video
Re: Re: re:
Keso skoncil som 3ti, 2 hry predtym som bol CL, prve miesto bol ten wsop balik, dalsie 2 boli "platene" to znamena ticket na dalsi turnaj za 500
2 buschle: tych online finals som odohral celkovo asi 12 doteraz, 13te asi zajtra, na WSOPE, treba si to zratat, vela som ojebal aj na satelitoch
ak teda chcete, niekam to hodim, len to musim rozumne skonvertovat a nasekat, a dam tam hudbu, kaslem tam na komentare
2 buschle: tych online finals som odohral celkovo asi 12 doteraz, 13te asi zajtra, na WSOPE, treba si to zratat, vela som ojebal aj na satelitoch
ak teda chcete, niekam to hodim, len to musim rozumne skonvertovat a nasekat, a dam tam hudbu, kaslem tam na komentare
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ale nie :(
..zabudol som pred nahravanim vypnut zvuk, som to pustal na dva razy a na ten druhy pokus sa mi to znova zaplo, som myslel ze ostane nastavenie ake som mal predtym. Da sa ten zvuk nejak odfiltrovat/zrusit ?
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: ale nie :(
zda sa ze som to nasiel, ale musim to znova skonvertovat
-
Re: Re: ale nie :(
Yo, zvuk sa samozrejme vypnúť dá, tam dole máš timeline a tam sa to dá nejako vybrať.
Heh, táto veta ma pobavila:
"v pohode staci stadardna hra s vysledkom +-0$ po hodine "
Som poslal video, kde po 90 min som -6BI :-D
Heh, táto veta ma pobavila:
"v pohode staci stadardna hra s vysledkom +-0$ po hodine "
Som poslal video, kde po 90 min som -6BI :-D
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Re: Re: ale nie :(
ja som to urobil tak, ze som si oznacil video, natiahol som v timeline celu dlzku videa (treba chytit tu zelenu sipku ci co to je a potiahnut az na koniec, tak aby bola cela timeline vyfarbena na modro) a potom uz len edit - audio - replace with silence a dat znova skonvertovat.
tiez som tam nasiel vybornu vec a to ked natocite video, tak sa da automaticky odstranit okolity sum, dost to zlepsi kvalitu videa po zvukovej stranke : edit - audio enhancements - remove noise
tiez som tam nasiel vybornu vec a to ked natocite video, tak sa da automaticky odstranit okolity sum, dost to zlepsi kvalitu videa po zvukovej stranke : edit - audio enhancements - remove noise
-
Re: Re: Re: Re: ale nie :(
omg keso :) necuduj sa ze sa do videa vela nezmesti ked polovicu casu stravis pisanim komentarov
toto malo byt video ako hras ked ta nikto nevidi ( dufam ze teda nepises aj vtedy do chatboxu :) ), myslim ze tvoje komentare su skor na skodu nez k uzitku. Jediny pripad kde by mali zmysel by bolo keby si napisal nejaky read na protihraca ktory mas z predchadzajucich session.
Trvas na tom aby som spracoval toto video (ak su tam teda naozaj zaujimave situacie tak samozrejme mozem) alebo dodas ine kde sa rozhodujes rychlo bez zbytocneho pisania?
toto malo byt video ako hras ked ta nikto nevidi ( dufam ze teda nepises aj vtedy do chatboxu :) ), myslim ze tvoje komentare su skor na skodu nez k uzitku. Jediny pripad kde by mali zmysel by bolo keby si napisal nejaky read na protihraca ktory mas z predchadzajucich session.
Trvas na tom aby som spracoval toto video (ak su tam teda naozaj zaujimave situacie tak samozrejme mozem) alebo dodas ine kde sa rozhodujes rychlo bez zbytocneho pisania?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Re: Re: ale nie :(
:-D ..no Ty si mi teda dal :-D Mne to skratka nedalo, ked som si to nemohol komentovat, mi to chybalo trochu :) ..dnes som ale spravil dalsie, U***et len s jednym commentom az kdesi na konci, prave sa konvertuje, na druhy pokus sa to dufam podari, mam nieco s compom.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ale nie :(
..ale ak je potrebne rychle rozhodovanie a teda zhodnotenie mojej hry ako hram, ked hram moju normalnu beznu session, tak by som skusil natocit 2 stoly popri 6-8 dalsich ako si pisal predtym, len neviem, ci bude vyhovovat rozlisenie a teda ci vsetko (hlavne stacky a poty) budu dostatocne citatelne.
Pochop ma, ked hram 2 stoly, ukrutne sa nudim, preto tie komenty tam :)
Pochop ma, ked hram 2 stoly, ukrutne sa nudim, preto tie komenty tam :)
-
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.