mozme hrat kludne aj NL10 verim, ze vacsina z nas k tomu pristupi zodpovedne a nebude to tam posielat kazdu druhu ruku na bluffe lebo je to lacne. Motivaciou by malo byt aj povinne zverejnenie videa kde sa potom uvidi ci kazdy hral seriozne alebo sa z toho snazil spravit nejaky dickwaving contest. Malo by to byt nieco ako nasa normalna session nie hladkanie si ega ze kto koho vybluffoval.
7castle myslim ze camtasia je dostatocne znamy a seriozny produkt ktoremu sa da verit ( ked s nim ludia natacaju NL60k a neboja sa tak ja s tym tiez problem nemam
) - je tam dokonca trial verzia takze ak si to rozumne naplanujes mozes natocit kopec videi zadarmo a nemusis tahat nejaku cracknutu verziu - ja posledne ked som komentoval videa co mi ludia poposielali tak som ich vsetky zmakol na tom triale
okrem toho mam pridavnu poistku v tom ze mam firewall nastaveny tak ze mi hned pinda ak sa nejaky program snazi poslat data von z pocitaca
dalsia vec je ze sa kludne mozeme dohodnut na nejakej offbeat herni, depositnut tam zo 50USD a hrat to na inom pocitaci nez na ktorom hravame poker, tym padom sa nemusime obavat ze by pridavny softver ohrozil fondy v regular herniach
a vlado musis komentovat, ziadne take ze nemy film, nemusi to byt ziadne profi prednes, len zaklady preco ides allin a preco foldujes, co si myslis ze super ma, coho sa bojis a tak. Toto by nemalo byt nejake vysvetlovanie ze preco sa tak ma hrat a tak nie ale ciste myslienkove pochody zdovodnujuce konkretne rozhodnutia