OPT III
Re: Re: Dnes prisiel cas
Vlade, dnes ziaden cas nedosiel... nechystam sa 1. miesto opustit :-)
Inak, nedalo by sa do tej tabulky este nahodit, kolko kto hral turnajov? Mna by to celkom zaujimalo, ale asi to nebude take lahke a manualne sa ti to asi nahadzovat nebude chciet..
Inak, nedalo by sa do tej tabulky este nahodit, kolko kto hral turnajov? Mna by to celkom zaujimalo, ale asi to nebude take lahke a manualne sa ti to asi nahadzovat nebude chciet..
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Hejtujem U***et
Opäť vonku, som prehral AA vs. TT, ked pri blindoch 25/50 mi SB pushol all-in cca. 20xBB proti trom limperom, ja som na BB easy call s AA, flop T.
Potom všetci fold, kradnem na SB, BB našiel KQ, tak ma pushol, ja som s Q8 volal.
Hm, tuším budem hrávať iba na Bwine túto sériu.
Potom všetci fold, kradnem na SB, BB našiel KQ, tak ma pushol, ja som s Q8 volal.
Hm, tuším budem hrávať iba na Bwine túto sériu.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Hejtujem U***et
ja som to dnes strasne pohnojil, k tomu bad setup, este ma aj hlava bolela :( ..som to odflakol, od utorka idem zas naplno
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Hejtujem U***et
Co mas z toho, ja vypadl na 9 9 allin vs. Q 2 co callnul soudruh vedle mne - doslo mu samozrejme oboji... A to nemluvim o liliputkove pokeru, kdyz jsem drzel skvele A J pri A na flopu! To jsem padnul ze dvou a pul tisice na dno a uz se jen profoldoval na bodiky aspon nejake...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Hejtujem U***et
ac, nevim ale mozna si za to muzes sam.. limp z UTG a pak na flopu jsme tri a ty das bet 1BB tak je jasny ze ho nevyzenes :) ;)
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
Re: Re: Hejtujem U***et
Keso, urcite si to nepohnojil viac ako ja... AQ vs KK, pekne som niekoho obdaroval :-(
Tiez mam pocit ze od utorka otvorim novy pokrovy zivot, mam za sebou najhrosi tyzden v zivote :-(
Tiez mam pocit ze od utorka otvorim novy pokrovy zivot, mam za sebou najhrosi tyzden v zivote :-(
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: Re: Re: Hejtujem U***et
No ano, mas pravdu, mel jsem navysit. Problem je v tom, ze tohle neberu jako bezny turnaj, hraji trosku jinym stylem - viz me skladani JJ a podobnych, to normalne nedelam :-) Jsem hodne svazany taktikou.
Ale na flopu jsem v zadnem pripade nechtel vyhanet, rikal jsem si, ze mam rozhodne nejvice a chtel jsem pocucat. Pak dosla dalsi 7 a ja si rikam dohaje, on to zahral jako by mel na flopu second pair. Ale kdyz dosla treti 7 na river tak jsem byl v klidu a rikam si, tak to proste mit nemuze - hm, ale mel :-D
Ale na flopu jsem v zadnem pripade nechtel vyhanet, rikal jsem si, ze mam rozhodne nejvice a chtel jsem pocucat. Pak dosla dalsi 7 a ja si rikam dohaje, on to zahral jako by mel na flopu second pair. Ale kdyz dosla treti 7 na river tak jsem byl v klidu a rikam si, tak to proste mit nemuze - hm, ale mel :-D
-
Re: Aka haluz
To je opravdu kuriozita a myslim, ze pokud by to tak i skoncilo tak vsichni tito hraci by meli dostat po 750usd protoze jsou to urcite vsechno dobri lide :-D
-
Re: Re: Aka haluz
Hraci mseko, 7chalupiek a acvonmilan su potrestany penalizaciou minus 5 bodov za nesportove spravanie O:-)
- cstrike22
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.