LuckyAcePoker
Nejde to: ani mne ne
A kurna, me to taky nechce...tak nic no :-||
-
GallowayP - Príspevky: 50
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Nejde to
neviem, mozno ta to nepriradilo spravne, skus mi poslat na support@pokerportal.sk tvoj nick na luckyAcePoker a skusim zistit.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
mozno je to tymto
LuckyAcePoker.com has decided to cease offering all of its services to customers connecting
from your country origin.
For questions,general remarks and feedbacks please contact us at support@luckyacepoker.com
..to mi napisalo, ked som si chcel stiahnut hernu..
from your country origin.
For questions,general remarks and feedbacks please contact us at support@luckyacepoker.com
..to mi napisalo, ked som si chcel stiahnut hernu..
- tUSKA79
- Založený: Máj 2007
Re: mozno je to tymto
viem ze tuto chybu to zobrazuje ludom co maju pripojenie od ROBURnet, nemas nahodou tiez take?
S krajinou to nic nema, je to nejaky problem na strane poskytovatela internetu (neviem aky)
S krajinou to nic nema, je to nejaky problem na strane poskytovatela internetu (neviem aky)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
OK
ok poslal som ti nick na ten mail......
- Pokerhockey18
- Založený: Mar 2008
Registracia
Akurát som sa registroval do herne a tiež ma to nechce prihlásiť na turnaj. Čo s tým? Stiahol som to cez odkaz na PokerPortal.sk. Hm?
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
Registrace
Cus tez me to nechce prihlasit muj nick je Walmez14
- Walmez
- Založený: Dec 2007
Registrace
Tak mame smolu chlapci, nezvladli sme ani predkolo ligy, tzn. nevieme ani naistalovat hernu a zaregistrovat sa. Tak co by sme chceli v lige. Vymazeme dalsiu zbytocnu hernu a pekne sa vratime spat do okresneho preboru kde patrime. Sportu zdar a pokerportalu zvlast.
- sato1
Re: Registrace
ty inteligent asi by sme to nespravili niekolky zle.....asi to je skvele prepracovane potom......ked nas tam niekolkych nechce nahodit....
- Pokerhockey18
- Založený: Mar 2008
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.