Provokacia alebo slusnost?

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

...

Odoslaťod Spasskij 27 Aug 2008 22:29

btw....skusa niekto tie kvalifikacie na EPT na P****Stars ??? Myslim SNG
Spasskij

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

ok

Odoslaťod yegon 28 Aug 2008 09:12

takze dost bolo, tento thread potrebuje zachranit

http://www.dumpert.nl/mediabase/195571/67e366f6/meisje_is_gek_op_dansen.html

dilerka z pardubic?

prvy zmysluplny prispevok v tejto diskusii a zaroven koniec diskusie :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: ok

Odoslaťod VODCA 28 Aug 2008 09:20

juuuj...ak je to tak,asi si tam behnem zahrat :D
VODCA

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: ok

Odoslaťod cstrike22 28 Aug 2008 09:29

pice to je ina herecka :)
cstrike22

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

chipfeeder

Odoslaťod roche01 28 Aug 2008 10:28

súhlasím s Tebou, že herne milujú slabých hráčov a snažia sa ich udržať si ich aj za cenu trochu upravene náhodných rozdaní kariet. Aj keď na to môže mať každý iný názor a ja sám to nemám nijako štatisticky doložené, túto skutočnosť som podobne ako Ty zahrnul do svojho prístupu k hre.
Z vlastných pozorovaní som usúdil, že viackrát prehrávam v situáciách, kedy držím podstatne lepšiu handu ako súper, ale ideme AI (či už pred flopom, na flope alebo turne) a práve v situácii, kedy sme už obidvaja AI a ja som jasný favorit, veľmi často prehrám. Napr. včera AI pred flopom AA vs. AQ a vďaka turnu a riveru prišla súperovi straight. Ale beriem to ako fakt a prispôsobujem tomu svoju hru.
Takže teraz, pokiaľ mám TOP páry (AA, KK, QQ) vyhýbam sa AI pred flopom pokiaľ to vyslovene nie je nutné resp. ma niekto do neho nedotlačí, alebo ak aj s inou silnou kombináciou (napr. set, non-nuts straight) nemusím ísť AI, tak nejdem.
A zisťujem, že sa to celkom vypláca.
A na druhú stranu som ochotnejší dorovnať AI pred flopom aj so slabšou handou, lebo viem, že herňa mi nejaké to percento prihrá :)
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Roche

Odoslaťod 7castle 28 Aug 2008 10:52

Neuraz sa, ale to co si napisal ma asi takyto obsah:

Dobrovolne a umyselne hram ZLE, lebo verim v nadprirodzene javy. Wow, byt umyselne fish, to je pristup, aky ma este nenapadol.

Uvedom si ze tento pristup ti strasne skodi, lebo sa okradas a este aj ziskavas zle navyky. U mna to funguje tak, ze ked niekto spravi blbost, automaticky si pisem ze je fish. Potom si ho hodim do sharkscope, a na 95% je v tazkom minuse, a na 50% ma pri sebe take male akvarko pri ktorom vyskakuje rybicka :-)

Zli hraci prehravaju, dobri vyhravaju. Zli maju obcas luck a naopak, to je cely deal.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

2 roche

Odoslaťod buschle 28 Aug 2008 10:52

vyborne ! vyhybat sa predflopom AI s AA a byt ochotnejsi is AI s malymi parom to je Right Play.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Re: Roche

Odoslaťod TuKE 28 Aug 2008 11:04

ROFL
Hneď takto z rána poriadna dávka humoru :-D

Čiže ty vlastne hráš tak, aby si veľa nevyhral, lebo nechceš veľa prehrať, :-)

Nemáš nuts, nechceš hrať all-in, OMG a kedy chceš vyhrávať peniaze?

A hrať PF all-in s QQ-AA je insta, tam nie je nad čím rozmýšlať, QQ sa občas dá aj položiť, ale KK je povinnosť, teda okrem toho, keď je súper niečo ako 8/5/0 :-D
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

bolo by zaujimave,

Odoslaťod palo1973 28 Aug 2008 11:24

ale asi pracne si pisat kolko krat prehras preflop all in s vyssim parom proti nizssiemu,ci to sedi statisticky...
ale kolko ruk by bola repreezentacna vzorka?
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Re: Re: Roche

Odoslaťod roche01 28 Aug 2008 11:46

heh, ale ste sa do mňa pustili!!!:-D Koniec koncov, to bol tak trochu cieľ môjho príspevku, takže splnil účel.
Nebudem sa nejako do krvi obhajovať, sú to moje rozhodnutia, moje peniaze, moja hra, tak ako to isté platí o ostatných hráčoch.
Ale pár postrehov si predsa len dovolím:
1. nikdy som nenapísal, že s Top pármi nejdem AI pred flopom, resp. že ich skladám!!! Napísal som len, že hrám obozretnejšie, toť vsjo.
2. Veľakrát mi takáto hra vyhrá viac, ako AI pred flopom resp. mi uchráni viac chipsov. Uvediem aj reálny príklad:
Ten čo som spomínal skôr AA vs. AQ. Ak by som bol "len" re-raisol resp. call jeho raise, išli by sme na flop, kde by bolo treba hrať ďalej. Po flope 10-5-2 rainbow, by som vypálil AI, keďže nijaká iná stávka by už v podstate nemala význam. Takto by som po minutom flope dal súperovi "šancu" foldnúť a nevyoutovať ma na turne a rivery. Ale keďže som ho re-raisol na AI už pred flopom, nemal možnosť zložiť a musel ma poraziť, lebo to už nezáviselo ani od jedného z nás.
Viem, že štatisticky som bol pred flopom favorit atď, ale ak by na flope napr. pristálo Q res. ďalšie A, môj AI by mi súper tak či tak doplatil.
A ešte jeden príklad: S AA som limpol, súper raise, ja reraise, ale nie AI. Po flope Kxx, súper raise, ja reraise na AI, súper call s KJ. Ak by som zahral AI pred flopom pozibieral by som asi len blindy, takto som otočil celý turnaj, ktorý som nakoniec vyhral.
Takže tým som chcel povedať len toľko: S TOP kombináciami hrám agresívne, ale už som sa odnaučil hrať bezhlavo AI ,ked sa mi na ruke objaví AA resp. KK. Snažím sa z toho vyťažiť viac resp. uchrániť svoj stack po nepriaznivom flope a dokázať zložiť aj AA, ak je viac menej evidentné, že prehrávam. Veď ak som v hre s AA a flop je J-Q-K vo farbe, ktorú nedržím na ruke a súper silno tlačí, stojí aspoň za zamyslenie, či nie som so svojimi AA pozadu, nie? Ak som však AI pred flopom, akékoľvek premýšľanie odpadúva a ostáva len modlenie. :-) .
A k tej úmyselne zlej hre: Vyznelo to naozaj tak, ako by som hral úplný odpad, ale skôr to bolo myslené tak, že ak zahrá shortstack AI pred flopom, a ja mám napr. middle pár, som ochotnejší dorovnať ho, ako pred tým, kedy som na dorovnanie AI potreboval podstatne silnejšiu ruku. Ono to vychádzalo z celkovo z môjho konzervatívneho prístupu k hre, čo aj vďaka takýmto skúsenostiam pomaly ale isto okresávam.
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!