Provokacia alebo slusnost?

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

re:

Odoslaťod buschle 27 Aug 2008 11:50

Jano, ty nevies co je bankroll ? bankroll neni to co si beres na turnaj , ale peniaze urcene na hranie. Cize ked sa vratis domov tak stale mas dalsich 50BI na dalsie turnaje. neznamena ze si ho vezmes cely na turnaj. Chces povedat ze kebyze mas 30 000Eur na ucte. tak ides na turnaj s BI 8500.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Re: ja to tiez citam s otvorenymi ustami

Odoslaťod JanozMT 27 Aug 2008 11:52

yegon, klikni si vo vyhľadavači Googl: Ján Bendík poker, tam nájdeš moj profil, to sú len turnaje, ktoré sú oficiálne registrované associaciou EPT. Takže iné ktorých hrám asi 3x viac tam nie sú a nie je tam ani CG ktorý vynáša hodne viac.
Možno nie si až taký buran a po prečítaqní sa mi aspoň ospravedlniš!
JanozMT

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

jano

Odoslaťod yegon 27 Aug 2008 11:54

vies ty moj vobec co je to bankroll? preco by niekto mal vlacit cely bankroll so sebou na nejaky turnaj? LOL

to nie je to co si zoberies so sebou na turnaj ale kolko penazi mas celkovo na poker. Chces mi povedat ze tych 8250EUR su vsetky tvoje peniaze? Ze ked v Barcelone nic nevyhras tak uz nebudes mat za co hrat dalsie turnaje?

Boze fakt pises ako keby si nad tym vobec nerozmyslal.

Povedzme za mam na poker vyclenenych 5000USD a nemozem alebo nechcem do pokru vrazat ine peniaze podla teba mam ist hrat jeden stol NL5000 alebo mam ist na turnaj s 5000USD buyinom?

Jo zivime - teda vlastne ty zivis tych 10% online hracov co su v pluse. Co je na tom zleho? Vies si nejako realne predstavit aby v pokri vsetcia vyhravali? Kde by sa vzali tie peniaze a z coho by sa platil rake?
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

hehe

Odoslaťod yegon 27 Aug 2008 11:55

jano ja viem ze vyhravas turnaje a ze si dobry hrac - preto nechapem preco pises take sprostosti ako pises a este ma aj urazas
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

yegonova pokrivena logika

Odoslaťod chipfeeder 27 Aug 2008 12:51

robi si posmesky zo sposobu hry hraca, za ktorym su evidentne vysledky a pritom sam ziadne svoje vysledy preukazat nedokaze a namiesto toho sa tu chvali cudzim ceskym perim.

ved taky yegon pri svojom bezchybnom robotickom style by mal permanentne linearne stupat a dnes uz hrat minimalne NL 120 000 !!! tak preco tu pastuje svoje ruky z NL100? zrejme si nejakym omylom len prisadol k zlemu stolu :-D

tie nebetycne miestne ega svoje nabiflene teorie presadzuju posmeskami typu "hrate ako fisky, ja by som vas okamzite vsetkych vybral". a ked su vyzyvani, aby to dokazali aj v praxi , tak skutek zrazu utek a zacnu to obkecavat roznymi blbymi vyhovorkami.

pri takomto provokovani sa ani niet co cudovat, ze janovi rupnu nervy. on si posmesky z vasej megauspesnej online robotickej hry nerobil, akurat ju povazuje za bachorku. opacne to vsak neplati. vysmievat sa ludom, za ktorymi su preukazatelne vysledky, svedci o malosti ducha.
chipfeeder

Jano

Odoslaťod 7castle 27 Aug 2008 12:59

Fakt mi nejde do hlavy jedna vec...

Ty si uspesny live hrac, si uspesny v turnajoch aj v cashi. Kam prides vyhras (v priemere), vsade je rake, vsade je malo takych co vyhraju a vela co prehraju.

Preco nevies pochopit ze ROVNAKE je to online? Ze existuju ludia co su dobri v online pokri a preto konstantne vyhravaju? A kedze hraju take limity co ty live, ale s ovela vacsou frekvenciou, tak aj v absolutnych cislach este vyhraju daleko viac ako ty?

Fakt ta nechapem. Ale neva, preberieme to v Hrone o tyzden :-)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Velke turnaje

Odoslaťod 7castle 27 Aug 2008 13:05

A k tym velkym turnajom.

Ja mam ambiciu hrat EPT, to urcite. Dajme tomu, ze som zacal z nuly, uz som celkom dobry, tresnime ze som celkovo vyhral 100k, co je 5k USD. Mas pocit, ze je rozumne to teraz cele zobrat a stavit "na jednu kartu" na ucast EPT v Prahe, kde bude v peniazoch 1/10 ludi, a kedze dajme tomu ze som lepsi ako priemer, mam 1/8 sancu sa do tych penazi dostat?

A keby som nahodou uz vyhral 300k, cize $15k, uz sa ti to zda rozumne?

Ja nie som gambler a preto mi to rozumne nepride. A to je to co hovori Yegon, ze na velke MTT treba mat $$$, a to radovo v nasobkoch buy-inu, aby si tam nesiel ako na ruletu.

Ked sme sa naposledy (a vlastne jediny raz stretli), bolo to na tom 10k SKK turnaji. Vtedy som bol zalozeny kamosom, lebo som na ten BI sam nemal. Iste, mal som 10k, ale v ramci toho mojho BR v pokri to bolo proste strasne vela $$. Nemozem proste na 1-2k turnajoch postupne zarobit za 3 mesiace 20-30k a potom dojst na jeden turnaj ako Mike Mc Dermott a vyletiet na A9 :-)

Jasne?
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

lol

Odoslaťod chipfeeder 27 Aug 2008 13:12

7 bonzacikov konecne zacalo pisat rozumne
chipfeeder

Re: lol

Odoslaťod JanozMT 27 Aug 2008 15:19

7castle naozaj v podstate rozumne píše,dokonca veľa veci opísal rovnako ako ja, len inými slovami, aj naživo vyzeral ako fajn chalan. A MÁ SO SVOJÍMI PENIAZMI plnú pravdu, že nemože ísť - zatiaľ - na EPT, ale keby pozorne čítal, pochopil by už, že tu poukazujem na tých CHVÁLENKÁROV , ktorí vraj berú z netu mesačne tisíce USD a nakoniec nemajú ani za čo prísť na turnaj do KE, alebo hoci inde. Lebo ak niekto pravidelne vyhráva mesačne 4000 USD v pohode može isť do roka na 3-4 turnaje EPT a musí mať v pi..i nejaký bankrol, lebo keď je dobrý tak A,- neprehrá na EPT turnaji a keď prehrá , tak za B,- za 2 mesiace to má na nete spať!!!!!
Že aj na nete vyhráva cca 10% ludí som už ti písal - otázne je, len či čestne alebo za pomoci priateľa alebo onlineherne. To ale nevyriešime, je to vec názoru.
JanozMT

janozmt

Odoslaťod palo1973 27 Aug 2008 15:26

a ostatni odporcovia online pokru:myslite si,ze podvadzaju priamo herne,myslim hlavne top herne typu P****Stars,party poker alebo skor hraci,kt.sa napriklad medzi sebou dohodnu-chipdumping,rebuydumping,pripadne ine?
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!