PC Slovak

Príspevky zo starej diskusie

asi tak

Odoslaťod Heavenly 18 Nov 2007 00:01

Ja som podobného názoru. Poker nehrám predsa preto aby sa to páčilo mojim protihráčom ale hrám to pre seba. A stále je to pre mňa len hra tak sa chcem hrať ako to mne vyhovuje. A že takto nebude zo mňa nikdy profík? No čo už sú aj iné miesta kde sa dajú zarobiť peniaze :) Aj tak nemám na to toľko času lebo si myslím že mať frajerku a venovať sa naplno pokru sa nedá.
Heavenly

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

adkaf

Odoslaťod yegon 18 Nov 2007 00:35

ako som uz napisal mne sa tvoja hra adkaf velmi pacila ked som s tebou bol na stole (basdefekr) ked ostavali uz len 2 stoly bol si jednoznacne najlepsi hrac na stole ( ci uz umyselne alebo nahodou :) ) ostatni len hrali karty ktore dostali

este bola snaha zo strany marosm11 (neviem ci som trafil presne nick ale sedel po tvojej lavej ruke) ale tam to bolo aj s dost chybami

proste z mojho pohladu bez toho ze by som videl adkafove karty to vyzeralo zhruba tak ako hraju dobri svetovi hraci v koncovych fazach online turnaja
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

yegon

Odoslaťod adkaf 18 Nov 2007 10:14

dik :) predtym som hral samozrejme uplne inak a mal som aj dost stastia ... akurat ze neviem co tu o stasti najviac place keso ktory na mne vypadol tak ze isiel na flope allin ked mal na ruke len flushdraw proti mojmu setu ... ale tak aj taki hraci musia byt a takych vzdy velmi rad pri svojom stole uvidim :D
adkaf

Založený: Jan 2007

hehe

Odoslaťod jonatanko 18 Nov 2007 11:29

yegon si vsimavy to sa mi paci -:))) pri 2 stoloch to bolo velmi neprijemne pre adkafa ze boli 2 najvacsi stackary za stolom a hned vedla seba, asik by to vyzeralo inak keby v tej faze zavolal jeho all inovy reraise s TT, ale to je minulost -:)))

yegon pekne uz si sa dostal do faze ze na kartach nezalezi to je dobry postup,....
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Poker je o šťastí

Odoslaťod JimWalker 18 Nov 2007 11:40

...a nie iba o logike...včera som hral allin na U***et s dvomi AA na ruke.. chlapik išiel proti mne s 10 a Q.... postupne vyložili 8,9 a J ...No comment...
Obrázok používateľa
JimWalker

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

no dobre

Odoslaťod keso26 18 Nov 2007 17:00

jonatanko - podla Teba to bol uplne obycajny turnaj, ja len dodam, ze sa zucastnilo 82 hracov, co je 2870 USD, cize expekt pridal na prize poole vyse 7000USD a to nehovorim o tom, ze vacsina ludi, ako aj ja sa tam kvalifikovali za 3 resp 6 USD. Mimo toho prvych 20. vyhralo tokeny na ECOOP v tiez slusnej hodnote okolo 8800USD.

marosm - nechapem, preco sa do mna obuvas, HU v OPT s Tebou som Ti vyvsvetlil ako som myslel a za tym si stojim, v ziadnom pripade som na Teba neutocil a uz vobec nemozem radit \"ako hrat poker\". Tak isto som Ti zagratuloval k vysledku.

adkaf - hral si nezmyselne (moj nazor), ludia, ktory neboli s Tebou prvu hodinu a pol pri stole len tazko pochopia, samozrejme, ze so stackom aky si si vybudoval si uz zacal hrat iny poker. Co sa tyka mojho vyradenia, na ruke AKs a raise 3xBB (blinds 100/200), Ty si zavolal s 22, na flop mi prisiel draw a z predchadzajucich skusenosti som vedel, ze nemozem cbetnut a vlastne vsadit akykolvek bet, kedze som si bol na 100% isty, ze bud callnes, alebo raisnes, tak som to pushol s tym, ze bud polozis, alebo zavolas a mne dobehne flush. Samozrejme, ze Tvo luck sa o5 dostavil v plnej krase a na flop Ti dobehla dvojka.

Tak isto som povedal, ze neskor, ked som uz vychladol, to cele berem, ze je to ok a ze to nebol prvy a ani posledny turnaj.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

expekt+ ecoop

Odoslaťod cstrike22 04 Dec 2007 13:31

kua az teraz som poriadne docenil tie tokeny, ktore expekt rozdaval na ECOOP. Usetrilo by mi to par dolarov keby som dal prednost turnaju pred debilnym serialom. *JOKINGLY*
Dnes hram ECOOP#5 750+50 usd tak snad sa nieco zadari.
cstrike22

Re: expekt+ ecoop

Odoslaťod beinn 04 Dec 2007 14:03

cstrike tak sa drz hadam ta aj kuknem ak mi vyda :)
beinn

Založený: Jún 2007

Re: Re: expekt+ ecoop

Odoslaťod kalish88 04 Dec 2007 22:24

skoda:(
kalish88

Založený: Sep 2007

cstrike

Odoslaťod yegon 05 Dec 2007 13:53

nemam tu nainstalovany expect

ako si skoncil?
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Predchádzajúca

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!