problematicka ruka - babo rad
Re: w4444x
castle uz napisal vlado .. 1000$ buy in prva ruka flush draw s 9 high pri tej hre by aj slepy (nie "najlepsi" misac na svk)videl ze bude mat bud str8 alebo flush draw s nejakym vyssim kickerom ... Ja osobne by som to proste nedorovnal a neverim ze clovek ktory ma trosku rozumu a neni "darca organov" by spravil tak isto .. a preto su tvoje uvahy z cesty .. zbytocne
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Re: w4444x
no po zvazeni veci..ak by som sa dostal do toho stadia ze mam 2 pary + flushdraw...tak bych nad tmy all inom rozmyslal....
ale original bych s tym nesiel na flop a nieto este reraisovat an flope...ak by ma ale zadarmo pustil na turn ten all in by som zvazil...
ale original bych s tym nesiel na flop a nieto este reraisovat an flope...ak by ma ale zadarmo pustil na turn ten all in by som zvazil...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: podla
no to ano, ale taketo pravidlo plati pri cash game, kde mozes hned dokupit a nemas problem.
Horsie je to ale na freezeout turnaji s garanciou 1.000.000 dolarov, taketo turnaje sa nehraju prave kazdy den, dokupovat nemozes, takze nie som si isty ci je dobre vsadit 250x BB :)
Horsie je to ale na freezeout turnaji s garanciou 1.000.000 dolarov, taketo turnaje sa nehraju prave kazdy den, dokupovat nemozes, takze nie som si isty ci je dobre vsadit 250x BB :)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: podla
diky :) presne tak jsem to myslel i ja . Nedaval jsem all ihned po flopu protoze jsem se chtel podivat i ja jestli tam neprijde ta treti karta barevna.. neprisla..proto jsem ho chtel dostat ze hry radsi uz na turnu.. kdo mohl ale cekat ze bude mit jediny dva pary ktery mohl mit a zaroven i flush draw.. podle me to byl od nej trochu Gamble ale co.. Priste mi to snad vyjde :)
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: podla
heh v banku nakonec bylo neco pres 1 600 000 usd :)
- mysak(bon3fish)
mysak
a prezradil by si verejne vysku svojho bankrollu , alebo to povazujes za vysostne intimnu zalezitost? keby si s tym nahodou nemal problem, velmi by ma to zaujimalo.
v podtstate nemusis prezradit konkretne cislo, mna by zaujimalo len to, kolkonasobok bankrollu tvoril tvoj buy in (just a joke :))
v podtstate nemusis prezradit konkretne cislo, mna by zaujimalo len to, kolkonasobok bankrollu tvoril tvoj buy in (just a joke :))
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
oprava
jezis, mne to dnes pali neskutocne. kolkonasobok buyinu tvori bankroll a nie opacne :-D
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Re: oprava
heh neboj pochopil sem to :)
promin ale tyto veci si radsi nechavam pro sebe..ani nikdo z nejblizsiho okoli to nevi :)
promin ale tyto veci si radsi nechavam pro sebe..ani nikdo z nejblizsiho okoli to nevi :)
- mysak(bon3fish)
Re: Re: Re: oprava
nn nikdo ne :) akorat par z vas muze jenom typovat maximalne :)
- mysak(bon3fish)
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.