1. Den U***et Open Miláno: exkluzivní rozhovor s Kairit, Cst
Počet príspevkov: 48 • Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Re: Re: Cstrike + VLade
vy som aj zabudol :) castle osocuje druhych ze neplnia sluby a on sam ich nedodrzuje :))))
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Re: Re: Cstrike + VLade
ja hravam a velmi ma to zaujima:)
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Wow
Aky zaujem o moje video hehe... najma u mysaka ktory je ovela lepsi a SNG v zivote nevidel je to vtipne :)
Dobre, slubil som, dodrzim.
Mam len 4 problemy:
1. Soft - budem musiet pochopit ako sa to robi, a zrejme stiahnut/pouzit nejaky soft, ja som v tomto hodne mimo.
2. Mikrofon - ak to spravne chapem na pokec potrebujem nieco take, nemam.
3. Miesto - nic proti PP, ale budem musiet hodne zvazit ci to sem len tak supnem... budem musiet premysliet.
4. Format - co je lepsie, ked nahram ako vyzera multitabling (povedzme to zuzim na 6 stolov aby bolo nieco vidiet), alebo radsej vyberiem nejaky turnaj co som vyhral so zaujimavymi rukami a skomentujem pomaly vsetko? AK toto, potrebujem este nejaky vhodny replayer (ocenim tipy - Yegon?)
Dobre, slubil som, dodrzim.
Mam len 4 problemy:
1. Soft - budem musiet pochopit ako sa to robi, a zrejme stiahnut/pouzit nejaky soft, ja som v tomto hodne mimo.
2. Mikrofon - ak to spravne chapem na pokec potrebujem nieco take, nemam.
3. Miesto - nic proti PP, ale budem musiet hodne zvazit ci to sem len tak supnem... budem musiet premysliet.
4. Format - co je lepsie, ked nahram ako vyzera multitabling (povedzme to zuzim na 6 stolov aby bolo nieco vidiet), alebo radsej vyberiem nejaky turnaj co som vyhral so zaujimavymi rukami a skomentujem pomaly vsetko? AK toto, potrebujem este nejaky vhodny replayer (ocenim tipy - Yegon?)
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Wow
1. Soft TuKe tu postoval link v diskusii (bohuzial neviem kde) myslim camtasia video aj s navodom ale trapit sa nemusis ked mi postnes mail tak ti to tam poslem
2. Ten ti poslat neviem:-D
3. myslim ze k nam na bkbratislava by si to mohol postnut treba sa ale dohodnut s yegonom
4. format ostanme pri tych SnG a daj max 2 stoly
2. Ten ti poslat neviem:-D
3. myslim ze k nam na bkbratislava by si to mohol postnut treba sa ale dohodnut s yegonom
4. format ostanme pri tych SnG a daj max 2 stoly
-
Video
Ja by som ocenil, ak by to bolo predom nepripravené. To znamená, aby to boli reakcie on-line. Nevyberať to najlepšie, ale ísť a hrať ako príde. A ak toho bude veľa, tak to bude neprehľadné. Myslím, že dva stoly sú ideálne.
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
Macccho
Hej, posielal mi to aj mailom, ako urcite to zvladnem, len to bude namahave ;-)
Hehe ze bkbratislava... to mi fakt pomoze :) Nie mne ide len o to ze to predsa len nejak pokladam za nejake dusevne vlastnictvo takze musim vymysliet nejaky rozumny kompromis.
Hehe ze bkbratislava... to mi fakt pomoze :) Nie mne ide len o to ze to predsa len nejak pokladam za nejake dusevne vlastnictvo takze musim vymysliet nejaky rozumny kompromis.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Hufelix
tiez si myslim ze spatne je to lepsie. Lol ze dusevne vlastnictvo co ma potom hovorit chudak Yegon:-D
-
Re: Hufelix
To sa môže stať, že vypadneš... jasnačka. Ale tak ak sa to stane, tak nabehneš na ďalší stôl a pokračuješ :), až kým niečo neuhraješ. Samozrejme, že tie predely a prázdne miesta sa dajú následne zostrihať, ale už i s tým pôvodným komentárom (aby to malo i rozumnú dĺžku). Mňa hlavne zaujíma fáza turnaja - ako hrať okolo bubble. Na jednom stole by si mohol byť chipleader a na druhom napríklad skoro shortstack. Ok? :)
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
Počet príspevkov: 48 • Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.