Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR

Odoslaťod yegon 21 Nov 2008 13:42

ako ja som na linux/unix zvyknuty uz 10 rokov mi na tom bezia vsetky servery a zo zaciatku som si ich konfiguroval a spravoval sam, mam aj kopec linuxovych pracovnych stanic s ktorymi nie je problem

geblajz je to ked na tom clovek chce bezat windowsacke aplikacie :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod dzejkej 21 Nov 2008 13:51

admin napísal:hehe, ze "strasny geblajz" :D. S tym uplne suhlasim, linux je dost uzivatelsky neprivetivy a ja to tiez vzdy skor ci neskor vzdam. Vsetko sa tam robi prilis komplikovane a vela veci tam nefunguje.

Napr. rozbehat tam TV kartu to je hotova tragedia, alebo len taka bezna vec ako vyuzivat dva monitory ako 2 desktopy to je hroza, treba tam vpisovat do konfiguracnych suborov nejake riadky navyse, otrasne! :pardon:

vela veci tam nefunguje prave kvoli tomu, ze vyrobcovia nedodavaju ovladace pre linuxy .. ja pouzivam linuxy uz 10 rokov a to ste mali vidiet, ako to vyzeralo vtedy :) .. kazdopadne windowsackym lamkam sa odporuca napr. distribucia Ubuntu, kde sa snazia o maximalnu uzivatelsku privetivost ;)

nie je linux ako linux .. ked si pravy windowsak nahodi napr. Gentoo distribuciu, tak spacha samovrazdu tak do 20 minut, ked Ubuntu tak vydrzi par dni :D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yegon 21 Nov 2008 14:26

my pouzivame na pracovne stanice ubuntu a tam vsetko funguje ako hodinky okrem toho je to postavene na debiane na ktorom som "vyrastal" takze si rozumiem aj s konzolou - myslim ze problemy s windows aplikaciami su sposobene skor tym ze vela z nich je uz postavenych na .net co by sa dalo teoreticky obist cez mono ale zase ako bude spolupracovat holdemmanager beziaci cez mono s P****Stars beziacim cez wine si neviem dost dobre predstavit - skratka hadzem rucnik - ak to niekto rozbeha do pouzitelneho stavu s PS, FT, U***et a Party + tracker a HUD, tak pred nim poklaknem a ponuknem mu zamestnanie :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod dzejkej 21 Nov 2008 14:42

Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod blava100 21 Nov 2008 19:53

hehe, ze "strasny geblajz" :D. S tym uplne suhlasim, linux je dost uzivatelsky neprivetivy a ja to tiez vzdy skor ci neskor vzdam. Vsetko sa tam robi prilis komplikovane a vela veci tam nefunguje.

Napr. rozbehat tam TV kartu to je hotova tragedia, alebo len taka bezna vec ako vyuzivat dva monitory ako 2 desktopy to je hroza, treba tam vpisovat do konfiguracnych suborov nejake riadky navyse, otrasne! :pardon:[/quote]

K tomu, co pises, ze "vsetko sa tam robi prilis komplikovane" by som si dovolil poopravit na:
"vsetko v nom robim prilis komplikovane (co je sposobene len nevedomostou uzivatela. Sam, ked som zacinal s linuxom som na vsetko isiel komplikovane, takze vravim len z vlastnej skusenosti)"

tak napriklad tie 2 monitory:
ukazka co na to treba:
http://www.youtube.com/watch?v=zFX5UssUgcs

stiahnutie:
http://linux.softpedia.com/get/System/Software-Distribution/EnvyNG-36961.shtml

k pokru tento prispevok az tak nebol, tak uz nereagovat asi na toto aby sme neboli off topic ;)
blava100

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 21 Nov 2008 22:00

blava100 napísal:K tomu, co pises, ze "vsetko sa tam robi prilis komplikovane" by som si dovolil poopravit na:
"vsetko v nom robim prilis komplikovane (co je sposobene len nevedomostou uzivatela. Sam, ked som zacinal s linuxom som na vsetko isiel komplikovane, takze vravim len z vlastnej skusenosti)"

tak napriklad tie 2 monitory:
ukazka co na to treba:
http://www.youtube.com/watch?v=zFX5UssUgcs

stiahnutie:
http://linux.softpedia.com/get/System/Software-Distribution/EnvyNG-36961.shtml

No a toto je jasny priklad aky je linux uzivatelsky neprivetivy. Toto iste spravim vo windowse na 6 kliknuti aj bez tych 2 restartov a bez potreby instalovania nejakeho dalsieho programu (ktory samozrejme ked som zaciatocnik nemam sancu zistit ako sa vola) :D
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod JuDeC 22 Nov 2008 13:58

netreba tento thread zvrhnut na boj medzi privrzencami OS. Pre nas beznych BFU je linux raketova fyzika. To ale neznamena, ze sa to na nom urobit neda, ale uz vobec to neznamena, ze ma niekto pravo citit sa nejakym sposobom nadradene...

Ak to co je potrebne pre bezpecny a pouzitelny poker dokaze niekto urobit na inej platforme ako Win, gratulujem. Bez dlhych reci a hlavne bez invektiv a blbych poznamok to urob (alebo aspon skus, ako yegon) a popis ako si to urobil a co na to je potrebne a co ja viem co este. Dokaz ze vies o com hovoris, forum zvladne napisane cokolvek. Mudrosti typu "urobit to ide len si prilis blby na to aby si vedel ako" nikomu a nicomu nepomozu. Akurat si ziskas zopar "fanusikov".
JuDeC

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod buschle 28 Nov 2008 19:21

Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod 7castle 11 Dec 2008 19:18

Christmas came early this year! :kosa:

Stalo sa co som ani nedufal, dnes sa mi ozvali MB. A nielenze sa ozvali, ale este aj napisali, ze sa im podarilo zrusit jednu z tych platieb, ktorou ma okradli, a to tu najvacsiu. Takze mam takmer polovicu z toho co zmizlo spat.

:lol2: :Yahoo!: :P

Tiez napisali, ze jednu (najmensiu) uz nezachrania, tym padom je otvorena este ta stredna, lebo o tej nenapisali nic. Nejake dovody alebo ine zistenia nenapisali, spytam sa, ozvem sa ked budem mat nieco nove.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod buschle 11 Dec 2008 19:20

:Bravo: :Bravo: :Bravo: :Bravo: :Bravo:
:poklona: Moneybookers :poklona:
:good: :good: :good: :good: :good:

:hohoman: bude na darceky :hohoman:
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!