Rozdavanie kariet v OnlineHernach

Príspevky zo starej diskusie

Yegon = SLT

Odoslaťod TuKE 07 Nov 2007 15:22

JJ Yegone, strašný strach z teba mám :-D
Btw. hrá sa s kartami zn. Copag a majú veľký index.
To len, aby si si mohol zobrať dostatočný počet es do rukáva, lebo yegoni (aka SLTčkári) ako ty sú bez AAsuited na ruke totálne stratení :-D
Yo a teš sa na to, že ťa budem callovať s Ahigh až do showdownu

SLT = SuperLenTutti :):-D
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

heh

Odoslaťod iggy 07 Nov 2007 15:34

konecne diskusia ktora ma presvecila aby som sa sem zaregistroval aby som prispel aj ja svojou troskou :) to cele mozem nazvat len PURE ENTERTAIMENT
iggy

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: Re: Re: 7castle

Odoslaťod 7castle 07 Nov 2007 18:36

Pre flop:

Jeho raise je dost loose, je 2. od buttonu, A4 je podla mna dost malo na raise, ale povedzme.
Moj reraise je este looser, A3s je slabe, ale spolieham sa na to, ze od UTG to vezme ako silnu ruku a foldne. Ano, bolo to riskantne, to beriem, ale urcite nie blbost, mal som jedineho supera a solidnu sancu foldu.
Jeho call je uz hodne loose, lebo ma sice poziciu, ale skoro absolutnu istotu horsej ruky.

Takze ziadna blbost, akurat vsetko dost spekulativne tahy, pricom obaja by sme mali byt ready foldnut po flope - co som bol zjavne ovela viac ja.

Ked uz to callol, myslel som, ze ma AT-AQ, alebo nejaky maly ci stredny par, pripadne haluz typu KQ ci JTs.

Flop neviem presne, ale mal som najnizsi par a FD. Ty vravis bet, aby "som zistil, kde som". Ja vravim check, lebo ak ma par, vyssie A alebo nebodaj set, tak nepotrebujem, aby ma raisol, a ak ma callne, "zistim", ze som horsi, ale bude ma to stat kopu chipov, a ak missnem na turne F, tak ma na pozicii urcite vytlaci dalsim betom. Toto je vec vkusu, ale ja nevidim dovod sa ponahlat - maly par akoby nebol, a FD je shit, kym sa nezmeni na F. Kludne to betuj, ja ti to neberiem. Na jeho nasledny bet som mal odds, mozno som mohol vtedy raisnut allin, znova podla mna vec vkusu.

Nemas pravdu, ze netusim kde som. To kde som, sa ukaze na turne, lebo malokto je schopny stale betovat s nicim - co sa nakoniec aj ukazalo. Doslo J, a on nestavil, napriek mojmu checku. Vtedy bolo skoro jasne, ze toho vela nema - stale mohol mat velke A, alebo mensi par ako J. Ano mas pravdu, tu mam mohol vytlacit, tu by som mu asi foldol. Ale zase, s tym co mal, zda sa ti rozumne to tlacit??? Jeho problem bol, ze on nemal to, co predstieral PF.

River 7, co ma moc neposkodilo, naopak. Ja check, to je jasne, on allin. Ak mal 7 (a teda trips), alebo J (a teda to par), preco by dal tak vela??? To by ma predsa nechcel odstrasit, to by ma chcel vysat. Teda nepravdepodobne. Ak by mal stredny par, preco by vobec stavil? Ja na jeho miest by som bol s takou rukou rad, ze sa to da vycheckovat dokonca.

Teda jedine, coho som sa fakt bal je, ze ma sparovanu tu poslednu kartu (nemozem si spomenut co to bolo, nejaka 5 ci 6). Ale vzhladom na situaciu v turnaji a moju vysku stacku som sa to rozhodol callnut. Ako vravim, bolo to na hranici, ale vyslo to.

Tak pre zaujimavost, napis mi pls, co teda mohol mat podla teba, aby to zodpovedalo vsetkym 4 jeho akciam. Ja samozrejme netvrdim, ze moja hra bola dokonala, ale myslim, ze je na leveli hracov v tom turnaji obhajitelna, plus, ak to ty tak kritizujes, mohol by si to vediet presvedcivejsie obhajit.

A inak, ak chces dojdi, ale ja sa s tebou urcite za jeden stol hrnut nebudem, no ved snad ja obhajim luck a ty kvality a stretneme sa na final table;-)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Yegon + Iggy

Odoslaťod 7castle 07 Nov 2007 18:43

Yegon, to sa samozrejme zhodneme, len mi akosi uslo, ako to suvisi s touto diskusiou:)

Iggy, no a kde je teda ta tvoja troska??? Ak si myslel entertaiNment, tak potom to chapem tak, ze sa zabavas na niekoho nevedomosti... no vedze sem hod nieco podnetne, ja sa vzdy rad poucim...
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Re: Yegon + Iggy

Odoslaťod iggy 07 Nov 2007 22:53

ne na nevedemosti ale na tom ako sa dokazete "objebavat" kvoli jednej ruke a to non stop :) ,
iggy

Re: Re: Yegon + Iggy

Odoslaťod TuKE 08 Nov 2007 08:46

JJ, ja na to už též j...m, nemá to zmysel :-) Komu niet rady, tomu niet pomoci :-)

Yo a v sobotu prídem, ak sa nič závažné nestane ;-), treba rezervovať miesta vopred?
Obrázok používateľa
TuKE

Re: Re: Re: Yegon + Iggy

Odoslaťod iggy 08 Nov 2007 15:02

teraz som cital v card playery alebo bluffe o high stakes pokry a aj denial n. ked prehral ten mega pot s hansenom (myslim ze v hsp 1) povedal ze " gus has completly missread my hand and that caused him ti win such a big pot" cize len tolko k tomu ( ako ja vravim sometimes its better to be lucky than good) , registrovat sa nemusis staci len predtym zavolat pre istotu , chalani tam budu uz od 17:00 myslim
iggy

7castle + TuKE

Odoslaťod Rob Lollirock 09 Nov 2007 00:24

ja som tiez zvedavy ako to dopadne tuto sobotu. Ten kto sa chce spoliehat na stastie si ho bude musiet tentoraz objednat u ineho dealera - tuto sobotu hram, takze uz sa na vas tesim a druhe miesto je stale este volne 8-)
Rob Lollirock

Založený: Jún 2007

Re: 7castle + TuKE

Odoslaťod TuKE 09 Nov 2007 12:45

Servis Roberto,
sa na teba teším, more sheeps, more fun :-D
Obrázok používateľa
TuKE

Re: Re: 7castle + TuKE

Odoslaťod iggy 09 Nov 2007 12:57

k tomuto nazoru sa priklanam aj ja DEAD MONEY is always good :)
iggy

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!