Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Heslo

Odoslaťod Ruprd 19 Aug 2007 18:45

Jesli mate nekdo k dispozici heslo pro stredecni turnaj na PS, byl bych moc vdecny kdyby jste mi ho nekdo poslal.Zaregistroval jsem se sem az dnes a pochybuju ze mi do te doby stihne jeste prijit.Predem moc diky...

moznaspam@seznam.cz
Ruprd

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Vecné ceny

Odoslaťod FakePoker 19 Aug 2007 19:35

Tak dúfam, že do konca tohto týždňa už prídu:) teším sa:D
FakePoker

Založený: Máj 2007

Re: Vecné ceny

Odoslaťod acvonmilan 19 Aug 2007 21:12

Ve stredu se hraje druhy turnaj ze serie, takze je predpoklad, ze vecne ceny se budou rozesilat az po nem a potom, co dodaji vyherci velikosti tricek.
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Re: Vecné ceny

Odoslaťod FakePoker 19 Aug 2007 21:54

OK. Inak som len tak rozmýšľal,že by sa zišlo dať ešte nejakú prémiu kto vyradí obidvoch ako ja:D
FakePoker

czech-slovak turnaje:

Odoslaťod 016roy 19 Aug 2007 22:39

cafte,

yegon: prebehol len freeroll, teraz bude Buy-in turnaj v stredu a celkovo najlepsie umiestneni hraci dostanu premie + vyzrebovany ziska knihu od Phila Hellmutha + kto nas vyradi ziska tiez vecne ceny...bodovanie na Buy-in turnaji je vyssie, takze sa da dostat na kvalitne umiestnenie

Ruprd: pekny nick :), heslo na strednajsi turnaj na PS ti zasleme ako vsetkym v stredu cca o 18:00...takze gl na turnaji

FakePoker: poslane, a Ty by si si za vyradenie oboch zasluzil flasu borovicky, nech Ti to az tak dobre nejde :)...ale inak klobuk dole ako si hral pokial som ta sledoval...ale skoncil si nakoniec "az" siedmy...co si tam vystrajal? :-\

acvonmilan: s Fakem sme uz dohodnuti, dufam ze mu to do stredy pride :)...inak videl si vtedy co som Ti napisal do obalky? ManUtd - AC Milano 5-0, ale tusim po vysledkoch, ale hlavne dnesnom vykone neviem ci to nebude ked sa stretnu 0-5 :-D...snad sa vzchopi ten Manchester, hrat bez Ronalda, Rooneyho, Sahu, Solskjeara, Nevilla, Hainzeho, atd nie je jednoduche...Hlavne ak sa v predu viditelne "dari" Tevezovi, co uz, hadam sa rozohra...

Tak GL vsetkym v stredu, cafte zatial
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

Re: czech-slovak turnaje:

Odoslaťod acvonmilan 20 Aug 2007 07:36

Jej, tak to jsem si nevsiml :-D Ja zase takovy fanda AC Milan nejsem, ale tusim vyhrali ted nedavno Ligu mistru? 8-) Ale klidne napis zase nejaky vzkaz do obalky, podivam se ted pozorneji, az mi budes posilat triko za Tvoje vyrazeni ve stredu :-D
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

roy

Odoslaťod FakePoker 20 Aug 2007 08:59

Asi takto to poviem:) Jednou handou som prišiel skoro o 3/4 chips a potom som sa už len musel zdvojnásobiť, no neporadilo sa. Ale som si aspoň z chuti zahral bol to dobrý turnajík a teším sa na ďalší. A s tým 7. miestom som nebol ani ja spokojný. Inak kto vyhral knižku Phila Hellmutha?
FakePoker

Heslo na dnes na $150 added turnaj

Odoslaťod roy016 22 Aug 2007 13:14

Heslo na dnesny added turnaj v herni Pokertars je: Bratislava

Do banku je pridanych 150 dolarov, takze bude naozaj o co hrat. Heslo vsetkym registrovanym Slovakom a Cechom posleme cca 17-00 aj cez email.

Turnaj je Buy-in, nie ako je omylom napisane v popsie turnaja v herni P****Stars ze ide o freeroll turnaj. Ide urcite o Buy-in turnaj, ale naozaj je o co hrat. Okrem financii, ktore su pridane do banku /150 dolarov/ aj o vecne ceny, ktore mozete ziskat kadejakymi sposobmi o ktorych sa dozviete viac v clanku o tomto turnaji.

Good Luck pri hre,
roy016

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Špatná IP

Odoslaťod algec111 26 Aug 2007 06:15

Včera byl na této herně freeroll pro vých. evropu včetně ČR.Chtěl jsem se regnout, ale napsalo mi to, že mámšpatnou IP.Nevíte někdo co s tím?
algec111

Založený: Júl 2007

Re: Špatná IP

Odoslaťod 016roy 26 Aug 2007 12:07

hm, algec111 hod nam prosim na email tvoju IP, pozrieme sa na nu...ale predpokladam ze by tam nemal byt najmensi problem, ani nema byt preco...takze druha moznost je kontaktovat ich support a porozpravat sa s nimi o tom, ak vsak nevies po anglicky tak nam napis presne udaje kedy turnaj bol aky mal nazov tvoj nick resp. username, proste tieto zakladne infa a skusime to zistit my...
kazdopadne je to cudne, najskor sa stala nejaka chyba ze zahaproval software alebo neviem...no sak skus vyuzit jednu z tychto veci co som ti napisal...myslim inak tie udaje posli na nas kontaktny email...vpravo hore najdes zalozku kontakt
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!