Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR
Re: Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR
robi sa to takto:
ludia su blbi
priklad - spravujeme asi 60.000 emailovych kont, robili sme nedavno bezpecnostnu previerku a viac ako 10% tychto kont ma heslo rovnake ako prihlasovacie meno - co dodat? Ak si takto ludia zabezpecuju aj pokrove ucty, alebo pouzivaju to iste heslo vsade kde sa registruju, pripadne maju mailove konto na nejakej freemailovej sluzbe chranene menom rovnakym ako je heslo a tento mail pouzivaju na komunikaciu s hernami tak sa ani nepotrebujes velmi snazit
bol by som zvedavy co by sa stalo ak by som zobral vysledkovu listinu toho 11USD PS turnaja co hrava 20.000 ludi a pustil na to nejaky skript co odtial vytiahne vsetky mena hracov a skusi sa na kazde prihlasit tak ze pouzije rovnake heslo ako je meno na kolko uctov by som sa dostal?
ludia su blbi
priklad - spravujeme asi 60.000 emailovych kont, robili sme nedavno bezpecnostnu previerku a viac ako 10% tychto kont ma heslo rovnake ako prihlasovacie meno - co dodat? Ak si takto ludia zabezpecuju aj pokrove ucty, alebo pouzivaju to iste heslo vsade kde sa registruju, pripadne maju mailove konto na nejakej freemailovej sluzbe chranene menom rovnakym ako je heslo a tento mail pouzivaju na komunikaciu s hernami tak sa ani nepotrebujes velmi snazit
bol by som zvedavy co by sa stalo ak by som zobral vysledkovu listinu toho 11USD PS turnaja co hrava 20.000 ludi a pustil na to nejaky skript co odtial vytiahne vsetky mena hracov a skusi sa na kazde prihlasit tak ze pouzije rovnake heslo ako je meno na kolko uctov by som sa dostal?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
ANI NA JEDEN HA ! pretoze v ps musis mat v heslo cislicu !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
a v mene nemoze byt cislica? HA
myslim ze PS ma skor aj opatrenie aby si ludia nemohli dat rovnake heslo ako je ich login (nie som si isty) urcite to ale nemaju vsetky herne - bol to len namet s cim sa moze ktokolvek pohrat a podla mna na zopar uctov s par dolarmi sa dostane
myslim ze PS ma skor aj opatrenie aby si ludia nemohli dat rovnake heslo ako je ich login (nie som si isty) urcite to ale nemaju vsetky herne - bol to len namet s cim sa moze ktokolvek pohrat a podla mna na zopar uctov s par dolarmi sa dostane
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
idem skusit yegon a Yegon1
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Zdravim,nejsem žádnej technickej typ na instalace a udržbu(natož pak vyhledávání) softíku na ochranu compu,takže se spokojuji s Avastem... Nicméně peníze na konto do herny posílám přes pays,dyž vím,že budu mít čas na hraní a nic mne nebude rušit. V klidu si zamastím a když to výjde a vyhraju nějaké prašule tak si je hned přeposílám do M-bank kde mám nastavenej stálej převod na další konto u jiné banky... Něco málo zaplatím na poplatcích,ale jsem celkem v pohodě... jinak hraju až do nuly,takže na kontě v herně nikdy nic nenechám,takže jsem v klídku... Jedíné o co mne můžou připravit jsou body FFP... Nevím jestli je to správné řešení,ale v mně to takhle vyhovuje...
- wanzus
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
wanzus napísal:Zdravim,nejsem žádnej technickej typ na instalace a udržbu(natož pak vyhledávání) softíku na ochranu compu,takže se spokojuji s Avastem... Nicméně peníze na konto do herny posílám přes pays,dyž vím,že budu mít čas na hraní a nic mne nebude rušit. V klidu si zamastím a když to výjde a vyhraju nějaké prašule tak si je hned přeposílám do M-bank kde mám nastavenej stálej převod na další konto u jiné banky... Něco málo zaplatím na poplatcích,ale jsem celkem v pohodě... jinak hraju až do nuly,takže na kontě v herně nikdy nic nenechám,takže jsem v klídku... Jedíné o co mne můžou připravit jsou body FFP... Nevím jestli je to správné řešení,ale v mně to takhle vyhovuje...
Vsetko vzdy prehrat neni moc spravne podla mna
Ono na taketo prilezitostne hranie je to mozno v pohode, aj ked mne sa to zda moc komplikovane, ale predstav si ze mas do herne posielat napriklad kazdy den 5000Eur (ked hras vyssie limity) to by bolo potom dost na nervy a aj tie poplatky by uz asi neboli zanedbatelne.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
wanzus napísal:Zdravim,nejsem žádnej technickej typ na instalace a udržbu(natož pak vyhledávání) softíku na ochranu compu,takže se spokojuji s Avastem... Nicméně peníze na konto do herny posílám přes pays,dyž vím,že budu mít čas na hraní a nic mne nebude rušit. V klidu si zamastím a když to výjde a vyhraju nějaké prašule tak si je hned přeposílám do M-bank kde mám nastavenej stálej převod na další konto u jiné banky... Něco málo zaplatím na poplatcích,ale jsem celkem v pohodě... jinak hraju až do nuly,takže na kontě v herně nikdy nic nenechám,takže jsem v klídku... Jedíné o co mne můžou připravit jsou body FFP... Nevím jestli je to správné řešení,ale v mně to takhle vyhovuje...
-
buschle - Príspevky: 3094
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
no ja to riesim vacsinou tak ze si nenechavam na ucte vacsie sumy,len mensie,alebo si posielam predtym ako idem hrat cez kreditku tolko kolko potrebujem,je to aj bez poplatkov.a ked nahodou vyhram nejaku vacsiu sumu tak si to tam dlho nenecham,mozno chvilku pockam na nejaky vyhodny kurz a pak preposlem na ucet,lepsie ako pak sa strachovat kedy to odtial zmizne prec. no pri hracoch co hraju denne na tisicky dollarov je to uz o nieco horsie kedze kreditky uz pak asi nestacia.az tak daleko som sa este nedostal,heh.tak s tym neviem poradit
-
speksSVK - Príspevky: 168
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/5 krát
kazdopadn taky point do vetra vzhladom na 'bezpecnost' moneybookers vztahujuci sa k uvadzaniu datumu narodenia
kolki z vas ho maju vyplnene v ICQ, prip v nejakej socialnej sieti typu facebook etc?
kolki z vas ho maju vyplnene v ICQ, prip v nejakej socialnej sieti typu facebook etc?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Rozhodol som sa ozivit tuto temu,po tom co sa stalo kolegovi.
Bol by som rad keby niekto kompetentny zhrnul v strucnosti,ako by si mal kazdy zaistit svoj pokrovy pocitac.
Bol by som rad keby niekto kompetentny zhrnul v strucnosti,ako by si mal kazdy zaistit svoj pokrovy pocitac.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.