Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR

Odoslaťod yegon 13 Dec 2008 00:24

robi sa to takto:

ludia su blbi :)

priklad - spravujeme asi 60.000 emailovych kont, robili sme nedavno bezpecnostnu previerku a viac ako 10% tychto kont ma heslo rovnake ako prihlasovacie meno - co dodat? Ak si takto ludia zabezpecuju aj pokrove ucty, alebo pouzivaju to iste heslo vsade kde sa registruju, pripadne maju mailove konto na nejakej freemailovej sluzbe chranene menom rovnakym ako je heslo a tento mail pouzivaju na komunikaciu s hernami tak sa ani nepotrebujes velmi snazit :)

bol by som zvedavy co by sa stalo ak by som zobral vysledkovu listinu toho 11USD PS turnaja co hrava 20.000 ludi a pustil na to nejaky skript co odtial vytiahne vsetky mena hracov a skusi sa na kazde prihlasit tak ze pouzije rovnake heslo ako je meno :) na kolko uctov by som sa dostal?
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod w4444x 13 Dec 2008 00:32

ANI NA JEDEN HA ! pretoze v ps musis mat v heslo cislicu !!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod yegon 13 Dec 2008 00:36

a v mene nemoze byt cislica? HA

myslim ze PS ma skor aj opatrenie aby si ludia nemohli dat rovnake heslo ako je ich login (nie som si isty) urcite to ale nemaju vsetky herne - bol to len namet s cim sa moze ktokolvek pohrat a podla mna na zopar uctov s par dolarmi sa dostane
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod w4444x 13 Dec 2008 01:11

idem skusit yegon a Yegon1 :lol:
Obrázok používateľa
w4444x

Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod wanzus 21 Dec 2008 18:52

Zdravim,nejsem žádnej technickej typ na instalace a udržbu(natož pak vyhledávání) softíku na ochranu compu,takže se spokojuji s Avastem... Nicméně peníze na konto do herny posílám přes pays,dyž vím,že budu mít čas na hraní a nic mne nebude rušit. V klidu si zamastím a když to výjde a vyhraju nějaké prašule tak si je hned přeposílám do M-bank kde mám nastavenej stálej převod na další konto u jiné banky... Něco málo zaplatím na poplatcích,ale jsem celkem v pohodě... jinak hraju až do nuly,takže na kontě v herně nikdy nic nenechám,takže jsem v klídku... Jedíné o co mne můžou připravit jsou body FFP... Nevím jestli je to správné řešení,ale v mně to takhle vyhovuje... 8-)
wanzus

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod vlade 21 Dec 2008 19:18

wanzus napísal:Zdravim,nejsem žádnej technickej typ na instalace a udržbu(natož pak vyhledávání) softíku na ochranu compu,takže se spokojuji s Avastem... Nicméně peníze na konto do herny posílám přes pays,dyž vím,že budu mít čas na hraní a nic mne nebude rušit. V klidu si zamastím a když to výjde a vyhraju nějaké prašule tak si je hned přeposílám do M-bank kde mám nastavenej stálej převod na další konto u jiné banky... Něco málo zaplatím na poplatcích,ale jsem celkem v pohodě... jinak hraju až do nuly,takže na kontě v herně nikdy nic nenechám,takže jsem v klídku... Jedíné o co mne můžou připravit jsou body FFP... Nevím jestli je to správné řešení,ale v mně to takhle vyhovuje... 8-)

Vsetko vzdy prehrat neni moc spravne podla mna :gl:

Ono na taketo prilezitostne hranie je to mozno v pohode, aj ked mne sa to zda moc komplikovane, ale predstav si ze mas do herne posielat napriklad kazdy den 5000Eur (ked hras vyssie limity) to by bolo potom dost na nervy a aj tie poplatky by uz asi neboli zanedbatelne.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod buschle 21 Dec 2008 20:38

wanzus napísal:Zdravim,nejsem žádnej technickej typ na instalace a udržbu(natož pak vyhledávání) softíku na ochranu compu,takže se spokojuji s Avastem... Nicméně peníze na konto do herny posílám přes pays,dyž vím,že budu mít čas na hraní a nic mne nebude rušit. V klidu si zamastím a když to výjde a vyhraju nějaké prašule tak si je hned přeposílám do M-bank kde mám nastavenej stálej převod na další konto u jiné banky... Něco málo zaplatím na poplatcích,ale jsem celkem v pohodě... jinak hraju až do nuly,takže na kontě v herně nikdy nic nenechám,takže jsem v klídku... Jedíné o co mne můžou připravit jsou body FFP... Nevím jestli je to správné řešení,ale v mně to takhle vyhovuje... 8-)

:lol2:
Obrázok používateľa
buschle

Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod speksSVK 20 Jan 2009 19:11

no ja to riesim vacsinou tak ze si nenechavam na ucte vacsie sumy,len mensie,alebo si posielam predtym ako idem hrat cez kreditku tolko kolko potrebujem,je to aj bez poplatkov.a ked nahodou vyhram nejaku vacsiu sumu tak si to tam dlho nenecham,mozno chvilku pockam na nejaky vyhodny kurz a pak preposlem na ucet,lepsie ako pak sa strachovat kedy to odtial zmizne prec. no pri hracoch co hraju denne na tisicky dollarov je to uz o nieco horsie kedze kreditky uz pak asi nestacia.az tak daleko som sa este nedostal,heh.tak s tym neviem poradit
Obrázok používateľa
speksSVK

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 30 krát/5 krát

Odoslaťod tucniak 20 Jan 2009 19:29

kazdopadn taky point do vetra vzhladom na 'bezpecnost' moneybookers vztahujuci sa k uvadzaniu datumu narodenia
kolki z vas ho maju vyplnene v ICQ, prip v nejakej socialnej sieti typu facebook etc? :gl:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod palo1973 05 Feb 2010 12:42

Rozhodol som sa ozivit tuto temu,po tom co sa stalo kolegovi.
Bol by som rad keby niekto kompetentny zhrnul v strucnosti,ako by si mal kazdy zaistit svoj pokrovy pocitac.
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!