2 yegon a jiným
este teda cerstvy priklad z cash game
***** Hand History for Game 6281586387 *****
$100 USD NL Texas Hold'em - Thursday, August 30, 04:38:58 ET 2007
Table Table 127419 (Real Money)
Seat 1 is the button
Total number of players : 6
Seat 6: yegon ( $69.28 USD )
Seat 5: joe9x ( $27.54 USD )
Seat 2: Wokkie20 ( $114.49 USD )
Seat 1: kapoww777 ( $73.18 USD )
Seat 3: Obatzda ( $50.85 USD )
Seat 4: lupo0973 ( $100 USD )
Wokkie20 posts small blind [$0.50 USD].
Obatzda posts big blind [$1 USD].
lupo0973 posts big blind [$1 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to yegon [ Qh Qc ]
lupo0973 checks.
joe9x folds.
yegon raises [$5 USD]
kapoww777 folds.
Wokkie20 folds.
Obatzda calls [$4 USD]
lupo0973 calls [$4 USD]
** Dealing Flop ** [ 6d, 3s, 7h ]
Obatzda checks.
lupo0973 bets [$6 USD]
yegon raises [$22 USD]
Obatzda folds.
lupo0973 raises [$54 USD]
yegon is all-In.
lupo0973 calls [$4.28 USD]
** Dealing Turn ** [ Kh ]
** Dealing River ** [ 4d ]
lupo0973 shows [ 3h, 3c ]three of a kind, Threes.
yegon doesn't show [ Qh, Qc ]a pair of Queens.
lupo0973 wins $141.06 USD from the main pot with three of a kind, Threes.
ked sa na to pozriem spatne tak moj call po jeho rereraise nedava zmysel, preco sa ale neviem od tej ruky rozlucit v hre? :)
ale uz robim pokroky, foldol som AJ proti 33 na J73 rainbow boarde :) ked ma rereraisol a okrem toho este par foldov na ktore som hrdy
pre istotu ale hravam len s polovicnym buyinom aby som neprehral aj gate kym sa nenaucim skladat aj AA,KK a QQ ;)
$100 USD NL Texas Hold'em - Thursday, August 30, 04:38:58 ET 2007
Table Table 127419 (Real Money)
Seat 1 is the button
Total number of players : 6
Seat 6: yegon ( $69.28 USD )
Seat 5: joe9x ( $27.54 USD )
Seat 2: Wokkie20 ( $114.49 USD )
Seat 1: kapoww777 ( $73.18 USD )
Seat 3: Obatzda ( $50.85 USD )
Seat 4: lupo0973 ( $100 USD )
Wokkie20 posts small blind [$0.50 USD].
Obatzda posts big blind [$1 USD].
lupo0973 posts big blind [$1 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to yegon [ Qh Qc ]
lupo0973 checks.
joe9x folds.
yegon raises [$5 USD]
kapoww777 folds.
Wokkie20 folds.
Obatzda calls [$4 USD]
lupo0973 calls [$4 USD]
** Dealing Flop ** [ 6d, 3s, 7h ]
Obatzda checks.
lupo0973 bets [$6 USD]
yegon raises [$22 USD]
Obatzda folds.
lupo0973 raises [$54 USD]
yegon is all-In.
lupo0973 calls [$4.28 USD]
** Dealing Turn ** [ Kh ]
** Dealing River ** [ 4d ]
lupo0973 shows [ 3h, 3c ]three of a kind, Threes.
yegon doesn't show [ Qh, Qc ]a pair of Queens.
lupo0973 wins $141.06 USD from the main pot with three of a kind, Threes.
ked sa na to pozriem spatne tak moj call po jeho rereraise nedava zmysel, preco sa ale neviem od tej ruky rozlucit v hre? :)
ale uz robim pokroky, foldol som AJ proti 33 na J73 rainbow boarde :) ked ma rereraisol a okrem toho este par foldov na ktore som hrdy
pre istotu ale hravam len s polovicnym buyinom aby som neprehral aj gate kym sa nenaucim skladat aj AA,KK a QQ ;)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: to kesho
prvae tak som to aj zahral, bohuzial som sa nevosiel do tych 99% pripadov, kedy je to spravne :) ..otocil AK a na river doslo A.
Takze ked som vychladol, zacal som nad handou uvazovat. Cize, bol na early position a ak to nebol dement, co asi nie, kedze bola uz pokrocilejsia faza turnaja a ti sa uz vyoutovali tak s 3xBB raise mohol drzat nieco ako AA,KK,AK,AQ, resp. tiez QQ. Kedze ako vravis som mal stack size 18xBB, ci by nebolo lepsie len callnut a pozriet sa na flop, ak by prisiel srot, co aj prisiel, asi by zahral continuation bet, mohol by ale aj checknut, su taky hraci tak az teraz by som siel all-in, bud by polozil, co by bolo dobre, alebo by dorovnal a bol by som na tom istom, co pre flop. Ak by ale na flop prisla overcard, cize A al. K, tak by sa snazil bud o check raise, alebo by rovno betol, na co by som asi polozil. Ide mi o to, ze v tak pokrocilej faze turnaja, ked raisne early position, tak QQ uz nie je az tak silna ruka a zo stacku by mi ostala este velka cast (15xBB) na pokracovanie v turnaji. Viem, ze zdvojnasobit je jedna vec, aj ked je to v tej chvili 50/50, ale zahrat to tight by tiez nebolo od veci a pokracovat dalej..hm. Samozrejme, ak by mal nizsi stack, je to jasny all-in pre flop, ale myslim, ze call by tiez nebolo zle zahrat v tejto konkretnej situacii.
