Keso26 pokrovy blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Keso26 pokrovy blog

Odoslaťod TuKE 09 Jan 2009 01:02

dzejkej napísal:Ja mam evidentne weak-tight tendencie este :). Znie to rozumne, aj ked ja si nepamatam, kedy mi toto fungovalo na AF 1 fishku. Totiz nerad sa dostavam do situacii, kedy sa snazim vyradit na flope a turne fishku s airom, pretoze mi to taaak casto calluju, ze dostavam pocit ako keby to +EV nebolo. Radsej to necham tak a taketo veci robim proti niecomu, co nema WTSD blizky nekonecnu (i ked keso WTSD nepisal). Kedze to nechcem pachat na turne, tak preto by som to nerobil ani na flope.

Yo, to je v pohode, ja som to začal častejšie robiť až od NL50, pretože na NL25 sú ryby niekedy naozaj nechápavé a niekedy to nepochopia ani na boarde Q :spade: 7 :spade: 2 :heart: 8 :spade: 9 :diamond: a tri barrely so 6 :club: 6 :diamond: veselo callujú, lebo na šiestu kartu čakajú OESD :D
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod w4444x 09 Jan 2009 02:01

TuKE napísal:
dzejkej napísal:Ja mam evidentne weak-tight tendencie este :). Znie to rozumne, aj ked ja si nepamatam, kedy mi toto fungovalo na AF 1 fishku. Totiz nerad sa dostavam do situacii, kedy sa snazim vyradit na flope a turne fishku s airom, pretoze mi to taaak casto calluju, ze dostavam pocit ako keby to +EV nebolo. Radsej to necham tak a taketo veci robim proti niecomu, co nema WTSD blizky nekonecnu (i ked keso WTSD nepisal). Kedze to nechcem pachat na turne, tak preto by som to nerobil ani na flope.

Yo, to je v pohode, ja som to začal častejšie robiť až od NL50, pretože na NL25 sú ryby niekedy naozaj nechápavé a niekedy to nepochopia ani na boarde Q :spade: 7 :spade: 2 :heart: 8 :spade: 9 :diamond: a tri barrely so 6 :club: 6 :diamond: veselo callujú, lebo na šiestu kartu čakajú OESD :D

wtf 3 barrel je vzdy AK bluff ty donk
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod TuKE 09 Jan 2009 09:09

w4444x napísal:
TuKE napísal:

wtf 3 barrel je vzdy AK bluff ty donk

Mal som nuts flush, ty lolo :D
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod keso26 09 Jan 2009 09:39

diky za reakcie, viem ze niektore ruky neboli zahrate idealne, otvorene priznavam :) ..a som rad, ze ste ma upozornili na chyby. Podme ale k mojej obhajobe.

Edit : dost sa teraz ponahlam, tak k ostatnym rukam neskor

1. hand
hulmazas napísal:ja by som asi len callol ten reraise a na bet na turne foldol. Horsie ti polozi a len lepsie callne a ten flop je dost suchy, cize ked betne turn, ma minimalne A9

dzejkej a klokan napísal:kto z regularom ti callne push na A92r flope s horsou rukou ako TPTK?

..yo, nedal som uplne info, super je 22/16/1,5 ..bral som to ako zaciatok session a preto som to moc nerozpisoval, slo mi skor len o to, ako sa zase moja session zacala.

Zahrate to bolo priamo na supera pri ktorom som mal cislo raise cbet 40% a podla ruky ktoru davam nizsie som vedel, ze mi to bude schopny callnut aj s horsim. Bije ma len 99 a 22 prip.A9. Beriem ale, ze by tu bolo lepsie flop len callnut a nechat mu iniciativu, navyse mam poziciu. Toto je jedna z veci s ktorou bojujem a to moj AF=3,5-4 .Proste strasne nerad tim zmetkom nechavam karty zadarmo a ruky ako TPTK chcem riesit cim skor.

