Provokacia alebo slusnost?
palo
ja uz som sa k tomu viackrat vyjadroval, ale opakovanie matka mudrosti. moj osobny nazor je ten, ze herne nezvyhodnuju nikoho konkretneho . ale neverim tomu, ze generatory rozdanych kariet pracuju nahodne.
staci poslat na board vo zvysenej miere str8drawy a flushdrawy a hned sa zmaze rozdiel vo vykonnosti hracov. a prave na tomto maju herne eminentny zaujem. udrzat slabych hracov v herniach co najdlhsie, lebo z toho im potom plynu velmi pekne bubaciky.
v botov neverim, aj ked to nevylucujem.
pokial to nie je selektivne zvyhodnovanie, ale taketo systemove, tak mne to v podstate az tak nevadi. stale sa mu mozes prisposobit.
napriklad za take flushdrawy som ochotny platit viac ako predtym, a oplaca sa :)
stavky na gut shot drawy som absolutne mechanicky foldoval. teraz callnem aj ked prekrocim pot odds limit a oplaca sa :)
taketo podvody dokazem este prekusnut, lebo sa im vies prisposobit
staci poslat na board vo zvysenej miere str8drawy a flushdrawy a hned sa zmaze rozdiel vo vykonnosti hracov. a prave na tomto maju herne eminentny zaujem. udrzat slabych hracov v herniach co najdlhsie, lebo z toho im potom plynu velmi pekne bubaciky.
v botov neverim, aj ked to nevylucujem.
pokial to nie je selektivne zvyhodnovanie, ale taketo systemove, tak mne to v podstate az tak nevadi. stale sa mu mozes prisposobit.
napriklad za take flushdrawy som ochotny platit viac ako predtym, a oplaca sa :)
stavky na gut shot drawy som absolutne mechanicky foldoval. teraz callnem aj ked prekrocim pot odds limit a oplaca sa :)
taketo podvody dokazem este prekusnut, lebo sa im vies prisposobit
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
palo2
o tom, ze podvadzaju hraci, o tom sa bavit nemusime, to je viac ako iste.
- chipfeeder
otazka znie
ci tie podvody su aj na limitoch ktore tu hra vacsina z nas,pripadne ci treba naozaj uvazovat venovat sa live pokru...
moj nazor je ze online poker je v poriadku,ale samozrejme aj live ma nieco do seba...
ale hlavne z casovych dovodov budem ja a myslim ze aj vacsina hracov preferovat online poker
moj nazor je ze online poker je v poriadku,ale samozrejme aj live ma nieco do seba...
ale hlavne z casovych dovodov budem ja a myslim ze aj vacsina hracov preferovat online poker
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: otazka znie
vacsinou plati, ze cim vyssie limity, tym skusenejsi a lepsi hraci, takze skor dokazu vycitit, ci nejaka banda na nich nepacha nejaky podvod.
na druhej strane sa banda moze citit na mikrolimitoch neohrozenejsie, ale zaroven menej vynosnejsie . takze asi najviac podvodnikov sa pohybuje niekde v strede
ved skus vygooglit nejake analyzy k tomu
na druhej strane sa banda moze citit na mikrolimitoch neohrozenejsie, ale zaroven menej vynosnejsie . takze asi najviac podvodnikov sa pohybuje niekde v strede
ved skus vygooglit nejake analyzy k tomu
- chipfeeder
re
podla mna herne nepodvadzaju,,,ale podvadzaju hraci...Sam som bol svedkom takej debaty,, ze chlapci hravaju traja SNG a cez ICQ si pisu karty !!! Takze si predstavte,,ked to robia ludia zo Slovenska,, tak kolko je takych na svete ???
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
re:
re to spasskij; tak to asi nedotiahnu daleko kedze su tak sprosti ze si to pisu cez icq namiesto ventrila, tspeaku, alebo niecoho podobneho. Navyse Databaza hracov bezi urcite na nejakom sql alebo oracle a urobit nejake davky a procedury ktore vyhladaju hracov casto hrajucich spolu pri stole a rozanalizovat si ich je zalezitost par minut. Urcite si to herne sleduju a na nich pride ...
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Re: re
Hahaha, mozno to chlapci raz skusili, ale urcite to neprevadzkuju dlho, a urcite nie v normalnej herni na normalnom buyine...
Keby sa takito fesaci zjavili na PS od $16 vyssie, netravala by ich radost viac ako tri dni... nejaky reg by si ich vsimol a boli by vybaveni...
Keby sa takito fesaci zjavili na PS od $16 vyssie, netravala by ich radost viac ako tri dni... nejaky reg by si ich vsimol a boli by vybaveni...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: re
No bolo to na P****Stars,,ak si dobre spominam na nejakom SNG....
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.