Co sa tyka cash stolu, dnes je to uz lepsie za 2,5h +10$ ..tiez hram na party ten grind, denne 50 partypoints. este taka perlicka, dnes som na BB dostal 4-3o, na flop som sa dostal checknutim a so mnou dalsi styria hraci. Flop A-4-4, ja prvy na rade check, ostatny tiez, turn 4 :) ..ja znova check v dufani, ze ma niekt eso a slowplayuje fullhouse, alebo ze niekto blufne, ale ostatny tiez check, river 3 ja bet iba 3xBB a vsetci fold, taky krasny four of kind a zobral som len minimum, nj aj taky je poker :)
Takze ked som vychladol, zacal som nad handou uvazovat. Cize, bol na early position a ak to nebol dement, co asi nie, kedze bola uz pokrocilejsia faza turnaja a ti sa uz vyoutovali tak s 3xBB raise mohol drzat nieco ako AA,KK,AK,AQ, resp. tiez QQ. Kedze ako vravis som mal stack size 18xBB, ci by nebolo lepsie len callnut a pozriet sa na flop, ak by prisiel srot, co aj prisiel, asi by zahral continuation bet, mohol by ale aj checknut, su taky hraci tak az teraz by som siel all-in, bud by polozil, co by bolo dobre, alebo by dorovnal a bol by som na tom istom, co pre flop. Ak by ale na flop prisla overcard, cize A al. K, tak by sa snazil bud o check raise, alebo by rovno betol, na co by som asi polozil. Ide mi o to, ze v tak pokrocilej faze turnaja, ked raisne early position, tak QQ uz nie je az tak silna ruka a zo stacku by mi ostala este velka cast (15xBB) na pokracovanie v turnaji. Viem, ze zdvojnasobit je jedna vec, aj ked je to v tej chvili 50/50, ale zahrat to tight by tiez nebolo od veci a pokracovat dalej..hm. Samozrejme, ak by mal nizsi stack, je to jasny all-in pre flop, ale myslim, ze call by tiez nebolo zle zahrat v tejto konkretnej situacii.
Co sa tyka cash stolu, dnes je to uz lepsie za 2,5h +10$ ..tiez hram na party ten grind, denne 50 partypoints. este taka perlicka, dnes som na BB dostal 4-3o, na flop som sa dostal checknutim a so mnou dalsi styria hraci. Flop A-4-4, ja prvy na rade check, ostatny tiez, turn 4 :) ..ja znova check v dufani, ze ma niekt eso a slowplayuje fullhouse, alebo ze niekto blufne, ale ostatny tiez check, river 3 ja bet iba 3xBB a vsetci fold, taky krasny four of kind a zobral som len minimum, nj aj taky je poker :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: to kesho
vidim, ze su tu uz dalsie prispevky, ja som to pisal asi pol hodku pocas hrania 4 stolov, tak keby ze som nahodou nieco zmeskal, tak je to kvoli tomu ;)
-
Re: Re: to kesho
tiez mam taku skusenost,ze v zaverecnych fazach turnajov ak niekto raisne 4xBB tak vacsinou ma AA alebo KK a chce nalakat niekoho do hry.
Naopak ak ide rovno all in tak ma tie ostatne silne karty ale nie monsters.
V podstate tak hram aj ja preto som si to vsimol.
Naopak ak ide rovno all in tak ma tie ostatne silne karty ale nie monsters.
V podstate tak hram aj ja preto som si to vsimol.
- fidelko
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: este teda cerstvy priklad z cash game
..ja som dnes na QQ vacsinou len vyhraval, pripadne zobral blinds, takze ok, dnes som si za 2,5h dobre zahral :)
-
pre yegona
no musime sa dohodnut ako hrat overpary a TPTK:
1.ci davat pot size bet alebo ci by nestacil bet 2/3 potu
2.co robit ak dorovnaju
3.co robit ak reraisnu
Ja hravam iba fullring ,preto mam dost opatrnicku taktiku : betujem len 2/3 potu,ak ma dorovnaju tak investujem uz len nutne minimum,ak ma reraisnu tak skladam.
Do all-inov idem len so setmi,postupkou alebo flushom,pripadne AA,KK preflop.
Druha vec ze 6 miestny stol sa hra asi trochu inak,ale tam nemam skusenosti.
1.ci davat pot size bet alebo ci by nestacil bet 2/3 potu
2.co robit ak dorovnaju
3.co robit ak reraisnu
Ja hravam iba fullring ,preto mam dost opatrnicku taktiku : betujem len 2/3 potu,ak ma dorovnaju tak investujem uz len nutne minimum,ak ma reraisnu tak skladam.
Do all-inov idem len so setmi,postupkou alebo flushom,pripadne AA,KK preflop.
Druha vec ze 6 miestny stol sa hra asi trochu inak,ale tam nemam skusenosti.
- fidelko
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
no jo ide to dole vodou
nejak sa nedari - dalsich -270$ dnes :( a to jedina vacsia chyba co som spravil bol to QQ co som tu pisal
ale uz som vyfasoval aj zase prehru s AA ked superovi ku QQ (allin pre) doskakala postupka, hm idem grindovat dalej :) snad sa to otoci
ale uz som vyfasoval aj zase prehru s AA ked superovi ku QQ (allin pre) doskakala postupka, hm idem grindovat dalej :) snad sa to otoci
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.