uNL Session 1 - aj s HHs
Re: PP session video?
-s tym HU je to zaujimave,mozno by sa to mohlo urobit v dvoch skupinach freerool(playmoney) a buy in,a potom najlepsi proti sebe,aby sa mohli naozaj vsetci zapojit,lebo pre mnohych predstava HU vs yegon nie je zrovna lakava.....,skor naozaj o nejaky prestizny titul,pripadne putovny pohar
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
vlade napísal:ty musis hrat, ty si to vymyslel, ak bude vela ludi tak ja nemusim, aj tak sa bojim toho komentovania.
Co sa tyka toho heads up s blindami ktore nestupaju, tak to neviem, mna osobne by to moc nebavilo, skor by som sa priklanal k nejakemu turbo heads up, kludne na 2 vitazne zapasy, zrebovanie a hranie moze byt tak ako hovoris, s tym ze kazdy by dal nejaky vklad a podla poctu ucastnikov by to zobral jeden, rozdelili dvaja, pripadne viac ludi.
tricko v pohode, aj miesto v hall of fame
tie nestupajuce blindy som navrhoval preto aby tam bolo co najviac casu na hru a moznost aby sa skill presadil predsa len ked to bude len raz do roka
myslim ze nic nestoji v ceste aby sa dvaja superi dohodli ze si tie svoje tri turnaje odohraju v 109$ turbo Omaha HiLo SNG ale ako default by som dal play money HU SNG bez stupajucich blindov aby praveze naozaj mohol hrat kazdy
tym ze by to bol HU tak ak by sa aj prihlasilo vela ludi single KO pavuk nebude prilis dlhy (64 ludi = 6 kol teda maximalne 18 dni ale urcite by to v reale zbehlo rychlejsie - hlavne tie posledne kola by sa dali aj 2 za den odohrat)
buyin do celej serie by mohol byt povedzme 20-30 USD co by pri 64 startujucich a 4 platenych miestach bolo celkom ok
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
palo1973 napísal: pre mnohych predstava HU vs yegon nie je zrovna lakava
co mi smrdi z ust alebo co?
ja som cista HU lama btw
-
yegon napísal:palo1973 napísal: pre mnohych predstava HU vs yegon nie je zrovna lakava
co mi smrdi z ust alebo co?
ja som cista HU lama btw
ved pockaj, za chvilku pride buschle a vystrihne zasa hlavu z tvojho avatara a vlozi to do nejakeho trefneho obrazku
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:ved pockaj, za chvilku pride buschle a vystrihne zasa hlavu z tvojho avatara a vlozi to do nejakeho trefneho obrazku
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:a nerozdelime session podla vysky limitov, ake hraci hraju ?..napriklad jedna skupina NL50+ a druha skupina NL25-
ak sa nazbiera vela ludi tak by to bolo kosher ( alebo keshor? )
takze oficialne poprosim kazdeho kto ma zaujem nech napise a nech uvedie najvyssi limit 6max NL ktory je ochotny na session hrat potom to skusime rozdelit (myslim ze ako strop dame NL100 takze vyssie limity nepiste aj tak by sa asi nenazbieralo dost ludi na ne)
-
ja som jednoznacne za ten HU.. viac ako rok som hraval len heads up na sportingbete a aj tak si myslim ze som v nich dost lama... mna by skor zaujimalo ako sa prihlasis presne k tomu hracovi s ktorym mas odohrat dany zapas.. tiez som to skusaval s mojim susedom pri HU BI 5€ a casto sa nam stavalo ze jeden sa prihlasil, druhy to chcel spravit hned o sekundu neskor ale uz bol na tom prvom medzitym prihlaseny niekto cudzi a tak namiesto priatelskeho HU som musel hravat s fishkami .. :-)
- Matej Zavacky
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
da sa to hrat aj na cashgame stoloch ked sa superi dohodnu ze sa nebudu rebuyovat tam by tento problem nevznikol, pripadne sa moze vybrat herna kde si mozes spravit privatne stoly na vstup s heslom alebo tak nejak
urcite sa najdu borci co sa v tomnto vyznaju a navrhnu nejake naslapane riesenie
urcite sa najdu borci co sa v tomnto vyznaju a navrhnu nejake naslapane riesenie
-
keso26 - NL50 myslim, ze na takyto pokus je to tak akurat, ale ak bude NL100 tak ziadny problem.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
no s tymi privatmi by to bolo asi najlepsie, aspon podla mna - aspon by si usetril na rake :-) .. borci navrhnite v ktorej herni sa to da
- Matej Zavacky
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.