Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR

Odoslaťod palo1973 19 Nov 2008 18:54

do poslednej vety z predchadzajuceho prispevku mali ale dopisat,ze najskor o 3 dni............ :evil:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod igy94 19 Nov 2008 18:56

a preco mne take neprislo? :D
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod looserSR 19 Nov 2008 19:01

igy94 napísal:a preco mne take neprislo? :D

asi este budes muset preposlat par dolarov cez MB navyse :D

palo1973 napísal:do poslednej vety z predchadzajuceho prispevku mali ale dopisat,ze najskor o 3 dni............ :evil:

vip manager odpoveda do par hodin ;)
looserSR

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod w4444x 19 Nov 2008 23:44

Hmm rebootoval som system , nahodil som keyscambler , noscript , nod32 eset security , fw , win updaty . a Momentalne ked chcem kliknit na FullTilte na promotions ( dostat sa do mojho acc na stranke ) a cheknut si denne body do iron mana tak mi vyhodi len blank stranku s adresov a nic sa nedeje . Co z toho mi to blokuje :D ? a ako sa da spravit akoby vynimka ?
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod yegon 19 Nov 2008 23:48

asi noscript, mal by si mat v dolnom riadku browsera vpravo take preciarknute S ked nanho kliknes tak mozes tej stranke na ktorej si povolit javascript
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod w4444x 20 Nov 2008 00:03

nejak sa to rozbehlo samo :) ale dik
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod yegon 20 Nov 2008 15:49

hrajkam sa s tou linuxovou verziou, nasiel som si nejaku staru masinu P4 3GHz, 2GB RAM, supol som tam otestovany 80GB disk. Mam nainstalovane Ubuntu + Wine a zatial stav je

- P****Stars ide uplne v pohode este riesim depozit cez MB ktory by mal otvorit browser a presmerovat na Moneybookers to mi zatial nejde
- Pa***Poker instalacia OK - nevie ma prihlasit ani zobrazit stoly - mozno nieco s firewallom pohram sa s tym este
- U***et instalacia OK, login v pohode a lobby normalne funguje - ked otvorim stol tak sa mi zobrazi jeho pozadie ale hracov mi neukaze - mozno nieco s firewallom pohram sa s tym este

zajtra sa pokusim este rozbehat Pokertracker 3 ktory by mal fungovat a doriesit ten U***et/Party
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod JuDeC 21 Nov 2008 10:25

Nejako ustala debata. Ako ide Linux?

Selfman vcera spominal ze chysta 2ks PoPC na premierovy release... som zvedavy na prve dojmy 8-)
JuDeC

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod yegon 21 Nov 2008 13:12

asi to dopadne tak ze to s tym linuxom vzdam, je to strasny geblajz

- P****Stars deposit cez MB sa mi nepodarilo rozbehat pritom podporu spustania browsera z aplikacie som uspesne rozbehal, inak vsetko funguje ale ak by sa muselo depositovat cez windoze tak to dost straca vyznam

- U***et som rozbehal, vsetko sa zda byt plne funkcne ale aplikacia je dost nestabilna, ked bezal stol tak som sa nevedel vratit do lobby a otvorit dalsi ako keby lobby zamrzla

- Pa***Poker sa stale nevie nalogovat, je mozne ze potrebuje knizýnice ktore vo wine nie su defaultne obsiahnute, pokusal som sa to nejako debugovat ale nepodarilo sa mi dospiet k tomu co mu chyba ak by som to aj zistil tak neviem ci by som mal este doveru k systemu ked by som tam doinstaloval nejake nezname dll-ka

- pokertracker 3.0.3 mi nefunguje, na db sa napoji ale ked sa ma spustit dalej zamrzne, udajne je to sposobene novym sposobom zabezpecenia pred softverovymi piratmi, verzia 3.0.2 vraj este bola plne funkcna bohuzial ked som ju nainstaloval a skusal spustit vypisala mi ze je neaktualna a mam si stiahnut novsiu verziu

hlavne ma odradza zlozitost rozbehania a potreba podoinstalovavat vselijake fixy a tweaky ktore pochadzaju z neznamych zdrojov no a potom nestabilita niektorych aplikacii, ak by som vzdy ked chcem hrat v nejakej novej herni mal prejst tymto vsetkym + ked vyjde update softveru herne tak by mi spravidla herna prestala fungovat tak za to to asi nestoji

takze asi ostanem u standardneho windowsackeho riesenia
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod admin 21 Nov 2008 13:26

yegon napísal:asi to dopadne tak ze to s tym linuxom vzdam, je to strasny geblajz

- P****Stars deposit cez MB sa mi nepodarilo rozbehat pritom podporu spustania browsera z aplikacie som uspesne rozbehal, inak vsetko funguje ale ak by sa muselo depositovat cez windoze tak to dost straca vyznam

- U***et som rozbehal, vsetko sa zda byt plne funkcne ale aplikacia je dost nestabilna, ked bezal stol tak som sa nevedel vratit do lobby a otvorit dalsi ako keby lobby zamrzla

- Pa***Poker sa stale nevie nalogovat, je mozne ze potrebuje knizýnice ktore vo wine nie su defaultne obsiahnute, pokusal som sa to nejako debugovat ale nepodarilo sa mi dospiet k tomu co mu chyba ak by som to aj zistil tak neviem ci by som mal este doveru k systemu ked by som tam doinstaloval nejake nezname dll-ka

- pokertracker 3.0.3 mi nefunguje, na db sa napoji ale ked sa ma spustit dalej zamrzne, udajne je to sposobene novym sposobom zabezpecenia pred softverovymi piratmi, verzia 3.0.2 vraj este bola plne funkcna bohuzial ked som ju nainstaloval a skusal spustit vypisala mi ze je neaktualna a mam si stiahnut novsiu verziu

hlavne ma odradza zlozitost rozbehania a potreba podoinstalovavat vselijake fixy a tweaky ktore pochadzaju z neznamych zdrojov no a potom nestabilita niektorych aplikacii, ak by som vzdy ked chcem hrat v nejakej novej herni mal prejst tymto vsetkym + ked vyjde update softveru herne tak by mi spravidla herna prestala fungovat tak za to to asi nestoji

takze asi ostanem u standardneho windowsackeho riesenia

hehe, ze "strasny geblajz" :D. S tym uplne suhlasim, linux je dost uzivatelsky neprivetivy a ja to tiez vzdy skor ci neskor vzdam. Vsetko sa tam robi prilis komplikovane a vela veci tam nefunguje.

Napr. rozbehat tam TV kartu to je hotova tragedia, alebo len taka bezna vec ako vyuzivat dva monitory ako 2 desktopy to je hroza, treba tam vpisovat do konfiguracnych suborov nejake riadky navyse, otrasne! :pardon:
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!