problematicka ruka - babo rad
buschle
AD 2. preto je poker tak krasna hra , lebo jednoznacne pravdy neexistuju. ja by som podobne mohol zacat argumentovat, ze ak zaplatis 4BB, kludne zaplatis aj 6BB ... 7BB ... 10 BB. tym , co hovoris si nemozes byt isty. je plno ruk, pri ktorych by si napr. 2BB este zaplatil, ale 3BB uz by si foldol. v tomto by som nevycital igymu absolutne nic. zvolil si jednu z moznych strategii a v tom duchu hral ...
AD 4. "som velmi slaby hrac" . nic lepsie ta uz nemoze za tym stolom stretnut, ako to, ze si to vsetci o tebe zacnu mysliet :-D
AD 4. "som velmi slaby hrac" . nic lepsie ta uz nemoze za tym stolom stretnut, ako to, ze si to vsetci o tebe zacnu mysliet :-D
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
yegon
ak je PF bet prilis vysoky, aj rybky folduju . zase nerobme z rybiek totalnych simpanzov :-D
- chipfeeder
Re: lol
yegon, co este povazujes za slowplay?
1. preflop bet 2,5xBB je u teba slowpaly?
2. potbet na flope je u teba este slowplay?
1. preflop bet 2,5xBB je u teba slowpaly?
2. potbet na flope je u teba este slowplay?
- chipfeeder
Re: Re: lol
ak normalne raisujes 4xBB tak raise na 2.5xBB je slowplay, okrem toho ak to robis len s esami tak v podstate oznamujes superovi aku mas ruku - mozno na NL4 je to jedno ale nevytvara to dobre navyky pre buducnost
to ze betol pot na flope som si nevsimol, to je ok, prislo mi to na prvy pohlad malo ale to je sposobene tym ze malo dal pred flopom - my bad
to ze betol pot na flope som si nevsimol, to je ok, prislo mi to na prvy pohlad malo ale to je sposobene tym ze malo dal pred flopom - my bad
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon
a keby hral vsetky silnejsie ruky rovnako s betom na 2,5 BB?
- chipfeeder
Re: yegon
potom je to ok len si treba uvedomit ze tym dava velmi dobre odds BB na dorovnanie a riskuje kopec osemetnych situacii po flope + pripravuje sa o moznost dostat 100xBB stack do allinu pot sized betmi na flope, turne a riveri
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
preflop
preflop bet bol preto taky nizky iba 2,5BB aby mi to dorovnali lebo vacsinou predtym ked som dal 4BB tak som zozbieral iba blindy a teraz ked mam AA tak som chcel aby mi niekto dorovnal a stalo sa ved vidite ze len dvaja mi to dorovnali. na inom stole by to bol klasicky 4BB raise. na turne bol ten bet 0,12usd preto taky mali lebo som chcel presne to co super spravil aby ma reraisol a reraisol na 0,5usd a potom som to reraisol az vela mal som asi skusit reraise na 0,8usd alebo 1usd a myslim ze to by mi mohol dorovnat a flush by nebola az tak pravdepodobna aj keby doslo srdce na river.
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
igy
imho, akymkolvek reraisom na turne mu davas pocit, ze az tak slaby asi nie si.
takze, bud si tipnes, ze uz na turne je dostatocne silny na zavolanie allinu a pushnes, alebo checknes a budes sa dalej hrat na to, ze si slabucky ako caj.
takto by som rozmyslal ja :) takze ber alebo neber ...
takze, bud si tipnes, ze uz na turne je dostatocne silny na zavolanie allinu a pushnes, alebo checknes a budes sa dalej hrat na to, ze si slabucky ako caj.
takto by som rozmyslal ja :) takze ber alebo neber ...
- chipfeeder
oprava
nie checknes, ale callnes jeho reraise
- chipfeeder
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.