Toto bol tiez schopny platit, tak preco nie moj TPTK ? :D

Party Poker $50 No Limit Hold'em - 6 players

elpfaffo3 (SB): $68.56
Hero (BB): $71.43
NNETTE_CHWRZ (UTG): $61.39
HillTree (MP): $85.59
giller84 (CO): $38.52
drfaustnl (BTN): $127.53

Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with 3Obrázok JObrázok
1 fold, HillTree raises to $2, 1 fold, drfaustnl calls $2, 2 folds

Flop: ($4.75) 4Obrázok AObrázok JObrázok (2 players)
HillTree bets $3, drfaustnl calls $3

Turn: ($10.75) TObrázok (2 players)
HillTree checks, drfaustnl bets $10, HillTree calls $10

River: ($30.75) 3Obrázok (2 players)
HillTree checks, drfaustnl bets $112.53 all in, HillTree calls $70.59 all in

Final Pot: $171.93
HillTree shows AObrázok QObrázok (a pair of Aces)
drfaustnl shows TObrázok TObrázok (three of a kind, Tens)
drfaustnl wins $168.93
(Rake: $3.00)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod keso26 09 Jan 2009 18:26

2. hand ..zase raz som to tam chcel poslat cim skor, bol som naozaj dost presvedceny o tom, ze ma overpair, dost dlhu dobu som uz sedel pri tom stole a preto som to tam nakladal uz na flope, navyse som si bol isty ze sa mu moj 2,5x raise nebude pacit a on to tam podla predpokladu insta pushol. Ale ten napad s donkbetom sa mi pozdava, ono ten flop je taky sprosty, ze tak agresivny hrac mi nikdy neuveri, ze som tam nieco trafil imo.

to hulmazas - ano, na malom flope by som to zlozil, hral som to vyslovene na set. Obvykle taketo cally BvB OOP nerobim, ale ten clovek bol velmi tight pf a velmi aggro post flop, bol som silne presvedceny o tom, ze ak trafim, tak sa mi odovzda.

4. hand
dzejkej napísal:myslis, ze ked ryba s AF 1 betne, tak folduje na raise?
ake si mal plany na turne, ked si raisoval flop a neprisiel by par?
lebo asi taku rybu na jednom streete nedonutis foldnut, takze but viacstreet plan alebo neraisovat, IMO

..tak ako napisal TuKE, ja to ale na vhodnych flopoch robim uz od NL10 a zatial to funguje.

4. hand
dzejkej napísal:ake staty mal nas BB?

ruka 4., 5. a 6. je ten isty super. Vsetky 3 sa odohrali takmer po sebe v priebehu 4 ruk.

8. hand
dzejkej, hulmazas, klokan napísal:preco na buttone neraisujes?

obidvaja limperi boli najvacsie fishky stola s vysokym call PFR a nechcel som hrat raisnuty multiway aj ked v pozicii s KQo, skor som chcel lacno vidiet flop ktory ked trafim, viem ze aspon od jedneho dostanem zaplatene. Proste dostanem to iste, ci by som raisol alebo len limpol.
Obrázok používateľa
keso26

Odoslaťod dzejkej 09 Jan 2009 19:13

8. hand
dzejkej, hulmazas, klokan napísal:preco na buttone neraisujes?

obidvaja limperi boli najvacsie fishky stola s vysokym call PFR a nechcel som hrat raisnuty multiway aj ked v pozicii s KQo, skor som chcel lacno vidiet flop ktory ked trafim, viem ze aspon od jedneho dostanem zaplatene. Proste dostanem to iste, ci by som raisol alebo len limpol.

No a nie je prave vyhoda raisnuteho potu v tom, ze dostanes zaplatene viac? Taktiez ked v limpovanom flope trafis a betnes, tak to prezentuje vacsiu silu ako ked si preflop raiser a c-betnes, v tom druhom pripade by mali callovat este viac light, co sa Ti len a len paci. No mne moj sedliacky rozum hovori, ze to iste nedostanes, ale rad sa nieco naucim :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod dzejkej 09 Jan 2009 19:15

keso26 napísal:4. hand
dzejkej napísal:myslis, ze ked ryba s AF 1 betne, tak folduje na raise?
ake si mal plany na turne, ked si raisoval flop a neprisiel by par?
lebo asi taku rybu na jednom streete nedonutis foldnut, takze but viacstreet plan alebo neraisovat, IMO

..tak ako napisal TuKE, ja to ale na vhodnych flopoch robim uz od NL10 a zatial to funguje.

