pokrovy software
poker office
je podla vas poker office slaby? treba nieco lepsie?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: 1zart1
skusal som Poker office, ale rusil ma a teraz mi uz ani nefunguje pre istotu...Snazim sa vyberat aj herne kde nefunguju softwary pomocne
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: 1zart1
pt3 nepodporuje microgaming
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: 1zart1
Aha, preto sa mi to zdalo cudne
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
problem
nazdar ludia potreboval by som poradit ohladom full tilt herni.ked ju stiahnem nainstalujem je vsetko ok,ked ju spustim nechcem mi otvorit hernu a pise problem s pripojenim k serveru a neda sa mi urobit ani len ucet,poradte.dobredu dakujem
- Hedvil
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: problem
mne to tiez jeden cas tak blblo, nie si za nejakym firewallom? ake mas pripojenie na net?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: pokrovy software
ludia pouziva niekto poker elephant od pokerstrategy?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
niekde som sa dopocul,ze PT3 nepodporuje pacific..tak chcem ist do holdem manageru small stakes edition, kedze HUD gametime plus poksytuje len tie uplne zakladne info a zacina mi to vadit.
kto tu ma s tym skusenost ako za to najlepsie zaplatit?da sa aj ze z moneybookers alebo tak?dik:)
kto tu ma s tym skusenost ako za to najlepsie zaplatit?da sa aj ze z moneybookers alebo tak?dik:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
-pouziva niekto sharkscope hud?
-mam problem,v notebooku mi ukazuje vsetko co ma,vratane nicku,ale na pc kde vlastne hravam,mi neukazuje nick hraca,takze neviem ku komu mam priradit stats
-mam problem,v notebooku mi ukazuje vsetko co ma,vratane nicku,ale na pc kde vlastne hravam,mi neukazuje nick hraca,takze neviem ku komu mam priradit stats
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.