uNL Session 1 - aj s HHs

Vaše komentované aj nekomentované videá z pokru

Re: PP session video?

Odoslaťod TuKE 03 Dec 2008 16:05

keso26 napísal:ze sa budeme navzajom blufovat a reblufovat :lol:

Nie sa, ale ŤA, pretože niti sa predsa bluffujú najlepšie :P :D
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod vlade 03 Dec 2008 16:36

jeeeej, aj ja by som si zahral, ale neviem komentovat :cry:, mozem hrat aj bez komentara? pripadne da sa tam nejako neskor nahrat komentar k tomu (aj ked ja nikdy neviem co mam hovorit pri tom :(, ja som zvyknuty popri hrani nieco robit, bud kukat tv, alebo pocuvat radio/mp3)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod somNula 03 Dec 2008 16:40

mozes hovorit vtipy
somNula

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod keso26 03 Dec 2008 16:58

TuKE napísal:
keso26 napísal:ze sa budeme navzajom blufovat a reblufovat :lol:

Nie sa, ale ŤA, pretože niti sa predsa bluffujú najlepšie :P :D

..takze image uz mam, to je good, teraz ho uz len vyuzit :)

..myslim ale, ze k niecomu takemu by nemalo prist, kedze v tejto session nepojde o zisk a to z dovodu toho, ze sme vsetci regovia a hlavne z toho, ze jej zamer a ciele su niekde uplne inde. Tesim sa no a pomaly by sa mohol robit nejaky ten zoznam, kto by sa zapojil, hehe.

..este by sme to mohli specifikovat, ci pojde o SH al. FR, ale asi to prve a to by sa nas tam ale vela nepomestilo, hm.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod Hufelix 03 Dec 2008 17:26

Ak by sa toto podarilo, tak by to bolo to najlepšie, čo by mohlo vzniknúť... viac pohľadov na jeden "problém". Veľmi pekný nápad, ale do prvého videa sa zatiaľ nehlásim.
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007

Odoslaťod yegon 03 Dec 2008 18:14

mozme hrat kludne aj NL10 verim, ze vacsina z nas k tomu pristupi zodpovedne a nebude to tam posielat kazdu druhu ruku na bluffe lebo je to lacne. Motivaciou by malo byt aj povinne zverejnenie videa kde sa potom uvidi ci kazdy hral seriozne alebo sa z toho snazil spravit nejaky dickwaving contest. Malo by to byt nieco ako nasa normalna session nie hladkanie si ega ze kto koho vybluffoval.

7castle myslim ze camtasia je dostatocne znamy a seriozny produkt ktoremu sa da verit ( ked s nim ludia natacaju NL60k a neboja sa tak ja s tym tiez problem nemam :) ) - je tam dokonca trial verzia takze ak si to rozumne naplanujes mozes natocit kopec videi zadarmo a nemusis tahat nejaku cracknutu verziu - ja posledne ked som komentoval videa co mi ludia poposielali tak som ich vsetky zmakol na tom triale

okrem toho mam pridavnu poistku v tom ze mam firewall nastaveny tak ze mi hned pinda ak sa nejaky program snazi poslat data von z pocitaca

dalsia vec je ze sa kludne mozeme dohodnut na nejakej offbeat herni, depositnut tam zo 50USD a hrat to na inom pocitaci nez na ktorom hravame poker, tym padom sa nemusime obavat ze by pridavny softver ohrozil fondy v regular herniach

a vlado musis komentovat, ziadne take ze nemy film, nemusi to byt ziadne profi prednes, len zaklady preco ides allin a preco foldujes, co si myslis ze super ma, coho sa bojis a tak. Toto by nemalo byt nejake vysvetlovanie ze preco sa tak ma hrat a tak nie ale ciste myslienkove pochody zdovodnujuce konkretne rozhodnutia
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod vlade 03 Dec 2008 18:24

yegon napísal: dickwaving contest :ROFL: :ROFL:

ok, ale ja budem komentovat az dodatocne, takze mozete si ma pripisat do teamu :Yahoo!:
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod hulmazas2 03 Dec 2008 19:11

Ak to bude NL10 a nebojite sa o svoje tazko nahrane peniaze, tak sa pridavam 8-)
hulmazas2

Založený: Jan 2008

Odoslaťod trikoza 03 Dec 2008 19:24

zalezi od casu a herne ale tiez by som sa pridal, len by som musel poriesit camtasiu

a live pp drink session nebude?? :D :beer:
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod rastik 03 Dec 2008 19:25

spojene s live cashgame a full buyin 1 eurobalicek, to by som sa aj ja pridal:-)
rastik

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 5 krát/8 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Videá z hrania pokru

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!