MiloHaze napísal:2. Ak má AQ tak nerobí check turn, lebo to musí brániť. Hero ho mohol volať s K a K na river ho zabije.
Ak má QQ tak by mal vyluebetovať, lebo asi nemôže čakať, že ho bude Hero floatovať na takomto flope. Ak predpokladáme, že Hero má na stole normálny image, tak s čím by robil preflop call UTG raisera ? TJ, AQ ? QQ+ AK by ho Hero reraisol
Turn check nedáva zmysel, lebo aj AA musí betovať aby HERO nemal odds na draw, KK musí betovať, lebo tam nechce vidieť A.
Neodporuje si to vlastne? Pises, ze UTG nemoze cakat, ze Hero floatuje, ale zaroven si ma na turne chranit ruku pred K, ak ma AQ? To by potom znamenalo obranu proti prave KQ, kedze K9 a K8 asi moc v range nema a proti 3 outom sa asi prilis branit naozaj nemusi . Taktiez v pripade KK. Eso je taktiez 3outer a ak yegon nefloatuje, tak sa nase UTG boji ruky ako AQ. S KK alebo AA by som to, teda aspon ja, nebral ako bet kvoli ochrane ruky, ale pekny krasny valuebet na takom pannensky nevinnom turne .
Po callnuti flopu moze od yegona cakat asi KQ, QJ, JT, 89s, AQ, 88-JJ a hadam aj nevinny call aj s 22-77 .
EDIT: pekne to tu tapetujeme yegonovi, asi si uz nabuduce da pozor, aby sem pastoval nevinny ruky, lebo potom ma citania na cely vecer