Myslis si, ze je to na NL10 a NL25 dostatocne +EV a mam si to teda zaradit do svojho supernebezpecneho arzenalu? :D
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod yegon 09 Jan 2009 19:47

hand 1:
ked ta raisne na flope tak bud:
- si pozadu a super rad dorovna reraise
- bijes slabsie esa ktore s tebou pojdu allin na flope ale ked raisnu flop tak sa urcite budu snazit sami dostat do allinu na turne alebo riveri takze ich reraisovat nie je treba
- super bluffuje a na reraise zlozi

tzn. 3bet na flope nedava zmysel, ak si myslis ze v jeho range je dost bluffov (podla raise flop stats sa zda ze to tak je) tak na tak suchom boarde si mozes dovolit calldown a tym rozsirit range jeho ruk s ktorymi sa dostanes do allinu o b luffy

hand 8:
ten call na riveri znamena ze si myslis ze ta raisuje allin na sparovanom boarde s J-high alebo horsim flushom? Podla mna jasny fold.
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod keso26 19 Jan 2009 14:48

Dnes nam na iPokroch v skorych rannych hodinach robili udrzbu, tak som bol zvedavy co tato zmena priniesla a sadol som si k zopar sng-ckam :)

ako si tak hram, prichadza push/fold faza kde mam na kazdom stole pekny zdravy stack. Spokojne si hram, pokial sa nezacali diat nasledovne zverstva :)

1.hand - JJ < 66 ..najvacsia fish stola s ROI -30% raisuje tretinu svojho stacku, kedze viem, ze otvara takmer vsetko (50/50) s radostou ho pushujem AI, typek insta call, flop 776

vravim si dobre stane sa, otvaram novy stol a na dalsich pokracujem dalej

2.hand - AJ < KJ ..pushujem a dostavam call. po turn same male karty, potom sa herna na 10s sekne a na river pricvalal konik

3.hand - AK < A4 ..typek pushuje A4, ja callujem board A4x4x

4.hand - AK < AK ..prehravam na farbu

5.hand - KJ > AJ ..pushujem a typek vola, kde ze si konik moj, kde ?..aha na turne ma caka :)

6.hand - A8 < A6 ..na inom stole SB pushuje, ja z BB callujem a posielam do boja posledne chips, ktore mi ostali, ako sa odkryli karty uz som vedel ze je zle, ano ano o sekudu uz na flope svietila krasna 6

7.hand - AT > AJ ..akonahle ma typek volal, hlavou mi preblesklo a prosil som vyssie mocnosti, bodaj by mal AJ, moja prosba bola vypocuta a flop odkryva TTx :lol2:

Vsetko sa to odohralo behom asi pol hodinky, pocas ktorej som to live pisal vladovi do icq ( snad sa mu to bude chciet citat, kedze bol off-line :-D ) No aby toho nebolo malo, dame aj mensi pridavok zopar dobrodruhov, ktory sa tiez snazili pokorit dnesne iPoker pasce a nastrahy :)

AK < A8 ..fish z prvej ruky zase navysuje pf, typek na BB push AI, fishiak call a hned bolo jasne co sa zjavi na flope :)

KK < K7 ..sedem statocnych konikov je viac ako koniky dva a tak nasli na boarde farbu :)

Na záver dobra rada nad zlato - nehrajte dnes na iPokri a ked aj predsa, tak rozhodne horsie ruky :lol2:
Obrázok používateľa
keso26

Odoslaťod dzejkej 19 Jan 2009 15:12

keso26 napísal:5.hand - KJ > AJ ..pushujem a typek vola, kde ze si konik moj, kde ?..aha na turne ma caka :)

7.hand - AT > AJ ..akonahle ma typek volal, hlavou mi preblesklo a prosil som vyssie mocnosti, bodaj by mal AJ, moja prosba bola vypocuta a flop odkryva TTx :lol2:

Ja som to vzdy vravel. Keso je cisty lucker! :lol2:
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!