uNL Session 1 - aj s HHs

Vaše komentované aj nekomentované videá z pokru

Re: PP session video?

Odoslaťod w4444x 03 Dec 2008 19:40

wtf yegon chce okradat hracov z pp.sk :D uz mu nestacia ryby na nl200 :)

also WTF COLLUSION :D
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod yegon 03 Dec 2008 19:43

vlade napísal:
yegon napísal: dickwaving contest :ROFL: :ROFL:

ok, ale ja budem komentovat az dodatocne, takze mozete si ma pripisat do teamu :Yahoo!:

ja ti dam :evil:
live commenting only inak to nema zmysel

a este raz upozornujem (hlavne tukeho) ze sa bude hrat seriozne takze ziadne 5bai pf s 73o vsak ano :) ak sa na to niekto neciti tak nech sa ani nehlasi
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod mysak 03 Dec 2008 19:53

zajimavy napad yegon ;)
mozna bych do toho taky sel , bude sranda :)
Obrázok používateľa
mysak

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod yegon 03 Dec 2008 19:55

w4444x napísal:wtf yegon chce okradat hracov z pp.sk :D uz mu nestacia ryby na nl200 :)

pockaj pockaj, je dost dobre mozne ze ja ani nebudem hrat, pozeram ze je velky zaujem a ak sa nazbiera vela ludi tak je moznost ze ja si vyberiem s kym chcem hrat a tym padom tam budem (tzv. arrogant bastard varianta) alebo budeme musiet losovat a ja tam byt vobec nemusim (democracy) pricom ja sa priklanam k druhej moznosti lebo ved kto som ja aby som rozhodoval

co sa tyka formatu tak navrhujem 2x 45min session s kratkou prestavkou na restart videa s tym ze videa by sme vypustali postupne a ku kazdemu by sa par dni diskutovalo

a ked uz sme pri tom tak este jeden navrh na dlhe zimne vecery - co tak spravit prestizny HU turnaj PP - moja predstava rozlosuje sa pavuk a bude sa hrat povedzme na stars HU SNG s minimalnym buyinom alebo este lepsie o play money s nestupajucimi blindami best of 3 - kazda dvojica by mala 3 dni na odohratie svojich turnajov (ak sa dohodnu mozu odohrat aj vsetky 3 naraz) a potom nahlasia vysledok. Myslim ze behom 2 tyzdnov by sa to dalo zvladnut a asi by bol o to dost velky zaujem. Na ceny by sme sa vyzbierali vopred ale islo by hlavne o prestiz
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod igy94 03 Dec 2008 19:58

fakt super napad yegon, na PS to je super tam by som to aj hral, keby bol buyin do 2$ tak by som sa rad zucastnil :) a myslim ze aj vela ostatnych 8-)
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod yegon 03 Dec 2008 20:02

co tak spravit z toho kazdorocny predvianocny event a ako cena unikatne a naslapane tricko PokerPortal 2008 HU champion a cestne miesto na uvodnej stranke pokerportalu pre aktualneho (reigning) sampiona na cely rok
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod vlade 03 Dec 2008 20:04

ty musis hrat, ty si to vymyslel, ak bude vela ludi tak ja nemusim, aj tak sa bojim toho komentovania.

Co sa tyka toho heads up s blindami ktore nestupaju, tak to neviem, mna osobne by to moc nebavilo, skor by som sa priklanal k nejakemu turbo heads up, kludne na 2 vitazne zapasy, zrebovanie a hranie moze byt tak ako hovoris, s tym ze kazdy by dal nejaky vklad a podla poctu ucastnikov by to zobral jeden, rozdelili dvaja, pripadne viac ludi.

tricko v pohode, aj miesto v hall of fame :)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod w4444x 03 Dec 2008 20:21

HU event je supeeeeeeeer napad
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod mysak 03 Dec 2008 20:22

yegon napísal:
w4444x napísal:wtf yegon chce okradat hracov z pp.sk :D uz mu nestacia ryby na nl200 :)

pockaj pockaj, je dost dobre mozne ze ja ani nebudem hrat, pozeram ze je velky zaujem a ak sa nazbiera vela ludi tak je moznost ze ja si vyberiem s kym chcem hrat a tym padom tam budem (tzv. arrogant bastard varianta) alebo budeme musiet losovat a ja tam byt vobec nemusim (democracy) pricom ja sa priklanam k druhej moznosti lebo ved kto som ja aby som rozhodoval

co sa tyka formatu tak navrhujem 2x 45min session s kratkou prestavkou na restart videa s tym ze videa by sme vypustali postupne a ku kazdemu by sa par dni diskutovalo

a ked uz sme pri tom tak este jeden navrh na dlhe zimne vecery - co tak spravit prestizny HU turnaj PP - moja predstava rozlosuje sa pavuk a bude sa hrat povedzme na stars HU SNG s minimalnym buyinom alebo este lepsie o play money s nestupajucimi blindami best of 3 - kazda dvojica by mala 3 dni na odohratie svojich turnajov (ak sa dohodnu mozu odohrat aj vsetky 3 naraz) a potom nahlasia vysledok. Myslim ze behom 2 tyzdnov by sa to dalo zvladnut a asi by bol o to dost velky zaujem. Na ceny by sme sa vyzbierali vopred ale islo by hlavne o prestiz

taky dalsi super napad :) sem pro , dal bych bi alespon tak 5usd at to nehraje 200 lidi... a jak rika vlado, turba by byly mnohem lepsi a hral bych na 3 vitezne sng.
Obrázok používateľa
mysak

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod keso26 03 Dec 2008 20:26

a nerozdelime session podla vysky limitov, ake hraci hraju ?..napriklad jedna skupina NL50+ a druha skupina NL25-
Obrázok používateľa
keso26

Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Videá z hrania pokru

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!