uNL Session 1 - aj s HHs
Re: PP session video?
wtf yegon chce okradat hracov z pp.sk uz mu nestacia ryby na nl200
also WTF COLLUSION
also WTF COLLUSION
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
vlade napísal:yegon napísal: dickwaving contest
ok, ale ja budem komentovat az dodatocne, takze mozete si ma pripisat do teamu
ja ti dam
live commenting only inak to nema zmysel
a este raz upozornujem (hlavne tukeho) ze sa bude hrat seriozne takze ziadne 5bai pf s 73o vsak ano ak sa na to niekto neciti tak nech sa ani nehlasi
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
zajimavy napad yegon
mozna bych do toho taky sel , bude sranda
mozna bych do toho taky sel , bude sranda
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
w4444x napísal:wtf yegon chce okradat hracov z pp.sk uz mu nestacia ryby na nl200
also WTF COLLUSION
pockaj pockaj, je dost dobre mozne ze ja ani nebudem hrat, pozeram ze je velky zaujem a ak sa nazbiera vela ludi tak je moznost ze ja si vyberiem s kym chcem hrat a tym padom tam budem (tzv. arrogant bastard varianta) alebo budeme musiet losovat a ja tam byt vobec nemusim (democracy) pricom ja sa priklanam k druhej moznosti lebo ved kto som ja aby som rozhodoval
co sa tyka formatu tak navrhujem 2x 45min session s kratkou prestavkou na restart videa s tym ze videa by sme vypustali postupne a ku kazdemu by sa par dni diskutovalo
a ked uz sme pri tom tak este jeden navrh na dlhe zimne vecery - co tak spravit prestizny HU turnaj PP - moja predstava rozlosuje sa pavuk a bude sa hrat povedzme na stars HU SNG s minimalnym buyinom alebo este lepsie o play money s nestupajucimi blindami best of 3 - kazda dvojica by mala 3 dni na odohratie svojich turnajov (ak sa dohodnu mozu odohrat aj vsetky 3 naraz) a potom nahlasia vysledok. Myslim ze behom 2 tyzdnov by sa to dalo zvladnut a asi by bol o to dost velky zaujem. Na ceny by sme sa vyzbierali vopred ale islo by hlavne o prestiz
-
fakt super napad yegon, na PS to je super tam by som to aj hral, keby bol buyin do 2$ tak by som sa rad zucastnil a myslim ze aj vela ostatnych
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
co tak spravit z toho kazdorocny predvianocny event a ako cena unikatne a naslapane tricko PokerPortal 2008 HU champion a cestne miesto na uvodnej stranke pokerportalu pre aktualneho (reigning) sampiona na cely rok
-
ty musis hrat, ty si to vymyslel, ak bude vela ludi tak ja nemusim, aj tak sa bojim toho komentovania.
Co sa tyka toho heads up s blindami ktore nestupaju, tak to neviem, mna osobne by to moc nebavilo, skor by som sa priklanal k nejakemu turbo heads up, kludne na 2 vitazne zapasy, zrebovanie a hranie moze byt tak ako hovoris, s tym ze kazdy by dal nejaky vklad a podla poctu ucastnikov by to zobral jeden, rozdelili dvaja, pripadne viac ludi.
tricko v pohode, aj miesto v hall of fame
Co sa tyka toho heads up s blindami ktore nestupaju, tak to neviem, mna osobne by to moc nebavilo, skor by som sa priklanal k nejakemu turbo heads up, kludne na 2 vitazne zapasy, zrebovanie a hranie moze byt tak ako hovoris, s tym ze kazdy by dal nejaky vklad a podla poctu ucastnikov by to zobral jeden, rozdelili dvaja, pripadne viac ludi.
tricko v pohode, aj miesto v hall of fame
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
HU event je supeeeeeeeer napad
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
yegon napísal:w4444x napísal:wtf yegon chce okradat hracov z pp.sk uz mu nestacia ryby na nl200
also WTF COLLUSION
pockaj pockaj, je dost dobre mozne ze ja ani nebudem hrat, pozeram ze je velky zaujem a ak sa nazbiera vela ludi tak je moznost ze ja si vyberiem s kym chcem hrat a tym padom tam budem (tzv. arrogant bastard varianta) alebo budeme musiet losovat a ja tam byt vobec nemusim (democracy) pricom ja sa priklanam k druhej moznosti lebo ved kto som ja aby som rozhodoval
co sa tyka formatu tak navrhujem 2x 45min session s kratkou prestavkou na restart videa s tym ze videa by sme vypustali postupne a ku kazdemu by sa par dni diskutovalo
a ked uz sme pri tom tak este jeden navrh na dlhe zimne vecery - co tak spravit prestizny HU turnaj PP - moja predstava rozlosuje sa pavuk a bude sa hrat povedzme na stars HU SNG s minimalnym buyinom alebo este lepsie o play money s nestupajucimi blindami best of 3 - kazda dvojica by mala 3 dni na odohratie svojich turnajov (ak sa dohodnu mozu odohrat aj vsetky 3 naraz) a potom nahlasia vysledok. Myslim ze behom 2 tyzdnov by sa to dalo zvladnut a asi by bol o to dost velky zaujem. Na ceny by sme sa vyzbierali vopred ale islo by hlavne o prestiz
taky dalsi super napad sem pro , dal bych bi alespon tak 5usd at to nehraje 200 lidi... a jak rika vlado, turba by byly mnohem lepsi a hral bych na 3 vitezne sng.
-
mysak - Príspevky: 226
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
a nerozdelime session podla vysky limitov, ake hraci hraju ?..napriklad jedna skupina NL50+ a druha skupina NL25-
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.