Zoznam živých pokrových turnajov do 9.9.2008
Hmm
No mna osobne to dost rozladilo :(
Nejak so si zvykol hravat v poriadnej herni, takze ma nelaka povinnost vytvarat si accounty v kazdej mini herni, co vznikne...
Dost to podla mna znehodnocuje ten turnaj... prinutit 200 ludi si niekde otvarat ucet, kedze vsetky, nielen dotovane prachy pojdu na ten ucet... cize ak si ho neotvorim, nemozem ani hrat? A ked mozem, ak vyhram, vlastne nic nevyhram, lebo mi to nemaju kam poslat?
Ja chapem ze je to dan za dotaciu, ale takto asi skor dakujem, neprosim *STOP*
Nejak so si zvykol hravat v poriadnej herni, takze ma nelaka povinnost vytvarat si accounty v kazdej mini herni, co vznikne...
Dost to podla mna znehodnocuje ten turnaj... prinutit 200 ludi si niekde otvarat ucet, kedze vsetky, nielen dotovane prachy pojdu na ten ucet... cize ak si ho neotvorim, nemozem ani hrat? A ked mozem, ak vyhram, vlastne nic nevyhram, lebo mi to nemaju kam poslat?
Ja chapem ze je to dan za dotaciu, ale takto asi skor dakujem, neprosim *STOP*
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: Hmm
teda event 4 - proste ten 1000sk freezout
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
BlueBull
BlueBull je herna vlastnena majitelmi jedneho z najväčších pokrových kasín v Rakúsku. Event 4 je organizovaný v rámci festivalu touto herňou.
A osobne môžem povedať, že i napriek tomu, že sa výhra vypláca na konto, tak je na 100% pre každého pokrového hráča dvojnásobná garanciua výhodná, keďže 50 % z výhry je v princípe darček od niekoho.
A ide len o jeden event z piatich, ostatné budú prebiehať klasickou hotovostnou formou. Čiže si myslím, že hráči sa skôr môžu tešiť, že za 1000 korún môžu pri účasti 300 hráčov, vyše 100.000 korún, a keby bonus nebol, bola by to len polovička. A TO JE SLUŠNÝ ROZDIEL ...
A osobne môžem povedať, že i napriek tomu, že sa výhra vypláca na konto, tak je na 100% pre každého pokrového hráča dvojnásobná garanciua výhodná, keďže 50 % z výhry je v princípe darček od niekoho.
A ide len o jeden event z piatich, ostatné budú prebiehať klasickou hotovostnou formou. Čiže si myslím, že hráči sa skôr môžu tešiť, že za 1000 korún môžu pri účasti 300 hráčov, vyše 100.000 korún, a keby bonus nebol, bola by to len polovička. A TO JE SLUŠNÝ ROZDIEL ...
- DagPalovic
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/6 krát
Re: BlueBull
11 marca 2008 bola domena zaregistrovana, traffic nema skoro ziadny, FPP tam bude urcite, takze na ten turnaj ma nikto nedostane, aj ked to bude 4x double GTD
slusny rozdiel by to bol keby spravis deal s hociktorou znamejsou hernou, ktora ma uz nieco za sebou, a verim ze by sla do toho v pohode.
Nehovorim ze to je nedoveryhodne, ale proste moc mlade na to aby tie prachy clovek vedel tam len tak nechat
slusny rozdiel by to bol keby spravis deal s hociktorou znamejsou hernou, ktora ma uz nieco za sebou, a verim ze by sla do toho v pohode.
Nehovorim ze to je nedoveryhodne, ale proste moc mlade na to aby tie prachy clovek vedel tam len tak nechat
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to 7castle a rastik
dik, zdielame asi spolocny nazor
- somNula
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: to 7castle a rastik
pripajam sa, tiez mi pride nespravodlive pripadnu celu vyhru poslat na ucet herne a nie len polovicku a teda dotovanu cast. Este pockam na info, ci bude potrebne nahrat nejake FPP, alebo ci bude mozne hned celu vyhru vybrat a potom sa dorzhodnem.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: to 7castle a rastik
suhlas s kesom26,pre mna ako slabsieho hraca je to este nevyhodnejsie,lebo v tom live turnaji mozem nahodou vyhrat,ale potom nahravat nejake body......
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.