Ako vyhrávať Sit and Go turnaje - 2.časť
Re: janozmt
ved to je jednoduche :-D
viaccestny hrniec ale aj viaccestna marihuana
chladne volanie ale aj hlasi sa prechladnutie
tlac
vsetko v
volacia stanica
nabuduce to napis takto a vsetci budu spokojni ;-)
viaccestny hrniec ale aj viaccestna marihuana
chladne volanie ale aj hlasi sa prechladnutie
tlac
vsetko v
volacia stanica
nabuduce to napis takto a vsetci budu spokojni ;-)
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Re: Re: janozmt
preklad clanku:
Predtym ako sa zacneme zaoberat strategickou chybou, hlasi sa prechladnutie a zvysuje v mnohocestnych hrncoch.
...
atd
Predtym ako sa zacneme zaoberat strategickou chybou, hlasi sa prechladnutie a zvysuje v mnohocestnych hrncoch.
...
atd
-
Re: Re: Re: janozmt
Sunwu :-D*THUMBS UP*
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: janozmt
ja som za pouzivanie slovenciny,ale teraz som znova pozrel tych 5 knih co mam v nemcine a aj tam je to plne anglickych vyrazov
rad privitam vase navrhy,inak to bola moja prva otazka na tvorcov pokerportalu-co s angl.vyrazmi?
rad privitam vase navrhy,inak to bola moja prva otazka na tvorcov pokerportalu-co s angl.vyrazmi?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
janozmt
a este jedna vec,ak napises podpriemerny clanok poprosim ta uved aj preco,lebo taka kritika nestoji za nic...
uvediem priklad:bol som u teba v herni,bolo to celkom v poriadku,okrem toho,ze mas totalne nekompetentny personal,konkretne jednu krupierku ktora prehliadla postupka(1zart1 to moze potvrdit) cim umoznila vitazstvo v turnaji olivierovi,ktory by inak vypadol,co je absolutne NO GO(ak chces tak ti to prelozim aj do slovenciny)
uvediem priklad:bol som u teba v herni,bolo to celkom v poriadku,okrem toho,ze mas totalne nekompetentny personal,konkretne jednu krupierku ktora prehliadla postupka(1zart1 to moze potvrdit) cim umoznila vitazstvo v turnaji olivierovi,ktory by inak vypadol,co je absolutne NO GO(ak chces tak ti to prelozim aj do slovenciny)
-
Re: svk ang
slepy skus prosim ta z prispevku o 18 55,snad vsadil all in by sa dalo ako vsadil vsetko,ale tie ostatne???
-
preklady
ja som sa nad tym zamyslal asi rok dozadu a aj som o tom hovoril s vladem ze sa mi nepaci ako sa vsade komolia a dokonca sklonuju a casuju anglicke slova slovenskymi koncovkami a povedali sme si vtedy ze by bolo dobre spravit nejaky slovnicek s prekladmi ktore by sa potom pouzivali v slovenskych clankoch
aj som sa na toto dielo podujal ale musim priznat ze hanebne som neuspel - vsetko co som vymyslel znelo uboho a smiesne zhruba v duchu sunwuho navrhov
aj ked sem tam citam niekde ze hrac "zavolal" alebo ze mal "zaludne" eso tak mi to pride velmi smiesne takze som sa zmieril s tym ze asi anglicke pokrove vyrazy tak skoro nenahradime slovenskymi
aj som sa na toto dielo podujal ale musim priznat ze hanebne som neuspel - vsetko co som vymyslel znelo uboho a smiesne zhruba v duchu sunwuho navrhov
aj ked sem tam citam niekde ze hrac "zavolal" alebo ze mal "zaludne" eso tak mi to pride velmi smiesne takze som sa zmieril s tym ze asi anglicke pokrove vyrazy tak skoro nenahradime slovenskymi
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: preklady
podla mna to az taka tragedia nie je.
Futbal, aky to popularny sport a uz len samotny nazov je anglicky. Nehovorim o tom, ze lopta je v aute, hrac v ofsajde, utocne muzstvo hra presing a ked dam dole protihraca, je to faul. V hokeji triafas do puku, forcekujes v strednom pasme, obcas das dole protihraca bodycekom, za kroscek si posedis na trestnej lavici a na konci zapasu odvolas golmana a hras powerplay.
A nikomu sa to uz cudne nezda. Urcite by sa dali najst slovenske ekvivalenty pre vacsinu pokrovych vyrazov (aj ked flop a turn su v slovencine takmer rovnake slova ;-)), ale pochybujem, ze by ich vacsina prijala.
Vacsina herni je v AJ, ludia pozeraju poker na youtube v AJ, vacsina dostupnej literatury je v AJ a to by chcelo veeeelmi velku osvetu, aby sa hromadne preslo na slovencinu.
That's my two cents, just for the record :-D
Futbal, aky to popularny sport a uz len samotny nazov je anglicky. Nehovorim o tom, ze lopta je v aute, hrac v ofsajde, utocne muzstvo hra presing a ked dam dole protihraca, je to faul. V hokeji triafas do puku, forcekujes v strednom pasme, obcas das dole protihraca bodycekom, za kroscek si posedis na trestnej lavici a na konci zapasu odvolas golmana a hras powerplay.
A nikomu sa to uz cudne nezda. Urcite by sa dali najst slovenske ekvivalenty pre vacsinu pokrovych vyrazov (aj ked flop a turn su v slovencine takmer rovnake slova ;-)), ale pochybujem, ze by ich vacsina prijala.
Vacsina herni je v AJ, ludia pozeraju poker na youtube v AJ, vacsina dostupnej literatury je v AJ a to by chcelo veeeelmi velku osvetu, aby sa hromadne preslo na slovencinu.
That's my two cents, just for the record :-D
-
reakcia
podla mna clanok je dost nedotiahnuty do konca, pretoze tam chybaju konkretne situacie rozpisane do podorbna ako je to pisane v spominanej knihe od C.Moshmana.Ostatok cela tato seria sa mi zda ako taky vybragovany text z tej knihy...
... chybaju prakticke rady ako napr. ked si mozme dovolit push a kedy nie v neskorsich fazach, vysvetlenie pojmov ako equtiy a pod.
... chybaju prakticke rady ako napr. ked si mozme dovolit push a kedy nie v neskorsich fazach, vysvetlenie pojmov ako equtiy a pod.
- bedlak
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.