video
Re: video Rimmer
Heh, čomu nerozumieš, chalan sa jednoducho zlakol, že tomu druhému prišla postupka :-D
Inak celkovo tá hra, že jeden má set, druhý dva top páry a pot je o veľkosti zrnka piesku je dosť smiešna :-)
Inak celkovo tá hra, že jeden má set, druhý dva top páry a pot je o veľkosti zrnka piesku je dosť smiešna :-)
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Re: Re: Re: video #7
No, ale predsa bluffy som chytal hlavne rybám, od ktorých bolo jasné, že stupídne bluffujú a snažia sa ma presviedčať hrubou silou :-).
Proti tým regularom som sa nejako zásadnejšie nebláznil.
Inak podľa mňa je docela zásadné a rozhodujúce, či pri svojom reade pravdu máš alebo nemáš. Ak ju máš, robíš dobré moves, ak ju nemáš, robíš zlé moves a stojí ťa to peniaze.
Proti tým regularom som sa nejako zásadnejšie nebláznil.
Inak podľa mňa je docela zásadné a rozhodujúce, či pri svojom reade pravdu máš alebo nemáš. Ak ju máš, robíš dobré moves, ak ju nemáš, robíš zlé moves a stojí ťa to peniaze.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Re: Re: Re: Re: video #7
iste momentalne dolezite to je ale bohuzial sa z aktualnej ruky neda nijako zistit frekvencia s akou super bluffuje a teda v skutocnosti nevies ci calldown je dlhodobo ziskovy alebo stratovy
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
one
no aby ste boli v obraze aki ste slavni tak sem dam priebeznu statistiku kolko ludi si stiahlo vase videa
buschle 421
stanley 392
apminer 323
keso 261
rimmer 76
dano 73
tuke 60
predpokladam ze cisla sa vyrovnaju casom lebo videa na poslednych miestach som dal von len nedavno, tak pripadne to sem hodim este na konci mesiaca ak mate zaujem
davajte si pozor vela ludi vie ako hrate :)
buschle 421
stanley 392
apminer 323
keso 261
rimmer 76
dano 73
tuke 60
predpokladam ze cisla sa vyrovnaju casom lebo videa na poslednych miestach som dal von len nedavno, tak pripadne to sem hodim este na konci mesiaca ak mate zaujem
davajte si pozor vela ludi vie ako hrate :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
mna
minule napadlo pocas live coacgingu na pokerstrategy hovori coach svoje karty,a je zakazane si sadnut na ten isty stol,ale nebolo by mozne z PC sledovat coaching a z mobilneho internetu na notebooku hrat?
nevravim,ze to idem robit,nie som ako jeden nemenovany z Martina....
nevravim,ze to idem robit,nie som ako jeden nemenovany z Martina....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
video tuke
na zaciatku videa s AK OOP na boarde AxQQ, ked sme commited na tom turne preco to nerajsujeme AI ? Moze nam zlozit gusthot, Ax- nam nezlozi , ale slabe A nam moze checknut river. Cize callom len prehrajeme viac ked ma super lepsie ak raisne na rivery a vyhrame menej ak ma horsie. Preco sa spoliehat na to ze ma nejaku draw a bude to bluffovat ked je z jeho strany viac ako iste ze mame A? a pot je tak velky ze nemoze cakat ze tych 11 usd zlozime na rivery. Fakt nerozumiem tomu spotu .
12:00 - 77 hand , mne sa presne paci to ako to zahral tuke, za 3 usd mal lacny showdown , pritom ten turn bol idealny pre bluf od supera takze ak super bluffujetak ten raise polozi ak ma T a nas bije checkne river a mame lacny showdown.. mame slusnu showdown value. Aj ked to vypada ze super ma T.
12:00 - 77 hand , mne sa presne paci to ako to zahral tuke, za 3 usd mal lacny showdown , pritom ten turn bol idealny pre bluf od supera takze ak super bluffujetak ten raise polozi ak ma T a nas bije checkne river a mame lacny showdown.. mame slusnu showdown value. Aj ked to vypada ze super ma T.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.