cashback tourney hand

Príspevky zo starej diskusie

Re: Re: to yegon

Odoslaťod algec111 02 Sep 2007 06:26

Já ti nevím Yegone jestli ti ty analýzy nejsou někdy na škodu.Minimálně v těhle nízkolim turnajích či freerollech. Většina hráčů podle mě hraje trochu impulzivně a podle karet.Pak se těžko počítá.
algec111

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: Re: to yegon

Odoslaťod yegon 02 Sep 2007 07:58

momentalne hravam 0.5$/1$ no limit cash game, zacal som asi 2 tyzdne dozadu a som slusnych 1000$ v minuse (ciastocne smola/ciastocne zla hra) :) doteraz som hral 27$ SNG a tiez som na nich nijak zazracne nezarobil skor naopak

az cash game mi ukazal ake velke chyby stale robim a ze v podstate stale nic neviem, urcite ked svoju hru dam dokopy na cash stoloch tak sa to prejavi aj na SNGckach a v turnajoch takze budem na sebe pracovat

momentalne pracujem na uplne standardnej hre tzv. ABC poker, cize hram svoje ruky, nebluffujem, ucim sa kedy continuation betovat. A je to sakra tazke a zlozite :)

rozanalyzovat hru si ako tak viem, i ked si nie som isty ci spravne ale tak ako aj tu vacsinou pridem s krizikom po funuse, teda zatial akurat najdem chybu po tom co som ju spravil ale v hre vela krat tak do podrobnosti nerozmyslam a to je chyba. Ono sa to asi ani neda, clovek potrebuje takto analyzovat svoje chyby a zapamatat si ich no a potom ked sa dostanes do podobnej situacie tak uz tie spravne rozhodnutia pridu automaticky a rychlo - to ja zatial ani zdaleka neviem

co sa tyka potreby analyz pri freerolloch a nizkolimitovych turnajoch a cash gamoch tak vseobecne pravidla stale platia (napriklad ze ak si myslis ze ma super flushdraw a checkne na riveri nema zmysel vsadzat lebo ta nedorovna) akurat treba brat do uvahy sirsi rozsah moznych ruk supera, napriklad v tomto konkretnom pripade by som na freerolle nemohol superov hand range obmedzit tak vyrazne, lebo tam ludia casto hravaju karty typu Q2s - v podstate cokolvek vo farbe teda mohol by mat aj dva pary. Pocet ruk ktore su pozadu a mozu ma callnut by sa rozsiril o Qx, mozno dokonca Kx of clubs. No ale rozsiril by sa aj okruh ruk za ktorymi som pozadu takze zase ten pomer by asi ostal skor na ten check.

Rozhodnutia v pokri, aj ked to tak niekedy vyzera, vacsinou nie su podmienovane nejakymi sialenymi principmi ktore musi protihrac poznat aby sa podla nich spraval, vacsinou sa odvodzuju od zdraveho rozumu a pravidla: nieco ma dorovna, nic nema zlozi, takze platia aj na ludi ktori o pokri skoro nic nevedia :)
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: impulzivně a podle karet

Odoslaťod yegon 02 Sep 2007 07:59

algec ty dvojzmyselnik :)

to "impulzivně a podle karet" myslis tak nejak ako som ja zahral to AA? ;)
Obrázok používateľa
yegon

Re: Re: impulzivně a podle karet

Odoslaťod 1zart1 02 Sep 2007 08:03

yegon,
algec tu vlastne napisal nieco podobne ako ja v prispevku k OPT2, len inymi slovami
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Re: Re: Re: impulzivně a podle karet

Odoslaťod yegon 02 Sep 2007 08:07

ano, ano, vidim, vsetko sledujem, vsetko mam pod kontrolou :)

idem v raci treningu zahrat nejaky mikrocash na titan, som akoze za manzelku vyplnil test na pokerstrategy a poslali mi tam na jej konto 50$ tak idem z toho skusit pomalicky postupne spravit milion ;)
Obrázok používateľa
yegon

Re: Re: impulzivně a podle karet

Odoslaťod algec111 02 Sep 2007 08:21

Nevím momentálně která AA myslíš, ale ještě jednu věc mám.Včera jsem s tebou byl u stolu a protože tě už všichni známe, tak jsi byl velmi čitelný.Akorát jaks měls ty 44 a na river ti přišla další, tak to jsem nečekal.Myslel jsem že blafuješ na hight card.Já měl pár 7.
algec111

Re: Re: Re: Re: impulzivně a podle karet

Odoslaťod 1zart1 02 Sep 2007 08:23

yegon, vela stastia a potom ked budes milionar daj vediet
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Re: Re: Re: impulzivně a podle karet

Odoslaťod yegon 02 Sep 2007 09:15

myslel som AA v mojom prvom prispevku, tom o ktorom tu vsetcia diskutujeme :)

no to 44 bola haluz z ktorej som sa akurat snazil dostat este nejake peniaze ked uz sa postastilo, dovtedy vsetcia checkovali

btw. ked si si myslel ze by som na riveri ked pride 4-ka bluffoval proti trom superom tak to ma teda precitaneho (nastastie) nemas ;)

inak som cely turnaj odohral 3 ruky
- steal z BB s A6 ked super v SB zjavne nic nemal (call pred flopom a check na flope)
- tu 44 ktoru som len checkoval az po river kde som chytil fullhouse
- JJ - kde som po 2 limperoch reraisol na buttone na 5xBB a vsetcia zlozili

no a potom uz len to AA na ktorom som vypadol

co si teda myslel tym ze som bol citatelny?
Obrázok používateľa
yegon

Re: mikrolimit

Odoslaťod yegon 02 Sep 2007 09:18

zart som na dobrej ceste, hral som 0.01/0.02 a uz som vyhral 0,14$ :)
Obrázok používateľa
yegon

Re: Re: Re: Re: impulzivně a podle karet

Odoslaťod algec111 02 Sep 2007 09:43

Já neřekl, že jsi byl čitatelný, ale že tě všichni známe, tudíž, když jsi rejsnul,tak všichni složili.A u těch 44 jsme byli jen my dva a dostal si mě:-||
algec111

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!