1. Den U***et Open Miláno: exkluzivní rozhovor s Kairit, Cst

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Re: Re: Cstrike + VLade

Odoslaťod w4444x 06 Okt 2008 13:13

vy som aj zabudol :) castle osocuje druhych ze neplnia sluby a on sam ich nedodrzuje :))))
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Re: Re: Re: Cstrike + VLade

Odoslaťod macccho 06 Okt 2008 13:40

ja hravam a velmi ma to zaujima:)
Obrázok používateľa
macccho

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

7castle

Odoslaťod palo1973 06 Okt 2008 13:46

co si slubil?ak nejake videa sng tak to by bolo velmi zaujimave pre mnohych,myslim,ze vacsina ludi tu hrava cg,ale urcite to nie je nejaky okrajovy druh pokru.....
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Wow

Odoslaťod 7castle 06 Okt 2008 14:11

Aky zaujem o moje video hehe... najma u mysaka ktory je ovela lepsi a SNG v zivote nevidel je to vtipne :)

Dobre, slubil som, dodrzim.

Mam len 4 problemy:

1. Soft - budem musiet pochopit ako sa to robi, a zrejme stiahnut/pouzit nejaky soft, ja som v tomto hodne mimo.
2. Mikrofon - ak to spravne chapem na pokec potrebujem nieco take, nemam.
3. Miesto - nic proti PP, ale budem musiet hodne zvazit ci to sem len tak supnem... budem musiet premysliet.
4. Format - co je lepsie, ked nahram ako vyzera multitabling (povedzme to zuzim na 6 stolov aby bolo nieco vidiet), alebo radsej vyberiem nejaky turnaj co som vyhral so zaujimavymi rukami a skomentujem pomaly vsetko? AK toto, potrebujem este nejaky vhodny replayer (ocenim tipy - Yegon?)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Re: Wow

Odoslaťod macccho 06 Okt 2008 14:19

1. Soft TuKe tu postoval link v diskusii (bohuzial neviem kde) myslim camtasia video aj s navodom ale trapit sa nemusis ked mi postnes mail tak ti to tam poslem
2. Ten ti poslat neviem:-D
3. myslim ze k nam na bkbratislava by si to mohol postnut treba sa ale dohodnut s yegonom
4. format ostanme pri tych SnG a daj max 2 stoly
Obrázok používateľa
macccho

Video

Odoslaťod Hufelix 06 Okt 2008 14:27

Ja by som ocenil, ak by to bolo predom nepripravené. To znamená, aby to boli reakcie on-line. Nevyberať to najlepšie, ale ísť a hrať ako príde. A ak toho bude veľa, tak to bude neprehľadné. Myslím, že dva stoly sú ideálne.
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007

Macccho

Odoslaťod 7castle 06 Okt 2008 14:59

Hej, posielal mi to aj mailom, ako urcite to zvladnem, len to bude namahave ;-)

Hehe ze bkbratislava... to mi fakt pomoze :) Nie mne ide len o to ze to predsa len nejak pokladam za nejake dusevne vlastnictvo takze musim vymysliet nejaky rozumny kompromis.
7castle

Hufelix

Odoslaťod 7castle 06 Okt 2008 15:00

Mne to je jedno, len ide o to, ze ked je to nepripravene, tak tam moze byt jedna zaujimava ruka za turnaj, a mozem vypadnut 5. a nic z toho nebude..
7castle

Re: Hufelix

Odoslaťod macccho 06 Okt 2008 15:03

tiez si myslim ze spatne je to lepsie. Lol ze dusevne vlastnictvo co ma potom hovorit chudak Yegon:-D
Obrázok používateľa
macccho

Re: Hufelix

Odoslaťod Hufelix 06 Okt 2008 15:12

To sa môže stať, že vypadneš... jasnačka. Ale tak ak sa to stane, tak nabehneš na ďalší stôl a pokračuješ :), až kým niečo neuhraješ. Samozrejme, že tie predely a prázdne miesta sa dajú následne zostrihať, ale už i s tým pôvodným komentárom (aby to malo i rozumnú dĺžku). Mňa hlavne zaujíma fáza turnaja - ako hrať okolo bubble. Na jednom stole by si mohol byť chipleader a na druhom napríklad skoro shortstack. Ok? :)
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!