??? rigged ???
7castle
jasne musim to rozdychat. Najviac ma hneva, ze cakam na prilezitost hodinu. Dobrou hrou sa dostanem z 500 na 1090 USD.
Zostavam na stole iba kvoli tomu hracovi a cakam a cakam .....
Konecne to pride sme all-in. Som favorit 80:20. A bum lucky river ho zachrani. Aj tak som na stole skoncil cca +200 takze to nebolo nic hrozne. Najhorsie je, ze potom si fish na mna po podobnej hre uz dava pozor, takze od nej vacsinou uz nic nedostanem.
Este stale musim vela pracovat na mojej psychike vyrovnany:)
este stale mam rezervy pri BM. Inak by som nehral 3/6 NL. Najcastejsie hravam 1/2 NL - short handed (multi tabling). Niekedy hravam aj 2/4. V jednom tilte som uz hral aj 5/10 NL to vsak nedopadlo dobre.
Zostavam na stole iba kvoli tomu hracovi a cakam a cakam .....
Konecne to pride sme all-in. Som favorit 80:20. A bum lucky river ho zachrani. Aj tak som na stole skoncil cca +200 takze to nebolo nic hrozne. Najhorsie je, ze potom si fish na mna po podobnej hre uz dava pozor, takze od nej vacsinou uz nic nedostanem.
Este stale musim vela pracovat na mojej psychike vyrovnany:)
este stale mam rezervy pri BM. Inak by som nehral 3/6 NL. Najcastejsie hravam 1/2 NL - short handed (multi tabling). Niekedy hravam aj 2/4. V jednom tilte som uz hral aj 5/10 NL to vsak nedopadlo dobre.
- Rybár
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Rybár
Hovoríš mi z duše*TIRED* U mňa má tiltovanie asi taký priebeh, že síce v ten deň skončím a nehrám už viac, ale chodím po byte a hundrem a nadávam na poker a manželke sväto-sväte sľubujem, že s pokrom končímO:-). Na druhý deň ma to však prejde a už len hľadám spôsob, ako svoju polovičku presvedčiť, že o nič nejde a že som to deň predtým nemyslel vážne.
Najhoršie je, presvedčiť ju, že nebudem opäť po bad beatoch nadávať, pretože aj ona aj ja vieme, že to nie je pravda:-X
Najhoršie je, presvedčiť ju, že nebudem opäť po bad beatoch nadávať, pretože aj ona aj ja vieme, že to nie je pravda:-X
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
roche01
Nadávky sú v pohode. U mna si to minuly tyzden odniesli dvere na izbe.
Minulotyzdnovy tilt mi pripomina "mala" diera. Clovek by nepovedal, ze dvere nevydrzia jedno svizne koleno:-X.
Aj ja som sa minuly rok niekolko krat zaprisahal, ze uz poker nehram. Raz som dokonca urobil cash out a uninstall vsetkych herni.
Ale nikomu to neradim - potom dlho trva ked si chcete znova zahrat :-D
Co narobis - asi uz som gambler. @=
Minulotyzdnovy tilt mi pripomina "mala" diera. Clovek by nepovedal, ze dvere nevydrzia jedno svizne koleno:-X.
Aj ja som sa minuly rok niekolko krat zaprisahal, ze uz poker nehram. Raz som dokonca urobil cash out a uninstall vsetkych herni.
Ale nikomu to neradim - potom dlho trva ked si chcete znova zahrat :-D
Co narobis - asi uz som gambler. @=
- Rybár
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: roche01
zaujmala by ma taka anketa ze kolko je tu zenacov a kolko z vas tu uz ma deti :D vsak si tu pripadam ako decko kazdy tu len manzelka tam decko sem decko tam :D
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Re: roche01
veď mi sme tu všetci deti:-D
-
roche01
takže teraz je tu manželka - my sme obaja hráči pokru, najhoršie pre manželku je to, keď manžel blbne a hovorí, že končí s pokrom a žiadne argumenty nepomáhajú, aby len ďalej pokračoval v hre, ale ako vidím v diskusii, včerajšie reči boli len mlátenie prázdnej slamy a tak som rada, že hrať neprestane, bola by to veľká škoda, je to super hra a manžel je dobrý hráč:-*
-
Re: roche01
hups, nechám manželku chvíľu pri PC a už sa musím červenať:-[ Faktom však ostáva, že niekedy je dobré, ak vo Vašej polovičke máte spriaznenú dušu. Pretože je určite ťažké po zlom pokrovom dni, aby Ti Tvoja polovička ešte pílila uši, že načo to hráš, zase si len prehral apod.
Takto mi aspoň pomáha dostať sa z pokrovej depresie:-P
Takto mi aspoň pomáha dostať sa z pokrovej depresie:-P
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.