Provokacia alebo slusnost?

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: Re: Re: Re: re:

Odoslaťod Spasskij 26 Aug 2008 09:00

Tato diskusia je cela shit !!! Normalne sa na niektorych prispevkoch smejem, ze kam az speje ludska debilita ....
Spasskij

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

som nula,mas pravdu

Odoslaťod palo1973 26 Aug 2008 09:01

v tejto diskusii urcite ano,ale to neznamena ze sa aj ja prisposobim ich urovni.....
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Re: som nula,mas pravdu

Odoslaťod somNula 26 Aug 2008 09:06

vsak to je len dobre ze nejdes na ich uroven, len ma sere kritika kazdeho co sa tvari ako P*R god.

mne je to cele jedno, ale niektore nazory su fakt sebecke
somNula

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: yegon sorry,

Odoslaťod yegon 26 Aug 2008 09:10

palo mam k tomu len par veci

- toto nie je normalna debata - ja tu vidim len ako par ludi tu hadze hnoj na vsetkych ostatnych co na slovensku hraju poker

- nie som Bratislavcan - ani v BA nebyvam ani som sa tam nenarodil :) a nemyslim ze by arogantne vyjadrovanie malo nieco spolocne s tym odkial clovek je - myslim ze tvoje zovseobecnujuce vyjadrenie na konto blavakov bolo daleko horsie nez to co som napisal ja :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

yegon

Odoslaťod Rybár 26 Aug 2008 09:23

Mam len jednu otazku trocha od temy. Kde si zobral statistiky toho ceskeho hraca? Ak to nie je prisne tajne :-). Rad by som si o nom a jeho hre precital viac.
Rybár

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

BA - KE

Odoslaťod 7castle 26 Aug 2008 09:28

Hmm, je mi luto ze sa to trochu otocilo BA/KE.

Som nerad, ak som k tomu prispel, ale je to zrejme dosledok tradicnej rivality. V tejto diskusii je to ale hlavne problem toho, ze KE hraci hraju medzi sebou dost na SK pomery HS live poker, kym v BA dobri hraci hraju hlavne online, a v zasade sa o nich nevie.

Jano, sry, ale si dost mimo (a tesim sa na osobnu diskusiu onedlho :-) ) Taky graf ako postol Yegon maju aj realni Slovaci, ale nemaju to chut tu riesit. Skusim sa ale spytat kamosa, ci nie je ochotny poskytnut svoj... Ale strasne odveci tu hadzes cisla. Ked ti Tuke napise, ze solidny online hrac zarobi 80k, tak napises ze takych mate x potov za hodinu. Mne je jedno, ake mate poty, mna zaujima: Kolko ludi v KE tolko mesacne na pokri PRAVIDELNE ZAROBI??? Preco od BA online profika chces aby zarabal 100k usd mesacne - co je mimochodom 25 mega SKK rocne??? Chces mi nahovorit, ze taketo nieco dokazes ty v KE live?

Ja tvrdim, ze na SK existuju hraci, realne zarabajuci pokrom radovo 10k USD mesacne, cize 3mega SKK rocne, pricom su len lenivi zarabat viac. Velmi silne pochybujem, ze je v KE niekto, kto live pokrom zarobi porovnatelnu sumu.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

yegon

Odoslaťod palo1973 26 Aug 2008 09:28

mas pravdu,nechal som sa aj ja trochu uniest..sorry,nechcem tu nejaku zbytocnu vojnu vychod vs.zapad,ale je to vsade vo svete "kult hlavneho mesta"
ked nestacia rozumne argumenty,treba napisat,ze koncim,tato diskusia nevedie nikam...
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Este par poznamok

Odoslaťod 7castle 26 Aug 2008 09:40

Spasskij - tiez si velmi neprispel... neviem koho si mal viac na mysli, ale uvedom si, ze takymi vyjadreniami hadzes vsetkych do jedneho vreca... fakt si chcel povedat, ze vsetci tu reprezentujeme ludsku debilitu? :-(

Palo - ja suhlasim ze arogancia zo ziadnej strany tomu nepomaha, ale myslim, ze Yegon (a to ze nie je z BA je uz len ceresnicka, som nevedel) chcel len sarkasticky vyjadrit obsah diskusie. A z mojho pohladu je to tak, ze je tu skupina KE hracov, kto hra medzi sebou live s absolutne nemeratelny vysledkami, a potom skupina roznych SK hracov, ktori su uspesni v na svetovych online herniach... co samozrejme naplati o velkom pocte prispievatelov, ale ti su vacsinou na zaciatku kariery (aj ked iste, ze velkeho poctu hracov nikdy nebudu dobri hraci).

A online - fakt si Jano vyjasni ci mas problem s hernami alebo s hracmi. To ze si ty podvadzal len svedci o tom ze to ludia skusaju... ja vravim ze herne ako take su OK, a reci o rigged su len dosledkom toho, ze niektori tam nedokazu byt uspesni - co potrvdzujes napr. ty aj oliviero. Priznavate, ze ste v minuse, pricom je uplne evidentne, ze to je sposobene tym, ze hrat daleko nad svoje moznosti pokial ide o limity. Na 5/10 ci 10/20 treba uz trochu ine schopnosti.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

7casttle

Odoslaťod Spasskij 26 Aug 2008 09:47

Ja som napisal, ze na niektorych prispevkoch sa bavim a urcite som tym nechcel vsetkych hadzat do vreca,,,,
Spasskij

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Rybar

Odoslaťod yegon 26 Aug 2008 09:49

ten typek je UPMAX, hral tento rok aj na WSOP. Na pokergamers.cz je od neho video ako hra tusim NL2000 aj s komentarom. Inak o nom asi vela info nezozenies, tie stats som stiahol z diskusie na 2+2 ale tam dal tusim len 2-3 prispevky a toto bolo v jednom z nich. Je to ako pise 7castle - dobri hraci necitia velmi potrebu sa svojimi vysledkami chvalit :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!