Zoznam živých pokrových turnajov do 9.9.2008
Ziadne FPP body ... vyhru je mozne si nechat z herne obratom
FPP body nebude treba nazbierat urcite.
kazdy si peniaze nasledne moze nechat previest nasledne po ich pripisani na konto. to znamena, ze ide o 100%-tny darcek ... Inak by to muselo byt v zmysle zakona uvedene v reklame, ak by to bolo podmiene inymi podmienkami.
jedina podmienka, je uviest pri registracii do herne promo kod, hracom zo SVK a CZ zaregistrovany od zverejnenia do dnes bude promo kod prideleny automaticky.
promo kod je : ceasars
a samozrejme registracia ako i ucast na 100%tne dotovanom turnaji je dobrovolna :)
kazdy si peniaze nasledne moze nechat previest nasledne po ich pripisani na konto. to znamena, ze ide o 100%-tny darcek ... Inak by to muselo byt v zmysle zakona uvedene v reklame, ak by to bolo podmiene inymi podmienkami.
jedina podmienka, je uviest pri registracii do herne promo kod, hracom zo SVK a CZ zaregistrovany od zverejnenia do dnes bude promo kod prideleny automaticky.
promo kod je : ceasars
a samozrejme registracia ako i ucast na 100%tne dotovanom turnaji je dobrovolna :)
- DagPalovic
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/6 krát
Som Nule
Ziadny z gigantov nezadotuje 100%tne ziadny turnaj na Slovensku, kedze sme pre nich velmi maly trh. Takato forma propagacie je vhodna len pre novu hernu. Kedze pozname pozadie tejto online herne, tak sme sa rozhodli ich ponuku akceptovat :)
- DagPalovic
pre 7castle
My nikoho nenutime si otvorit konto v online herni. Event 4 totiz neorganizumeme my.
A ucast na turnaji je dobrovolna a je urcena pre hracov zaregistrovanych v uvedenej online herni.
ja osobne si ten turnaj zahrat pojdem, lebo ved teraz bez toho, ze chcem robit reklamu, ale objektivne, kde na Slovensku mozes na turnaji za 1.000,- Sk vyhrat vyse 100.000 ?
jedine v ceasars :)))
A ucast na turnaji je dobrovolna a je urcena pre hracov zaregistrovanych v uvedenej online herni.
ja osobne si ten turnaj zahrat pojdem, lebo ved teraz bez toho, ze chcem robit reklamu, ale objektivne, kde na Slovensku mozes na turnaji za 1.000,- Sk vyhrat vyse 100.000 ?
jedine v ceasars :)))
- DagPalovic
Re: Som Nule
kedze pises ze turnaj je urceny ich hracom, a ked si to zoberes ze vela live hracov nehrava tak casto na nete, aku ucast predpokladas? realnu... lebo mimo tej herne a registracky by si to tam mal full, ale teraz moj predpoklad bude, ze snad 1/2 ludi pride bez konta v tej herni. co tam budes mat par kompov aby sa narychlo regli?
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: pre 7castle
OK Dag,
ak naozaj (i) mozem obratom vybrat, (ii) netreba FPP ani nic podobne a (iii) ucast bude umoznena len hracom registrovanym v herni a (iv) fakt je garantovanych 400k, tak sa potom ukazem :-)
Inak somNula ma dobru otazku, urcite pride hodne hracov bez registracie... teoreticky by nemali vobec hrat, lebo nemozu vyhrat ani korunu...
ak naozaj (i) mozem obratom vybrat, (ii) netreba FPP ani nic podobne a (iii) ucast bude umoznena len hracom registrovanym v herni a (iv) fakt je garantovanych 400k, tak sa potom ukazem :-)
Inak somNula ma dobru otazku, urcite pride hodne hracov bez registracie... teoreticky by nemali vobec hrat, lebo nemozu vyhrat ani korunu...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: pre 7castle
teoreticky mozu hraci bez registracky vyhrat podla prize poolu ale delene 2, teda polovicu, kedze 200k garantuje ceasars a 200k bluebull, nie?
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: pre 7castle
Nie, je tam jasne napisane ze VSETKO ide na konta...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: Dag
Ap: tak uiz to preslo...
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.