problematicka ruka - babo rad
Re: Re: Re: Re: oprava
ani sa nedivim...mat bankroll ako ty(co si len myslim sak viem ze si vyhral tych vela usd)som ticho tiez:-).....
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
vlado
podla mna treba hrat svoju hru bez ohladu na buy-in - ak ta doviedla tam kde si,tak nevidim dovod menit styl hry len kvoli buy-inu
ved nato drieme a hrame do umoru nizke limity aby sa nam neroztriasli kolena,ked dojde na lamanie chleba a pojde o statisice dolarov
8-)
ja by som na mysakovom mieste radsej hned vypadol,ako nevyuzit takuto cistu sancu na zdvojnasobenie buy-inu hned na zaciatku turnaja
*THUMBS UP*
ved nato drieme a hrame do umoru nizke limity aby sa nam neroztriasli kolena,ked dojde na lamanie chleba a pojde o statisice dolarov
8-)
ja by som na mysakovom mieste radsej hned vypadol,ako nevyuzit takuto cistu sancu na zdvojnasobenie buy-inu hned na zaciatku turnaja
*THUMBS UP*
- fidelko
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: mysak bankroll
chipfeeder prečo Ta zaujima mysakov bankroll ? ? mysak zatial verejne priznal +27k a +7k vyhry
- allsam
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: Re: mysak bankroll
ja len z toho dovodu, ze ci som blby, ked som pri 200 eurovom bankrolle presedlal na 10 eurove byiny .
neboj, nechcem ist mysiaka odkraglovat :)
neboj, nechcem ist mysiaka odkraglovat :)
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
a inak
vyhry su jedna vec a bankroll druha. taky pokrista na svete neexistuje, co by cast z vyhier v dalsich partiach nepostracal.
ale na druhej strane mysak nemusi priznat verejne vsetky vyhry, vsakano?
ale na druhej strane mysak nemusi priznat verejne vsetky vyhry, vsakano?
- chipfeeder
Re: a inak
A napriklad ked sa jedna o tento 1000$ turnaj tak mozno vyhral nejaku kvalifikaciu, bolo ich veeeela ;)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: a inak
no ale ved to by hadam nemal byt problem priznat, ci niekto buy in kupil alebo ziskal v kvalifikacii.
teda aspon ja osobne by som z toho caviki nerobil
teda aspon ja osobne by som z toho caviki nerobil
- chipfeeder
Re: Re: Re: a inak
chip feeder tak sa nam teda pochval ty :) (ja by som aj napisal ale je to taka "velka" suma ze by som sa normalne hanbil) :))
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Re: Re: a inak
:) neni to problem priznat ze jsem postoupil pres kvalifikace. Uz to tady ale psal w4444x ;) hral sem 39usd SaG z neho postoupil do turnaje 215usd a z neho rovnou do toho turnajku ;)
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.