Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
super palo gratulujem
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
vyborne, dobry zaciatok :-) Urcite to bude uz len lepsie Gratulacia...
- Markizik
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
http://de.pokerstrategy.com/news/conten ... lars_10883
-skusite si to?mozno by som to mohol dat aj do inych jazykov,ak by niekto mal zaujem
-skusite si to?mozno by som to mohol dat aj do inych jazykov,ak by niekto mal zaujem
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Mal by som navrh pre ucastnikov bitky pokrovych for na bwine,ak by sa nam podarilo nieco vyhrat mohli by sme istu sumu poslat na pokerportal,aby usporiadali nejaky freeroll pre vsetkych clenov pokerportalu,co vy nato?
-
Mansion poker ponuka celkom zaujimavy bonus pre clenov pokerstrateg.de,ak vlozis 100$ dostanes 100 navyse a mozes snimi hned hrat
http://de.pokerstrategy.com/news/pokers ... zu-6_11943
http://de.pokerstrategy.com/news/pokers ... zu-6_11943
-
nice , palo sakra ja koli tomu musim driet cely mesiac aby som nahral co ty jednym turnajom
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
-
Pokazil som A9o ruku, som nechcel riskovat nech ma callne BB s nejakou blbostou ked su tam dva 4-5x BB stacky.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Takze pred definitivnym prechodom na FR Sng som vyuzil ponuku z mansionu a skusam 5$ sng FR,zatial som minus 60 euro po asi 40 turnajoch.
Potreboval by som poradit napr. v takychto hrach:1 level,som na MP a mam AKs,predo mnou UTG raise na 80,UTG+1 call,ja zvysujem na 320,a 4x call,flop pride 5JJ,UTG+2 donkbetuje all in,ja fold,UTG call a maju A5o vs. J9o....
Ako hrate vy AK,AQ v takychto situaciach?
Potreboval by som poradit napr. v takychto hrach:1 level,som na MP a mam AKs,predo mnou UTG raise na 80,UTG+1 call,ja zvysujem na 320,a 4x call,flop pride 5JJ,UTG+2 donkbetuje all in,ja fold,UTG call a maju A5o vs. J9o....
Ako hrate vy AK,AQ v takychto situaciach?
-
AK v prvych leveloch smoothcall. Ja si pamatam, ked som sa este ako clen PokerXFactor pytal toto na fore a ma zdrbkali, ze ako mozem s takym niecim 3betovat na leveli 1 . Najma proti tymto magorom, ktori Ti nezlozia nic, pokial nedas brutalny raise a nevystavis sa tak riziku s ace-high. Daj call a check/fold, ak netrafis. Ja vzdy dufam, ze mi prve levely nepride nic taketo, aby ma to zbytocne nerozlusovalo .
Taketo ruky rastu na sile so zvysujucimi blindami, ale hrat velky pot s tym na zaciatku, ked sa to poriadne nespoji s boardom, proti idiotom je zbytocny risk.
Taketo ruky rastu na sile so zvysujucimi blindami, ale hrat velky pot s tym na zaciatku, ked sa to poriadne nespoji s boardom, proti idiotom je zbytocny risk.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.