnes len sem tam a vtedy mozes nechat ostatne stoly kludne vytimeoutovat a mas casu dost
ja hram 4 stoly 6-handed cash alebo 8 stolov SNG a niekedy to je sice trochu hekticke ale vacsinou je to uplne v pohode
pravdu povediac 12 stolov cash si neviem tiez uplne predstavit ale viem ze tolko ludia hravaju, ono totiz ak na jednom stole zarobis za hodinu 5BB ked sa mu plne venujes a 1BB ked ho hras automaticky tak stale je pre teba financne vyhodnejsie hrat 12 stolov automaticky nez jeden s plnym nasadenim
ak mas odohratych vela ruk tak s takou nad ktorou musis naozaj rozmyslat sa stretnes len sem tam a vtedy mozes nechat ostatne stoly kludne vytimeoutovat a mas casu dost
ja hram 4 stoly 6-handed cash alebo 8 stolov SNG a niekedy to je sice trochu hekticke ale vacsinou je to uplne v pohode
pravdu povediac 12 stolov cash si neviem tiez uplne predstavit ale viem ze tolko ludia hravaju, ono totiz ak na jednom stole zarobis za hodinu 5BB ked sa mu plne venujes a 1BB ked ho hras automaticky tak stale je pre teba financne vyhodnejsie hrat 12 stolov automaticky nez jeden s plnym nasadenim
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: 12 tables
No nevím hoši, ale tohle už není poker pro zábavu.
- algec111
Re: Re: Re: Re: 12 tables
niekto ho hra pre zabavu, niekto zas z pokru zije.. kazdy v tom hladame nieco ine. preto je ta hra tak krasna.
a btw okna ti vobec nemusia vyskakovat jedno cez druhe. staci ked si kupis 24 obrazovku a minimalizujes si ich jedno vedla druheho. ale napr ja 12 tables tiez nehravam, max 4 stoly ale to suvisi aj stym, ze sa neplacam na microlimits. ale online viac menej ide u mna do ustrania na ukor zivej hry.
a btw okna ti vobec nemusia vyskakovat jedno cez druhe. staci ked si kupis 24 obrazovku a minimalizujes si ich jedno vedla druheho. ale napr ja 12 tables tiez nehravam, max 4 stoly ale to suvisi aj stym, ze sa neplacam na microlimits. ale online viac menej ide u mna do ustrania na ukor zivej hry.
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
Re: Re: Re: Re: 12 tables
neviem, ale myslim, ze pre zabavu su skor turnaje, sng a tak, cash uz prilis o zabave nie je, ja som zacal hrat cash pred dvomi tyzdnami, zacal som s jednym stolom a teraz v pohode zvladam 4. Skusal som aj 5, ale ten mi uz nevosiel na obrazovku, takze 4 su uplne comfortable a stihat sa daju v pohode. Niekedy to sice je trochu hekticke, ako pise yegon, ked v jednej minute, Ti zacnu na vsetky stoly chodit dobre karty, ale zvladnut sa to da. Myslim, ze cash je ovela ziskovejsie, ked hras viac stolov ako len jeden. Tolko nazor laika, co len nedavno zacal :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
multitabling
staci ti dva 21 palcove LCD co sa daju kupit za 7000sk a pekne si to rozlozit. Ak hras 10 handed tak sa to uplne v pohode da, ja som tak hraval par rokov. robis vela ruk, velky rake, ale BB/100 je dost male tak max 3x. zalezi co presne chces... ale urcite sa to da :-D
- Lose
Re: multitabling
Chlapci, ked vas citam opat mam pocit, ze by som mal s pokrom velmi rychlo prestat
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
hehe
tak ja mam 24 palcovy monitor a tesim sa na 30 palcovy chcel by som si ho kupit k vianociam -:))))
a k tomumultitabliingu 12 stolov nie je problem multitablovat ak vies co robis ak nie je to problem -:)))) napriklad vcera som hral 3 stoly SHL, 3 omahy a 3 turnaje naraz, vsetko podla nalady, moje osobne maximum tusim bolo 18 turnajov naraz -:)))))
a k tomumultitabliingu 12 stolov nie je problem multitablovat ak vies co robis ak nie je to problem -:)))) napriklad vcera som hral 3 stoly SHL, 3 omahy a 3 turnaje naraz, vsetko podla nalady, moje osobne maximum tusim bolo 18 turnajov naraz -:)))))
- jonatanko
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.