Poker Stars
Heslo
Jesli mate nekdo k dispozici heslo pro stredecni turnaj na PS, byl bych moc vdecny kdyby jste mi ho nekdo poslal.Zaregistroval jsem se sem az dnes a pochybuju ze mi do te doby stihne jeste prijit.Predem moc diky...
moznaspam@seznam.cz
moznaspam@seznam.cz
- Ruprd
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Vecné ceny
Tak dúfam, že do konca tohto týždňa už prídu:) teším sa:D
- FakePoker
- Založený: Máj 2007
Re: Vecné ceny
Ve stredu se hraje druhy turnaj ze serie, takze je predpoklad, ze vecne ceny se budou rozesilat az po nem a potom, co dodaji vyherci velikosti tricek.
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
Re: Re: Vecné ceny
OK. Inak som len tak rozmýšľal,že by sa zišlo dať ešte nejakú prémiu kto vyradí obidvoch ako ja:D
- FakePoker
czech-slovak turnaje:
cafte,
yegon: prebehol len freeroll, teraz bude Buy-in turnaj v stredu a celkovo najlepsie umiestneni hraci dostanu premie + vyzrebovany ziska knihu od Phila Hellmutha + kto nas vyradi ziska tiez vecne ceny...bodovanie na Buy-in turnaji je vyssie, takze sa da dostat na kvalitne umiestnenie
Ruprd: pekny nick :), heslo na strednajsi turnaj na PS ti zasleme ako vsetkym v stredu cca o 18:00...takze gl na turnaji
FakePoker: poslane, a Ty by si si za vyradenie oboch zasluzil flasu borovicky, nech Ti to az tak dobre nejde :)...ale inak klobuk dole ako si hral pokial som ta sledoval...ale skoncil si nakoniec "az" siedmy...co si tam vystrajal? :-\
acvonmilan: s Fakem sme uz dohodnuti, dufam ze mu to do stredy pride :)...inak videl si vtedy co som Ti napisal do obalky? ManUtd - AC Milano 5-0, ale tusim po vysledkoch, ale hlavne dnesnom vykone neviem ci to nebude ked sa stretnu 0-5 :-D...snad sa vzchopi ten Manchester, hrat bez Ronalda, Rooneyho, Sahu, Solskjeara, Nevilla, Hainzeho, atd nie je jednoduche...Hlavne ak sa v predu viditelne "dari" Tevezovi, co uz, hadam sa rozohra...
Tak GL vsetkym v stredu, cafte zatial
yegon: prebehol len freeroll, teraz bude Buy-in turnaj v stredu a celkovo najlepsie umiestneni hraci dostanu premie + vyzrebovany ziska knihu od Phila Hellmutha + kto nas vyradi ziska tiez vecne ceny...bodovanie na Buy-in turnaji je vyssie, takze sa da dostat na kvalitne umiestnenie
Ruprd: pekny nick :), heslo na strednajsi turnaj na PS ti zasleme ako vsetkym v stredu cca o 18:00...takze gl na turnaji
FakePoker: poslane, a Ty by si si za vyradenie oboch zasluzil flasu borovicky, nech Ti to az tak dobre nejde :)...ale inak klobuk dole ako si hral pokial som ta sledoval...ale skoncil si nakoniec "az" siedmy...co si tam vystrajal? :-\
acvonmilan: s Fakem sme uz dohodnuti, dufam ze mu to do stredy pride :)...inak videl si vtedy co som Ti napisal do obalky? ManUtd - AC Milano 5-0, ale tusim po vysledkoch, ale hlavne dnesnom vykone neviem ci to nebude ked sa stretnu 0-5 :-D...snad sa vzchopi ten Manchester, hrat bez Ronalda, Rooneyho, Sahu, Solskjeara, Nevilla, Hainzeho, atd nie je jednoduche...Hlavne ak sa v predu viditelne "dari" Tevezovi, co uz, hadam sa rozohra...
Tak GL vsetkym v stredu, cafte zatial
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Re: czech-slovak turnaje:
Jej, tak to jsem si nevsiml :-D Ja zase takovy fanda AC Milan nejsem, ale tusim vyhrali ted nedavno Ligu mistru? 8-) Ale klidne napis zase nejaky vzkaz do obalky, podivam se ted pozorneji, az mi budes posilat triko za Tvoje vyrazeni ve stredu :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
roy
Asi takto to poviem:) Jednou handou som prišiel skoro o 3/4 chips a potom som sa už len musel zdvojnásobiť, no neporadilo sa. Ale som si aspoň z chuti zahral bol to dobrý turnajík a teším sa na ďalší. A s tým 7. miestom som nebol ani ja spokojný. Inak kto vyhral knižku Phila Hellmutha?
- FakePoker
Heslo na dnes na $150 added turnaj
Heslo na dnesny added turnaj v herni Pokertars je: Bratislava
Do banku je pridanych 150 dolarov, takze bude naozaj o co hrat. Heslo vsetkym registrovanym Slovakom a Cechom posleme cca 17-00 aj cez email.
Turnaj je Buy-in, nie ako je omylom napisane v popsie turnaja v herni P****Stars ze ide o freeroll turnaj. Ide urcite o Buy-in turnaj, ale naozaj je o co hrat. Okrem financii, ktore su pridane do banku /150 dolarov/ aj o vecne ceny, ktore mozete ziskat kadejakymi sposobmi o ktorych sa dozviete viac v clanku o tomto turnaji.
Good Luck pri hre,
Do banku je pridanych 150 dolarov, takze bude naozaj o co hrat. Heslo vsetkym registrovanym Slovakom a Cechom posleme cca 17-00 aj cez email.
Turnaj je Buy-in, nie ako je omylom napisane v popsie turnaja v herni P****Stars ze ide o freeroll turnaj. Ide urcite o Buy-in turnaj, ale naozaj je o co hrat. Okrem financii, ktore su pridane do banku /150 dolarov/ aj o vecne ceny, ktore mozete ziskat kadejakymi sposobmi o ktorych sa dozviete viac v clanku o tomto turnaji.
Good Luck pri hre,
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: Špatná IP
hm, algec111 hod nam prosim na email tvoju IP, pozrieme sa na nu...ale predpokladam ze by tam nemal byt najmensi problem, ani nema byt preco...takze druha moznost je kontaktovat ich support a porozpravat sa s nimi o tom, ak vsak nevies po anglicky tak nam napis presne udaje kedy turnaj bol aky mal nazov tvoj nick resp. username, proste tieto zakladne infa a skusime to zistit my...
kazdopadne je to cudne, najskor sa stala nejaka chyba ze zahaproval software alebo neviem...no sak skus vyuzit jednu z tychto veci co som ti napisal...myslim inak tie udaje posli na nas kontaktny email...vpravo hore najdes zalozku kontakt
kazdopadne je to cudne, najskor sa stala nejaka chyba ze zahaproval software alebo neviem...no sak skus vyuzit jednu z tychto veci co som ti napisal...myslim inak tie udaje posli na nas kontaktny email...vpravo hore najdes zalozku kontakt
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.