problematicka ruka - babo rad
otazocka....alias zahral som to OK?
no turnaj 15k GTD na expekte..freeroll chalenge....
nic moc nejde....a dojde 98o na BB ...1 limp a 1 raise 4 BB ja call ze skusime daco hitnut....
flop 973r ja bet POT obaja call....
turn T ....farba ani backdoor...si hovorim nemyslim si ze ani jeden hitol daco do setu...cize jedine overpair....betnem all in = 2,5* pot.....som si tka spocital ze ak ma overpair mam 13 outov na vyhru a ze to by este mohol foldnut ak trosku pouvazuje.....jeho stack bol o 34 chips vyssi....
bolo to OK ci nie?
nic moc nejde....a dojde 98o na BB ...1 limp a 1 raise 4 BB ja call ze skusime daco hitnut....
flop 973r ja bet POT obaja call....
turn T ....farba ani backdoor...si hovorim nemyslim si ze ani jeden hitol daco do setu...cize jedine overpair....betnem all in = 2,5* pot.....som si tka spocital ze ak ma overpair mam 13 outov na vyhru a ze to by este mohol foldnut ak trosku pouvazuje.....jeho stack bol o 34 chips vyssi....
bolo to OK ci nie?
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
blazon
prisiel ku stolu,a hned v 1.hre so stackom 100$ urobil toto:
Lucky ace poker,CG 0,5/1$,ja na Buttone raise 4$ s 9hTh,on SB called,MP called,na flop prislo 2h,6h7s,on all in MP called so stackom cca 25$,ja folded.
blazon mal K6,MP mal 3h8h a turn priniesol dalsie srdce,mohol som mat 130$,ale otazka znie ci som to mal zavolat ma FD+gutshot
Lucky ace poker,CG 0,5/1$,ja na Buttone raise 4$ s 9hTh,on SB called,MP called,na flop prislo 2h,6h7s,on all in MP called so stackom cca 25$,ja folded.
blazon mal K6,MP mal 3h8h a turn priniesol dalsie srdce,mohol som mat 130$,ale otazka znie ci som to mal zavolat ma FD+gutshot
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: blazon
asi nie, je dost dobre mozne ze niekto ti drzi outy, ten 25USD caller moze byt kludne na vyssom FD nez ty
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: blazon
ved prave aj preto som to nezavolal
ale ako reagovat,keby tam napr.ten 3ti nebol?
uroven hracov je tam naozaj uboha......(Lucky ace)
ale ako reagovat,keby tam napr.ten 3ti nebol?
uroven hracov je tam naozaj uboha......(Lucky ace)
-
6max
Vacsinou hravam full ring, ale teraz ked mam pokazeny comp, tak si davam len tak cvicne 1 stol 6max.
Ospravedlnujem sa, ze HH nebude uhladna, lebo carbon poker prehladne a kopirovatelne histories neuznava.
Bola to moja cca 30. ruka na stole a mal som agresivny imidz, chodili mi dobre karty ale vacsinou som nemal ziadnu akciu, lebo vsetci boli tight a vacsinou skladali.
Hero aj UTG full stack
Hero na BB, AcKd
---------------
UTG limp, vsetci fold, BB raise na 0.4, UTG call
flop: 3s 5h 9h
Hero bets 0.5, UTG raise na 1, Hero calls
turn: Ks
Hero bets 2, UTG raise all-in, Hero ???
Ospravedlnujem sa, ze HH nebude uhladna, lebo carbon poker prehladne a kopirovatelne histories neuznava.
Bola to moja cca 30. ruka na stole a mal som agresivny imidz, chodili mi dobre karty ale vacsinou som nemal ziadnu akciu, lebo vsetci boli tight a vacsinou skladali.
Hero aj UTG full stack
Hero na BB, AcKd
---------------
UTG limp, vsetci fold, BB raise na 0.4, UTG call
flop: 3s 5h 9h
Hero bets 0.5, UTG raise na 1, Hero calls
turn: Ks
Hero bets 2, UTG raise all-in, Hero ???
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Re: 6max
no v prvom rade fuj na flope :)
rybky automaticky ked raisnes ich limp tak si sa im premietne v hlave AK (as seen on tv) a potom si to upravia na "dve vysoke karty" takze hentaky flop ani necbetuj - pojdu proti tebe aj s K6o, takisto turn by som nebetoval ale c/r
tak ako si to hral tak kedze imo v range supera je aj KQ a podobne horsie Kx tak asi sa musis stacknut i ked sem tam natrafis na 33 alebo 55. Jeho range je ale podla mna prilis siroka na to aby si mohol foldnut - hlavne ak k tomu priratame tvoj agresivny image
rybky automaticky ked raisnes ich limp tak si sa im premietne v hlave AK (as seen on tv) a potom si to upravia na "dve vysoke karty" takze hentaky flop ani necbetuj - pojdu proti tebe aj s K6o, takisto turn by som nebetoval ale c/r
tak ako si to hral tak kedze imo v range supera je aj KQ a podobne horsie Kx tak asi sa musis stacknut i ked sem tam natrafis na 33 alebo 55. Jeho range je ale podla mna prilis siroka na to aby si mohol foldnut - hlavne ak k tomu priratame tvoj agresivny image
-
Re: Re: 6max
no s tym fuj na flope mas pravdu. Ale zase na druhej strane, dovtedy mi vzdy vsetci na cbet zlozili, tak som v tom pokracoval.
-
Re: Re: Re: 6max
ani tak ma netrapi cbet ako call jeho minraisu - hlavne preto lebo sme OOP, nemame nic a nevieme ci A alebo K budu dobre ked ich trafime
tiez som to robil a naucil som sa dost drahym sposobom ze floatovat OOP nie je dobry napad
v pozicii je to akceptovatelne
tiez som to robil a naucil som sa dost drahym sposobom ze floatovat OOP nie je dobry napad
v pozicii je to akceptovatelne
-
Re: Re: Re: Re: 6max
dik, mas u mna pivo za vsetky tie rady :-) *DRINK*
-
MTT
freezout,z 200 nas ostalo 40,30 ITM,blinds 250/500,ja absolutny chipleader pri stole s 15k,ostatni max 6-7k,celkove som bol na 4.mieste
pushol som z pozicie MP+2 all in s ATs,zavola ma typ a T5s a turn a river prinesie dve 5-ky
uz sa mi tovparkrat stalo,ze som mal velmi nadejne rozbehnuty turnaj a podobnym sposobom stracam velke casti stacku,mal asi 6k
otazka znie ako hrat v takejto situacii ako chipleader,bol to zly move?mam sa prefoldovat ITM,stratit tu poziciu alebo hrat agresivne ?
pushol som z pozicie MP+2 all in s ATs,zavola ma typ a T5s a turn a river prinesie dve 5-ky
uz sa mi tovparkrat stalo,ze som mal velmi nadejne rozbehnuty turnaj a podobnym sposobom stracam velke casti stacku,mal asi 6k
otazka znie ako hrat v takejto situacii ako chipleader,bol to zly move?mam sa prefoldovat ITM,stratit tu poziciu alebo hrat agresivne ?
-
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.