Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)
Re: Wizdov blog
Satisfakcia...a ze jej to trvalo....
Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 5 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BB: $14.10
Hero (UTG): $54.20
CO: $17.75
BTN: $25.00
SB: $48.85
Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG with T T
Hero raises to $0.75, CO calls $0.75, 1 fold, SB calls $0.65, 1 fold
Flop: ($2.50) 2 T 5 (3 players)
SB checks, Hero bets $1.50, CO raises to $3, SB raises to $9, Hero raises to $53.45 all in, CO calls $14 all in, SB calls $39.10 all in
Turn: ($115.70) 3 (3 players - 3 are all in)
River: ($115.70) 2 (3 players - 3 are all in)
Final Pot: $115.70
Hero shows T T (a full house, Tens full of Deuces)
CO mucks J J
SB shows 2 5 (a full house, Deuces full of Fives)
Hero wins $62.20
Hero wins $51.50
(Rake: $2.00)
Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 5 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BB: $14.10
Hero (UTG): $54.20
CO: $17.75
BTN: $25.00
SB: $48.85
Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG with T T
Hero raises to $0.75, CO calls $0.75, 1 fold, SB calls $0.65, 1 fold
Flop: ($2.50) 2 T 5 (3 players)
SB checks, Hero bets $1.50, CO raises to $3, SB raises to $9, Hero raises to $53.45 all in, CO calls $14 all in, SB calls $39.10 all in
Turn: ($115.70) 3 (3 players - 3 are all in)
River: ($115.70) 2 (3 players - 3 are all in)
Final Pot: $115.70
Hero shows T T (a full house, Tens full of Deuces)
CO mucks J J
SB shows 2 5 (a full house, Deuces full of Fives)
Hero wins $62.20
Hero wins $51.50
(Rake: $2.00)
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
wp. ale vidis, keby mas AA, zase nadavas:D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:tak mu to proste prislo,ja tuto hru neviem hrat, takze ma nepocuvaj..ale slowplay sa nevyplaca:)ste dost deep keby mu tam nalozis aj 8/9 tak by to dajme tomu zavolal..v pote je uz cosi pod 20? ty mas cca 25 behind turn mu nepomohol shove it baby..?zla line?mas predsa top set a draws nedorazili..nic ta nebije..ak by to callol co mozno ano long run vela straca..
Ano turn bet nie je velmi podstatny...ta linia jeho callov sa mi nikdy nepaci...
Ok slowplay sa nevyplaca...popravde moj odhad jeho bol KT, Qx KJ,J9,AJ,J8, Tx, pocket par slowplayovani....suited karty ee...
Jediny dovod preco na pre mna safety rivri nesiel all in bol ten ze som mal zly feeling... Ale foldnut som nezvladol...
A posledna vec..niektorych treba VIDIET HRAT....a pochopis ze co som myslel tou zlou linou....
Ak je silny abo ma draw betuje aj sam, ak ma par raisuje....cize na flope betol ma DRAW iba str8 , abo par+
turn iba calluje = ma draw str8 / flushdraw...mozno slaby par...
river sa mi neapci doslo k J9,(ja som vedel ze som na rivri bity ale fold som endokazal) a posledna vec...kezde viem ako hra, chcel som vidiet river lacno(ak by mal par odbetovali by sme sa do all inu na rivri...)...ale stale NO FOLD:-(
- wizdo
tucniak napísal:wp. ale vidis, keby mas AA, zase nadavas:D
Tu az tak nie...sekol som sa v raise...missclick mal ist 1,25.....
Takze ak by ma bilo 25 po tom flope..ta handa by sem nesla..lebo po flope bol lepsi....a ked niekto to zahra OK(25nie je na call ale LAG ma odpustene), a sunda ma lebo to dobre zahral a bol lepsi som ticho....to mi vazne nevadi...
- wizdo
pre mna trafit nieco rozumne s 25 po standardnom pf raise je zazrak raz za cas lebo musi trafit str8,set alebo 2 pary pripadne aspon flushdraw, nie dobra hra:)
a tych8/9 som myslel rr flop, aby na dobrom turne si to mohol napalit all in..
ze nezavola?tak nezavola, rasines ho nabuduce a zavola..alebo nezavola a ty zrovna raisujes semibluff/napr s flushdraw..
ked hras privelmi psaivne tak je jasne, ze dobry hrac ti nezaplati, ked zrazu chces extrahovat value:
ze nezavola?tak nezavola, rasines ho nabuduce a zavola..alebo nezavola a ty zrovna raisujes semibluff/napr s flushdraw..
