TuKE napísal:2) NL10 hráči by mohli přestat postovat "rady" k NL200 handám, které jsou z 95% totální kraviny. Zkuste např. postovat rady k limitu max. o 1 vyššímu než hrajete a jenom pokud jste aspoň na tom svém limitu winning player. Díky.
uplne "mimo misu" tuke
ja praveze chcem pocut nazory vsetkych, ja sa nepytam na radu ktoru zoberiem ze ano toto povedal NL60k boh ze tak to je a ja to odteraz tak budem hrat, chcem vediet na co ludia v takychto spotoch myslia aby som sa tym prehrabal a vybral si z toho to co mi pripada najrozumnejsie
ja nehladam autoritativnu odpoved ale pochopenie a zdovodnenie a to mi kludne moze dat mikrolimit grinder
druha vec je ze ked to sem kazdy napise a doberieme sa k nejakemu rozumnemu zaveru tak to pomoze vsetkym a budu si vediet porovnat svoje rozmyslanie pred a po - zvazit ci vidia rozdiel a ci je to mozne pouzit aj na ine situacie
takze dakujem vsetkym za reakcie, zatial som necital nic co by nedavalo zmysel, vecer ked budem mat viac casu skusim prispiet aj ja a postnem tie hendy aj na zahranicne forum aby som ziskal nejaky input aj od borcov