Preco sa to aspon obcas nestane aj mne?

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: Re: Pepi

Odoslaťod 7castle 17 Apr 2008 13:51

Stetinac, LOL, plan mas teda super, tiez by som bral mat 20% ROI na $200... akurat ze to je fakt scifi. Ale inak respect, ROI 27% na 770 SNG je paradny vysledok... kolko hravas naraz stolov?

Tych 5 zo 100 si urcite prehnal, ak by si aj chodil do vsetkeho povedzme ako 40/60 dog tak je matematicky skoro vylucene, aby to bolo az tak zle... ale z grafu vidno, ze ti teraz fakt nejde, takze nejaky nadstandardny vyskyt badbeatov asi mas:-)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

tiez som si nas troch

Odoslaťod fidelko 17 Apr 2008 14:04

hodil do sharkscope,aby som to porovnal a jasne to tam vidiet:
7castle a ja mame vacsinu buy inov pod 10usd,zatial co ty stetinac ,si pravdepodobne po prechode na 10usd buy iny narazil ako pisem ako kosa na kamen a krutis sa dokola.
ta super profitabilita tam uz podla mna nebude
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Re: Re: Re: Pepi

Odoslaťod stetinac 17 Apr 2008 14:37

Ja teraz na PS 2. mesiac mastim 13USD SaG so 6 hracmi. V kvalite hracov nevidim ziadny rozdiel a povedal by som ze je jedno ci tam clovek hra v mojom pripade 6 alebo 13 USD turnaje. Z toho ze vo vacsine herniach stupaju rychlo blindy som nikdy nebol nadseny a rozhodne to berem ako nevyhodu. Viem ze tam mozno aj preto neviem vyhrat nic, ale napriklad na U***et som hraval extreme stack kde mi dali 5000 zetonov a tiez som vo vacsine pripadov najlepsie nedopadol. Este to tam na tom U***et budem skusat, lebo tam moc turnajov odohranych nemam. Hravam vzdy iba 1 stol a 5 allinov vyhranych zo 100 all inov spred flopu som iba odhadol, ale vziadnom pripade som to nechcel prehnat.
stetinac

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: Re: Re: Pepi

Odoslaťod 7castle 17 Apr 2008 14:45

Ta 13ka je turbo? A to co si hraval dovtedy bolo turbo? Lebo podla mna su na PS tie turba vyborne, 5min je super (na B**n napr. 3min). Ja som sa 2x omylom pustil neturbo, a skoro som sa unudil. Ale hlavne, finta je v tom, ze ak si dobry, mas urcite vacsi ROI na neturbe, lenze to hras 2x dlhsie, takze ak to hras kvoli $, neoplati sa ti to...

Inak fidelko ja mam v zasade vsetky turnaje $6, ten sharkscope nejak haluzi, zrejme mi rata $12 180man SNG, tie vzdy hram za FPP, a asi z 20 pokusov som bol jediny raz ITM $22 tusim, takze tam mam nejaky hviezdy ROI -75% ci co:-D
7castle

Stetinac

Odoslaťod 7castle 17 Apr 2008 14:54

Este cosi... ty mas odohranych 770 turnajov a stale hras len 1 stol????? To sa ako preboha da? Ja som zacal hrat viac preto, lebo casom so zistil, ze je fakt nuda cakat na vsetkych ostatnych... tak som dal dva, mal som pocit, ze nestiham, ale rychlo som si zvykol, uz som na 6, kamos hra v pohode 18 a este si so mnou pokeca:-D

Si vyrataj, o kolko lepsie by si na tom bol, keby ti ROI klesol na 15 ale hral by si 4 naraz...
7castle

Re: Re: Re: Re: Pepi

Odoslaťod fidelko 17 Apr 2008 15:04

mne sa zdaju ti hraci na 5usd daleko slabsi,
ved uz len taka drobnost:
casto sa este ani nezapojim do hry,blindy 15/30 a uz sme len piati
to sa na 10usd nestava,tam sa drzia vsetci casto aj pri blindoch 150
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

7castle

Odoslaťod stetinac 17 Apr 2008 15:43

Ja hram poker pre peniaze a pre zabavu a keby som hral viac stolov tak by ma to az tak moc nebavilo ako teraz. Radsej budem pri hrani pozerat TV, ako kazdu druhu sekundu mackat niektore tlacitko a tak byt neustale v permanencii. Radsej si zaplatim vacsie buy in. Napriklad ja hram 1 stol a zasadne nie turbo za 13usd a to je akoby som hral viac ako 2 stoly po 6usd co hras ty. Ver mi ze nie som jediny kto hrava iba jeden stol. Stoly s 6 hracmi sa hraju obycajne svizne.
stetinac

Založený: Nov 2007

7castle

Odoslaťod chipfeeder 17 Apr 2008 19:02

spravne, zamerom by malo byt vyhnat oboch.

a teraz sa pozri na tuto konkretnu situaciu. dvaja pred tebou raisnu na stvrtinu tvojho stacku, pricom ten slabsi ma dvojnasobny stack ako ty. da sa ocakavat, ze niekto z nich by zlozil tvoj allin?

aj keby si mysleli, ze su slabsi ako ty 40:60 , aj tak ta callnu.

v inej situacii by mal allin s TT silu na zbavovanie sa superov, ale v tomto priade uz nie. allin mal ist hned z prvej pozicie, alebo potom vobec.

netvrdim, ze by som uhral lepsi vysledok, lebo keby na flope superi checkli, isiel by som allin ja a prehral by som tak ci tak. ale aj tak povazujem call za rozumnejsi.
chipfeeder

Založený: Dec 2007

roche

Odoslaťod chipfeeder 17 Apr 2008 19:12

pozeram denne asi 2 hodiny pred spanim zivy poker a viem presne o com pises s tym checkovanim flopu. ale na rozdiel od teba si myslim si, ze aj v online pokri to ma vacsie klady ako zapory. "povinne" cbety ta viac pripravia o chipy, ako ti ziskaju z dlhodobeho hladiska. ale ako jednu zo strategii to beriem. len by sa nemala hrat okato a pravidelne.
chipfeeder

devilmaycry

Odoslaťod chipfeeder 17 Apr 2008 19:22

Hellmuth je absolutna pokrova spicka , a to nevravim , kvoli tomu, kolko ma naramkov z WSOP.

sledujem ho pravidelne a druheho pokristu s takym "tusakom" na to, kedy je v srackach aj so silnou rukou, uz nenajdes.

niekedy spravne zavola aj na samotneho kickra, inokedy spravne polozi hoc aj postupku alebo flush.

jeho nepokrovy prejav mi nie je az tak sympaticky, ale pokrista je spickovy.
chipfeeder

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!