ked hras privelmi psaivne tak je jasne, ze dobry hrac ti nezaplati, ked zrazu chces extrahovat value:
-
tucniak napísal:pre mna trafit nieco rozumne s 25 po standardnom pf raise je zazrak raz za cas lebo musi trafit str8,set alebo 2 pary pripadne aspon flushdraw, nie dobra hra:)
bol to DONK 80/20/1...to nie je hrac....ano na flope mohol ist reraise....btw takto som valstne usetril polstacku:D:D:D
- wizdo
ak to spravne chapem bol to neagresivny =agg 1 donk, pf call takmer any 2 raise pomerne normalna range..
chytim top set, ceknem, on betne, cize trafil mozno aspon volaku haluz, ked uz betuje(s agg 1?), ale rozhodol sa betnut, tak mu to tam nasolim ten reraise, je to donk, bude platit aj s horsim(a ze nic lepsie mat nemoze?)
ja nechapem preco, ked vies, ze je to donk mu to nechavas lacno, sa k niecomu dodrawovat??
usetril si polku stacku v tomto pripade prisiel si o cely jeho stack v mnohych inych pripadoch..LONG RUN
chytim top set, ceknem, on betne, cize trafil mozno aspon volaku haluz, ked uz betuje(s agg 1?), ale rozhodol sa betnut, tak mu to tam nasolim ten reraise, je to donk, bude platit aj s horsim(a ze nic lepsie mat nemoze?)
ja nechapem preco, ked vies, ze je to donk mu to nechavas lacno, sa k niecomu dodrawovat??
usetril si polku stacku v tomto pripade prisiel si o cely jeho stack v mnohych inych pripadoch..LONG RUN
-
tucniak napísal:
och boze LONG run....mna long run netrapi....lebo s tymto hracom dlasiu takuto ruku nezahram....proste viem ze ho dostanem inokedy a INAK....ak vobec jeho....
Pre mna je LONG run frazicka ktora cloveku umozni kludne predychat kazdy BADBEAT....nic ine...ja berem to co sa mi podrailo a nepodarilo teraz....To ze to xkrat v budusnoti s inymi vyhram ma netrapi lebo tak to ma byt, mna trapi co som mohol spravit aby to to trdlo nevyhralo teraz(teda ked je daleko horsi)...
s tymi QQ som to pokaslal...to sa nehadam..ale viem co to bolo za hraca a ako hral...ak si si kukol hru AA vs J8 vies ze by som prehral cely stack a o to mi ide....ja som to nezahral dobre, ale instinktivne som tusil ze to prehram...trafil som asice TOP set ale v podvedomi som mal nieco ako "nervi to tam, on ta da" to sa take tie "hlasy v hlave" ktore nam hovoria ze niekedy treba aj TOp nuts foldnut:DD:D:D:...a ja ho obcas ciastocne(kuknem si safety cely board) posluchenm a zatial som spokojny....
- wizdo
wizdo napísal:Pre mna je LONG run frazicka ktora cloveku umozni kludne predychat kazdy BADBEAT....nic ine...ja berem to co sa mi podrailo a nepodarilo teraz....To ze to xkrat v budusnoti s inymi vyhram ma netrapi lebo tak to ma byt, mna trapi co som mohol spravit aby to to trdlo nevyhralo teraz(teda ked je daleko horsi)...
nie je pravda - divas sa na to zle, ziskovost v pokri nie je intuitivne pochopitelna ludskemu mozgu. Mozog je zvyknuty pracovat na principe pricina - nasledok ale takyto vzorec v pokri neplati
ludia si napriklad myslia ze zarobili ked super ma flushdraw, oni maju set a idu allin na flope a super foldne, je pravda ze vyhrali pot a super nedotiahol flush ale dlhodobo tym neziskavaju ziadne peniaze
to xkrat vyhras lebo tak to ma byt je pravda, ak mas AA a super AK a idete allin tak mas zo 100 pokusov vyhrat 92. To neznamena ze s AA mas proti AK vyhrat, aj super musi niekedy vyhrat aby z tych 100 hier mohol mat 8 vitazstiev. S tym nic nespravis proste je to tak a aj to tak ma byt. Vacsina situacii v pokri nie je taka vyhranena, casto mas 60 alebo 70% sancu na vyhru - znamena to ze super musi vyhrat 30-40% hier takze prehras pomerne casto a je to v poriadku, nema zmysel hladat sposoby ako sa tomu vyhnut.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
wizdo napísal:ja som to nezahral dobre, ale instinktivne som tusil ze to prehram
kaspirovsky imo
btw strategia pockat si na river ci nepride nejaky draw a ak nie tak skusat dostat pary do allinu nie je urcite varianta s najvyssou EV
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.