tucniak napísal:tak mu to proste prislo,ja tuto hru neviem hrat, takze ma nepocuvaj..ale slowplay sa nevyplaca:)ste dost deep keby mu tam nalozis aj 8/9 tak by to dajme tomu zavolal..v pote je uz cosi pod 20? ty mas cca 25 behind turn mu nepomohol shove it baby..?zla line?mas predsa top set a draws nedorazili..nic ta nebije..ak by to callol co mozno ano long run vela straca..
Ano turn bet nie je velmi podstatny...ta linia jeho callov sa mi nikdy nepaci...
Ok slowplay sa nevyplaca...popravde moj odhad jeho bol KT, Qx KJ,J9,AJ,J8, Tx, pocket par slowplayovani....suited karty ee...
Jediny dovod preco na pre mna safety rivri nesiel all in bol ten ze som mal zly feeling... Ale foldnut som nezvladol...
A posledna vec..niektorych treba VIDIET HRAT....a pochopis ze co som myslel tou zlou linou....
Ak je silny abo ma draw betuje aj sam, ak ma par raisuje....cize na flope betol ma DRAW iba str8 , abo par+
turn iba calluje = ma draw str8 / flushdraw...mozno slaby par...
river sa mi neapci doslo k J9,(ja som vedel ze som na rivri bity ale fold som endokazal) a posledna vec...kezde viem ako hra, chcel som vidiet river lacno(ak by mal par odbetovali by sme sa do all inu na rivri...)...ale stale NO FOLD:-(