problematicka ruka - babo rad

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: Re: rybar

Odoslaťod Rybár 05 Aug 2008 14:12

teraz pozeram, ze si to asi pisal pre chipfeedera. Takze nic
Rybár

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: Re: rybar

Odoslaťod keso26 05 Aug 2008 14:18

jj ja s Tebou tiez :) ..to bola reakcia na chipfeedera, nie na Teba. Teraz sa uz viac priklanam k ch/c na turne, ako turn betovat aj.

to palo - no nechcem zas nejak vyhrocovat situaciu, ale ja vzdy poviem svoj nazor, ktory podlozim argumentami a zdovodnim moje rozhodnutia (robim to vzdy) a vela ludi na tomto fore Ti povie, ze chip vo vela pripadoch len nejaku svoju myslienku vypustil von, nieco k tomu povedal a ked mu niekto protiargumentoval a povedal ze to nie je spravne preto a preto, tak zacal byt zly a agresivny :) Pokial debatujeme ako teraz tu o tejto hande, nemam absolutne ziadny problem.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

rybar

Odoslaťod chipfeeder 05 Aug 2008 14:35

ver tomu , ze pravdepodobne by si nemal na to gule po mojom checku na turne reraisnut do allinu. asi zazivas malo reraisov na flope :) bol by si nahlodany cervickom ako emental :). napriek tomu, ze som OOP, stratis istotu.

kdezto po kesovom checku by si ten potbet nalozil takmer naisto automaticky bez premyslania.

neexistuje nic lepsie na blufy ako A high flop. prave vtedy je super nachylny zlozit aj velmi silne kombinacie, lebo sa mu nechce verit, ze niekto blufuje na takomto scary flope.

myslim, ze vsetky tie strategie su v pohode, lebo kazda ma svoj zamer. teda okrem tej buschleho :-D
chipfeeder

Založený: Dec 2007

chipfeeder

Odoslaťod Rybár 05 Aug 2008 14:50

A high flop je na blufy skutocne dobry ale uprednostnujem ak mam poziciu. Vtedy mozem mam viac moznosti ako zahrat (napr. second barrel, floating a pod.)

V pripade, ze ja som bol agresor PF a dorovnal ma iba jeden hrac tak na A high flope nikdy nevolim check/raise ale radsej standard CB.

Po tvojom ch/r na flope by si ma urcite nahlodal. To sa s tebou nehadam. Ak by som mal ale Ax tak by som to nepolozil. Je vela ruk, ktore poporazam. Mozes mat 1010+, pripadne draw. S tazkym srdcom by som ta dorovnal alebo navysil do all-in. Vsetko by zaviselo od readu, ktory na teba mam t.j. ako casto robis CB, ako casto pouzivas ch/r a tiez aky si agresivny.

Podla toho co hovoris si pravdepodobne agresivny hrac takze by som ti to nepolozil.

Urcite by to nebola lahka hra ale poker je o tazkych rozhodnutiach :-)

Ak by si chytil set, dva pary, pripadne by ti doskakala farba tak by som ti odovzdal mojich 100BB. Dal re-buy a isiel dalej.

Preto je dolezity BR management
Rybár

Založený: Apr 2008

keso

Odoslaťod chipfeeder 05 Aug 2008 15:01

naco zase prilievas polievocku do ohna? :-D

zly a agresivny som len vtedy, ked zazijem neskutocny badbeat .

pri pisani sa usmievam aj vtedy, ked niekomu nadavam. a nadavam len vtedy, ked odvraciam utoky na moju osobu. kto neutoci, nemusi sa bat ziadnej vulgarity z mojej strany.

napis zakazdym vecne argumenty v com sa mylim, a diskusia bude prebiehat korektne. ale ty zakazdym opakujes ako papagaj, ze nemam argument a pritom ich mas v kazdom mojom druhom prispevku za vagon.

jediny, kto tu nevyargumentoval svoj postup hry bol yegon, ale kazdemu je jasne, preco by to hral tak, ako pise.

uz som ta niekolkokrat vyzyval k citacii copy/paste a nikdy si k nej nepristupil.
takze to zopakujem: cituj, kde a kedy som zacal ako prvy byt na teba agresivn
cituj, ktoru myslienku som vypustil von a nepodlozil ju argumentami, ak som bol vyzvany

vsetko ohladom mojej osoby zakladas len na svojich dojmoch, ale tie dojmy su deformovane :)

a uz sa k tomu nebudem vracat, pokracuj dalej vo vymene nazorov ako v tejto ruke a nakoniec este skoncime my dvaja v prudkom zamilovanom objati :-D
chipfeeder

rybar

Odoslaťod chipfeeder 05 Aug 2008 15:16

mas pravdu, ze som agresivny, ale len dovtedy kym sa nevylozi cely board. potom uz hram velmi uvazene :)

napr. na rozdiel od teba by som asi kesov allin na rivri pri dokoncenej flushdraw pravdepodobne foldol

ja ma taku skusenost z praxe, ze v 95 % pripadov ak niekto reraisne moj bet, tak som v tej chvili na tom fakt horsie. keby som bol schopny mechanicky foldovat vsetky reraisy proti mne, tak som dnes uz milionar :)
ale ja debil furt podlahnem tomu cervicku pochybnosti, co ked som predsalen lepsi a dorovnam niekedy aj to, co rozum jasne hovori, ze dorovnavat nemam :)

dokonca v mojich zaciatkoch som bol az taky debil, ze som dorovnaval alliny len preto, aby som sa presvedcil v showdowne, ze super tu zlomovu kartu predsalen drzal :-D
chipfeeder

rybar

Odoslaťod chipfeeder 05 Aug 2008 15:22

a samozrejme, ze ak sedis za stolom, pri ktorom posledne 2 hodiny takmer nikto nebetol ziaden flop, tak moj ch/reraise nema opodstatnenie. ale ak sa flopy za stolom bezne betuju, tak by som to inak nehral.
chipfeeder

Re: keso

Odoslaťod keso26 05 Aug 2008 15:29

jeden velky nezmysel ako vzdy :-D ..a netvrdim to len ja, vsetci vedia ako to tu s Tebou je, len Ty sam to nevies ;)

"uz som ta niekolkokrat vyzyval k citacii copy/paste a nikdy si k nej nepristupil." ..toho by sa dalo v diskusii najst neurekom, odkedy Ta tu mame, ale nechci po mne aby som to hladal kopiroval a vkladal, na to vazne nemam cas :)

"takze to zopakujem: cituj, kde a kedy som zacal ako prvy byt na teba agresivn" ..lol, to snad zase raz nemyslis vazne, ze ? :-D

"cituj, ktoru myslienku som vypustil von a nepodlozil ju argumentami, ak som bol vyzvany" ..no este ze aspon toto mam v cerstvej pamati, ide o partiu (AA) s callnutymi shortstackovimi 3BB pf. Tam tej omacky okolo z Tvojej strany bolo pozehnane, ale nic k veci, ked som Ti protiargumentoval ;)

A dalej to uz neriesme, tento topic nie je na to a tak to uz nechajme tak.
Obrázok používateľa
keso26

Re: Re: keso

Odoslaťod chipfeeder 05 Aug 2008 15:32

no, ked to hovori velky brat, tak musim posluchnut. ok, teda nechajme to uz tak (ale je ti snad uplne jasne, ze sa mylis :-D )
chipfeeder

Re: Re: Re: keso

Odoslaťod keso26 05 Aug 2008 16:10

:-D ..dobre ja sa mylim a Ty zas trepes somariny :-D ;)
Obrázok používateľa
keso26

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!