Provokacia alebo slusnost?

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: Ahojte

Odoslaťod Lose 26 Aug 2008 11:28

skoda ze su kosice tak daleko, lebo ak je pravda ze je normalne dostat 8 limperov na 10bet preflop tak to musi byt uplne nebo...
Lose

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

janozmt

Odoslaťod palo1973 26 Aug 2008 11:28

a ten bod E myslis vazne????8 z 10tich hracov dorovna raise 1500-2000????
hravam poker len 6 mesiacov,ale podla mna mozte hrat rovnako aj oko alebo kopky-toto nie je poker,ale GAMBLING
opravte ma ak sa mylim
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

kokso

Odoslaťod yegon 26 Aug 2008 11:32

ten bod E som si ani nevsimol - lol - ak tak hras online tak sa necuduj :)

btw jano ak si naozaj prehral online 300.000USD online tak vsetcia na tomto fore su na tom online minimalne o 290.000USD a vies ako to je usetrene=zarobene takze sa nam necuduj ze nam sa online paci
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: hehe

Odoslaťod 7castle 26 Aug 2008 11:36

Yegon, zase pozor aby sa toho nechytili, ja netvrdim ze je to mozne, ja trvdim ze okrem X cudzich hracov to dokaze aj zopar slovakov, akurat nemaju chut sa tym chvalit, ale dobre sa pobavia, ked citaju ze to nejde :-)

Jano, to sme sa uz dohodli, ze v KE sa hra vyssi cash, a aj dost divoky... akurat sry, naopak, pri hentom style co pises si staci pockat na obcasne AA, na 80% sa zdvojnasobit a mas zarobene... verim, ze raz budem mat BR aby som to prisiel overit v praxi :-)

Ja totiz nie som gambler, takze BR je nevyhnutnost.

To co pises o tom ze vyhrava kazdy 20. co stretnes ma len jeden dovod - live hraci su proste fishky! Hehe by som chcel vidiet ako stretnes takeho Jedlicku vo Viedni a povie ti ze je v minuse na nete - mozno hej, ak sa chodi zabavit na 200/400, ale keby hral normalne levely tak je hravo v pluse rovnako ako live.

A kludne ti to zopakujem, na 5/10 online potrebujes radovo vacsie schopnosti ako live. Ved ty si ZIVY DOKAZ! Live ti to ide, online prehravas. Jedine preto, ze tam hraju ludia ovela lepsie ako ty, lebo maju nahrate viac ako ty, studuju viac ako ty, maju BR a pod. Tvoj problem je, ze nechapes, ze ten isty level live je ovela lahsi ako online, a preto ta tam vzdy vyberu.

Viac uz asi az osobne v BA :-)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Gus Hansen

Odoslaťod buschle 26 Aug 2008 11:36

Every hand Revealed !
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Re: hehe

Odoslaťod JanozMT 26 Aug 2008 11:36

ahá, tak teraz je to ináč, ..." je len možné zarábať veľa peňazí na onlinepokry..." TO SÚHLASÍM, je to možné, a určite budeš teraz súhlasiť so mnou, že je možné aby doletel človek na Mars! Asi tak to je a teraz tie vyjadrenia úplne sedia! Howg.
s porovnaním výšky blinds nesúhlasím, ale to je vec názoru, To, že prehrávam na nete súhlasím z tebou, že online hrám zle, hlavne preto, lebo onlineCG hrám iba na 1-2stoloch a Top30-40 ako na živo, a preto nemám na "vyčkavačov" v dlhodobom meradle šancu - to ešte nehovorím, ak niekto bank "umelo" inému navýši....
JanozMT

Založený: Dec 2007

Re: Ahojte

Odoslaťod Hufelix 26 Aug 2008 11:39

Jano, ja len trošku k tomu, čo som písal ja a niečo málo k tomu, čo si Ty napísal na záver. Sledoval som tohtoročné reporty z WSOP a o Tebe neviem, že by si bol vo Vegas a hral tam. Viem o Dagovi, potom ešte o jednom Slováčiskovi a o pár hráčoch z Čiech, ktorí tam boli. Nejaké reports sme čítali aj tu na PP. Na EPT som zaznamenal len Dagov úspech. WPT žiaden? O Tebe viem, že si uhral naposledy pekné výsledky v Rakúsku. To som čítal priamo na PP. Viem, že hraješ aj iné a videl som tvoju vizitku, ale o WSOP nič neviem. Každopádne Ti držím palce a pokiaľ na to máš, tak si myslím, že by ti nič nemalo brániť hrávať takéto turnaje.

Potom ešte k tomu dorovnávaniu navýšení. Toto je presne nazvané - katastrofa. Z pokrom to nemá spoločné takmer nič a je to len dôkaz, že tím hráčom absolútne nezáleží na peniazoch. Je to ako ruleta - padne, nepadne? Lenže tak, ako sa dá hrať proti nim na nete, tak tak isto to nakoniec pôjde i live. Hraje sa proti nim veľmi ťažko, ale v konečnom dôsledku je výsledok daný. Viem, keď boli kamaráti v KE pozrieť na poker... kamarát mi vravel o CG, že tam už to ani tak nie je o hre ako o tom, kto ma koľko peňazí. Hráčom je absolútne jedno, s čím idú do all-inu a proste to pretlačia cez peniaze. Lenže takto môžu hrať borci medzi sebou, ak sú všetci na rovnakej úrovni. Prelievajú si šťastie na stole medzi sebou.

Ja som toto isté zažil i keď na úplne inej peňažnej hladine v MI. Bolo úplne jedno, koľko som raisol pot pred flopom. Borci ma zaťato dorovnávali s akoukoľvek kartou a so sloganom - pred flopom je každá karta hrateľná. Chvíľu mi trvalo, kým som si na to zvykol a kým som proti tomu našiel nejakú protizbraň. Každopádne, takýto dorovnávači obecní sú aj na nete a je ich dosť.
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007

Bod E

Odoslaťod 7castle 26 Aug 2008 11:43

Jano, vlastne som to este nejak nedopovedal.

Ten bod E, sry, ale to je proste 100% dokaz ze uroven KE cashu je OTRASNA, lebo hentakym stylom je to cista ruleta, a ked vas tam raz navstivi poriadny hrac, tak za 3 dni vam to zoberie vsetko :-)

Teda vlastne sry. Teraz mi doslo ako to je. Ten hrac si ty, a dost sa tesis, ze ostatni hraju takto. Co je aj dovod, preco si live tolko v pluse. Potom je to OK, akurat si ferovo povedzme, ze KE cash je INY, lebo tam chodia ludia co si mozu dovolit rozhadzovat prachy von oknom.

Ved skus nam napisat, kolko ludi ma vacsinou pri stole sajnu o pot odds, implied odds, set value, odds na FD, squeeze hre, izolacii, gap koncepte a pod. :-D
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

7castle

Odoslaťod palo1973 26 Aug 2008 11:43

s AA proti 7 gamblerom vela nevyhras...........,
Obrázok používateľa
palo1973

7castle

Odoslaťod palo1973 26 Aug 2008 11:46

trafil si klinec po hlavicke*THUMBS UP*
Obrázok používateľa
palo1973

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!